Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיאסטה ידנית חדשה כחודש על הכביש.ושמתי לב שכל פעם שאני משלב הילוך שני ישנה מכה בזמן השילוב בין הקלאץ לגיר.בנסוף כאשר עובד המזגן ואני עובד בפקק ומשלב כל פעם הילוך ראשון קורים מקרים של מכה חזקה בשילוב ממש שומעים רעש של ברזל. ברצוני לציין שרוב הרכבים הידנים שנהגתי בהם היו דיזל לכן אין לי מושג איך זה בבנזין.

האם זה אמור ליהות ככה?למה זה קורה?

תודה,

IKP.

פורסם

לא, משלב רגיל.מנסה לתת כמה שפחות גז על מנת לא לשרוף את הקלאץ. אבל ככה ההיתי עושה גם ברכבי הדיזל שנהגתי בהם.

כשה אני מעביר מראשון לשני ומעביר ישר הילוך אז יש מכה אם אני מחכה שהטורים יפלו קצת ואז משלב אז כמעט ולא מרגישים את המכה.

סתם מעניין כי קראתי הרבה תגובות שלך על הפיסאטה, אתה עדיין נוהג בה?

פורסם

כן היא עדיין אצלי.

יש לי הרגשה שאתה לא נותן מספיק גז.

עד לרמה שהרכב עומד להיכבות.

בגלל שלרכב אין הרבה מומנט יחסית לרכב דיזל אז אתה חייב להרים יותר טורים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה אולי המצב שאתה מדבר עליו זה כשה עם מזגן. אבל עדיןן למה יש מכה?

לגבי ההילוך השני אני משתדל להוציא מראשון לחכות איזה שנייה ואז להכניס לשני ככה אין כמעט מכה. מוזר כי בשאר ההילוכים אני מעביר במהירות ואין שום מכה

פורסם

סליחה את השאלה, לא אוהב לשאול את השאה הזו אבל פה זה מתבקש - כמה זמן אתה נוהג על ידני והאם אוטו דיזל הוא במקרה אוטו של מורה נהיגה (שוב סליחה).

זה פשוט נראה כמו חוסר מסויים במיומנת תפעול רכב ידני. לדעתי עם הזמן אתה תתרגל ותלמד לשלב חלק.

פורסם

מהצפון. רכבי הדיזל שנהגתי בהם היו ברלינגו ופורד קונקט ונהגתי עליהם יותר מ 3 שנים.

מה שכן כשה הרכב יחסית קר בנסיעה הראשונית בבוקר בשילוב להילוך השני אין שום מכה

פורסם
מהצפון. רכבי הדיזל שנהגתי בהם היו ברלינגו ופורד קונקט ונהגתי עליהם יותר מ 3 שנים.

זה עניין של הרגל, אני הרבה שנים נוהג על דיזלים והתרגלתי לצאת מהמקום ב 1200 סל"ד.

לפני חודש שכרתי בחו"ל קורולה 1.3, היה לי קשה לזנק מהמקום ולהעביר הילוכים נמוכים חלק בגלל שאין מומנט בסל"ד נמוך וצריך לשנות הרגלים ולהתאים את תפעול הגז והקלאצ' .

אני בטוח ב 99% שהאוטו שלך תקין.

פורסם

ArikC אני עושה את אותו הדבר רק לרוב בבינעורוני עם 3 אנשים ברכב

Buki כן כניראה שזאת באמת הבעייה של הסלד שאני רגיל להעביר הילוך ראשון ב 2.5-3 סלד ואפילו פחות.

באמת אנסה למשוך קצת יותר בהילוך הראשון.

תודה על העזרה אם זה לא יעזור אעדכן.

• תוכן חדש...