Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלקן מהעבודה לרכב פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעה מהעבודה לקבל התקנת דלקן על חשבון החברה לרכב הפרטי שלי.

הסיבה לכך היא כדי שהחברה תיקח על עצמה כיסוי מלא להוצאות הנסיעות שלי לעבודה אך נאמר לי שגם אם אסע על חשבון הדלקן הזה לחופשה באילת פעם בשנה לא תהיה עם זה בעיה.

מה כדאי לוודא לפני שאני מקבל את ההצעה? מה בעד ונגד?

פורסם

נגד? לא נראה לי שיש.

עד עכשיו, גם הדלק לעבודה עלה לך, מעכשיו, גם לעבודה וגם לבילויים ימומן על ידי העבודה.

מה שכן, אל תגזים, אם יש לך חודש עם הרבה נסיעות, הרבה מעבר לממוצע, תתדלק מיכל אחד על חשבונך, שלא יהיה להם תירוצים.

תהנה, אין כמו דלק על חשבון הברון.

פורסם

מה צפי הנסועה שאתה אמור לבצע מתוקף התפקיד?

אל תשכח שאם הק"מ יהיה גבוה אז מדובר פה גם על הוצאות נילוות כמו צמיגים, מצבר, טיימיניג (אם קיים), טיפולים תכופים יותר וכמובן ירידת ערך.

פורסם

מכשיר לדקן יודע לדווח קילומטרז' בכל תדלוק. לא חייבים לחבר את האופציה הזו אבל היא קיימת.

כלמר מעסיק יודע כמה נסעת וכמה דלק צרכת.

תבדוק האם יש מכסת קילומטרז' לנסיעות פרטיות.

וכמו שנאמר, איך וכמה מס אתה תשלם?

מעסיק לא יכול לתת לך הטבה (כמו למשל דלק לנסעיות פרטיות) בלי שתשלם על זה מס.

כמו כן, אם אתה מקבל עכשיו הוצאות נסיעה, יפסיקו לשלם לך אותן.

פורסם

אל תשכח שהוצאות רכב זה לא רק דלק.

יש גם ירידת ערך, בלאי, ביטוחים, אגרות, טיפולים ותיקונים.

אם ההצעה להתקין לך דלקן באה להחליף, מבחינת המעסיק, רכישת רכב חברה לצורכי עבודה, לא בטוח שזו עיסקה כלכך משתלמת.

יום טוב גם לך

פורסם

אין נסיעות מטעם העבודה. רק להגיע לעבודה ולחזור הביתה.

הבעיה היא שבממוצע הנסיעות לעבודה זה 30000 ק"מ בשנה ולכן אני מהסס לקחת את זה כי כרגע אני נוסע ברכבת.

פורסם
מכשיר לדקן יודע לדווח קילומטרז' בכל תדלוק. לא חייבים לחבר את האופציה הזו אבל היא קיימת.

כלמר מעסיק יודע כמה נסעת וכמה דלק צרכת.

תבדוק האם יש מכסת קילומטרז' לנסיעות פרטיות.

וכמו שנאמר, איך וכמה מס אתה תשלם?

מעסיק לא יכול לתת לך הטבה (כמו למשל דלק לנסעיות פרטיות) בלי שתשלם על זה מס.

כמו כן, אם אתה מקבל עכשיו הוצאות נסיעה, יפסיקו לשלם לך אותן.

הדלקנים החדשים פאסיביים ולא מדווחים קילומטרז.

ולפות"ש, עזוב את הדברים האלה. שישלמי לך נסיעות ותגיע איך שאתה רוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

במקומך הייתי מחשב עלות נסיעות ברכבת לעומת עלות נסיעות ברכב כאשר אתה חייב לכלול את כל ההוצאות שהיית משלם עקב הנסיעה (ולא לכלול טסט, ביטוחים וטיפול אחד כי אלה הוצאות שגם ככה תשלם גם אם תיסע ברכבת) ברכב כמו: עוד טיפול/ שניים, סט צמיגים פעם בשנה- שנה וחצי, טיימינג פכם ב 3 שנים במקום 5 (סתם השערה), ירידת ערך אחרי X שנים.

פורסם

כדאי גם לחשוב על הדרך עצמה והזמן שתעביר בנהיגה בכל יום לעומת הרכבת,

נכון שיש שביתות ויש עומסים בשעות מסוימות ואיחורים עם "רקבת ישראל",

אבל מנגד יכול להיות שהמסלול שלך ברכב יהיה עינוי של נהיגה מבחינת פקקים וכו',

כאשר ברכבת תוכל בכל זאת לשבת ואיכשהו לנוח כשמשך הנסיעה ידוע מראש (פחות או יותר).

so far so good so what

פורסם

אני חושב שצריך להוציא חוק שאסור למקום עבודה לממן דלק לנסיעות פרטיות. זה גורם לביזבוז דלק עצום, הגברת הנסועה והפקקים, זיהום האוויר וכו'. רגלם של המשתמשים קלה על הדוושה כשהם לא צריכים לשלם על הדלק וזה אמנם סבבה וכו' אבל גורם רק נזק.

פורסם

נהג ליסינג, למה שלא נלך עןד צעד קדימה ונאסור על מעסיקים לשלם משכורות. ככה לא רק שהם לא ינהגו ברכבם הפרטי אלא גם לא יהיה להם כסף לאוטובוסים, הם לא יחממו את הבית ויגרמו לבזבוז חשמל וייצרו פחות זבל כי לא יוכלו לקנות אוכל.

אתה יכול להגיד שימסו את הדלק הזה (וממסים דרך שווי הרכב) או שיעלו את מחירי הדלק כדי שמעסיקים יתחשבנו עם העובדים אבל לא לאסור לתת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני חושב שצריך להוציא חוק שאסור למקום עבודה לממן דלק לנסיעות פרטיות. זה גורם לביזבוז דלק עצום, הגברת הנסועה והפקקים, זיהום האוויר וכו'. רגלם של המשתמשים קלה על הדוושה כשהם לא צריכים לשלם על הדלק וזה אמנם סבבה וכו' אבל גורם רק נזק.

אמר יוזר שקוראים לו נהג ליסינג....

פורסם

ולפות"ש, עזוב את הדברים האלה. שישלמי לך נסיעות ותגיע איך שאתה רוצה.

מצטרף,תמשיך ברכבת\כל אמצעי אחר.

עם נסועה כמו שלך בטח לא שווה גם אם המעסיק יממן לך את זה (מצד אחד "תרוויח",מצד אחד תפסיד על האוטו כל מה שציינו מעליי)

נ.ב גם הנסועה שלי מתקרבת ל30K בשנה,אבל עכשיו זה מצטמצם כי יש לי הסעות לעבודה וחזור.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איזו מחשבה מעוותת, מה אשמים אלה שעובדים קשה ומקבלים בתמורה רכב צמוד? בזבוז דלק, נסועה ופקקים זה רק בגלל שהתחבורה הציבורית בארץ מתחת לכל ביקורת.

• תוכן חדש...