Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, יש לי מערכת סטנדרטית ברכב, מגבר רוקפורד 50X4 RMS , סאב פיונר 400RMS וזוג קומפוננט מאחורה של רוקפורד 65RMS . ברמקול השמאלי, הטוויטרים עובדים אבל אין מהם באס, המימברנה לא עובדת בכלל, כנראה העמסתי אליהם המון זמן, ועם מגבר חלש זאת התוצאה.. מה שיוצא בתכלס זה ששומעים רק את הרמקול הימני והמערכת מרגישה חלשה מאוד בהספק שלה, איכן ניתן לשלוח בשביל תיקון?

עוד שאלה מאוד חשובה:

הרכב איביזה 2015 (לא החדש שיצא עכשו) 1.2TSI, בווליום גבוהה, שיא ההספק שאני מסוגל להוציא לפני עיוות האורות מהבהים, האם קבל יפתור את הבעיה?

לאחי באותו רכב, יש סאב כפול 1000 RMS ב 2 אום, זוג רמקולים 6/9 65RMS ואין את התופעה, יש לו קבל של 1 פרד.

עריכה אחרונה על ידי _DownLoaD_
פורסם

נתחיל בלאמר חיפוש, שוב חיפוש ושוב חיפוש.

אבל לשאלתך - לפי מה שאני מבין מדובר או בסט קומפוננט או ברמקול קואקסיאלי והטוויטר בו עובד אך המידבאס כנראה שרוף - תריץ חיפוש על מעבדות תיקון רמקולים.

ולגבי קבל - הנושא נטחן עד דק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
נתחיל בלאמר חיפוש, שוב חיפוש ושוב חיפוש.

אבל לשאלתך - לפי מה שאני מבין מדובר או בסט קומפוננט או ברמקול קואקסיאלי והטוויטר בו עובד אך המידבאס כנראה שרוף - תריץ חיפוש על מעבדות תיקון רמקולים.

ולגבי קבל - הנושא נטחן עד דק.

איפה יש מעבדה באשדוד/אשקלון? מישהו עם במלצה, ומה טווח המחירים לתיקון מימברנה?

עוד דבר לגבי הקבל אני קראתי עליו ומודע למה שהוא עושה, אבל נאם עצם העובדה שהסאב לא נציל גורמת לזה? האם החלפת סאב לאחד נציל יותר תפתור את הבעיה לדעתכם?

פורסם

מה שגורם לזה בעקרון זה מסלול מתח טוב יותר למערכת סטריאו מאשר למנוע ולפנסים.

הסאב וופר מציג צריכה רגעית גבוהה מאוד והמתח יעבור תמיד קודם כל במסלול שיש בו פחות התנגדות ואפשרות להעביר יותר זרם - בזמן הזה עד שמגיע מטען חשמלי לפנסים יש נפילת מתח וזה מתבטא בהבהוב האורות שאתה רואה.

לשים מקור אנרגיה יותר קרוב לסאב וופרים ולשפר את מסלול המתח באזור תא המנוע (שדרוג שלושת הגדולים) זה צעד ראשון לפתור בעיה שכזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...