Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שניסיתי לתפוס כמה מחברי הכנופיה ללא הצלחה, נאלצתי לגשת למוסך לבצע את הטיפול 10K.

מה שכן, הסכום בסוף מעט הפתיע אותי לטיפול שיגרתי.

לא אציין באיזה מוסך מדובר מפאת שמירת הכבוד. אבל אשמח להבין כמה נכונים הסכומים:

שמן מנוע סינטטי. 195.

מסנן שמן. 60.

מסנן אוויר. 140.

מסנן מזגן. 95.

מצתים פלטיניום. (4) 380.

תוסף דלק. 80.

מסנן דלק. 195.

סט מגבים. 110.

עבודה. 250.

מע"מ. 255.

סה"כ 1761.

נוריד את המגבים כי הם לא חלק מהטיפול.

אז למעשה טיפול שיגרתי עולה באיזור 1600 כל 10K קילומטר?

לא זכורים לי סכומים כאלו... מאז ומתמיד אני נאמן לפולקסווגן.

תודה רבה חברים.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

צר לי שלא הצלחת לקבל מאיתנו שירות. המקרה ייבדק ויטופל.

אך יחד עם זאת המחיר לעבודה סביר מאוד, וכך גם מחירי החלפים. חוץ מתוסף הדלק המיותר, והשמן שניתן להשיג ב-100 שקל ליורול שעומד בתקן.

בכל מקרה זה טיפול גדול שמבצעים כל 45 או 60 אלף, ולא כל 10K. ככה שבטיפול הבא תצטרך להחליף רק פילטר שמן ושמן.

Stay Dirty

פורסם

אתה בטוח שלרכב שלך עושים טיפול כל 10K ולא כל 15K? המחיר אגב דיי סביר אם מדובר במנוע 1.4.

לא מזמן בוצע טיפול גדול כולל פלאגים לפולו של המשפחה (2007 1.4 ידנית) במוסך מורשה יבואן שאנחנו לקוחות שלו כבר מעל 12 שנה והמחיר היה קצת פחות ממה שאתה שילמת ואם אני זוכר זה גם מה שהחליפו שם.

פורסם

אוקיי. אז כרגע אני מזדהה עם יוקר המחייה... (תסלחו לי).

בכל מקרה, יכול להיות שכל 15K והקדמתי מעט את המאוחר.

ולגביי טיפולים סדירים מעכשיו, אך ורק שמן ופילטר שמן ?

ופעם ב 45-60 את כל שאר הרשימה למעשה?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

הוצאה כספית בזמן הנכון אין כמוהה חסכון (נאמר פה כמה וכמה פעמים ע"י חברים הפורום). אם תטפל ברכב הזה בחלקים מקוריים ובזמן לפי הוראות יצרן - אתה תהנה ממנו.

זו הפולו השלישית שלנו במשפחה ואנחנו מאוד מרוצים ממנה (לפניה היו פולו 2002 ופולו 2003). היתה להורים שלי גם קורדובה 2005 ולאחי הגדול קורדובה 2004 עם אותו מנוע וגיר (1.4 ידני) שגילו אמינות מופתית שלא תבייש אף יפאנית וחסכון מדהים בצריכת דלק אבל שוב- צריך לטפל כראוי עם חלקים איכותיים.

טיימינג אחת ל 3 שנים או 90K הקודם מבניהם ואם אני זוכר נכון זה פעם אחת טיפול קטן ופעם אחת טיפול גדול.

זה גם אמור להיות רשום בספר הרכב.

• תוכן חדש...