Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לפני כמה שבועות טובים התחיל הספידומטר להשתגע. ליפול ל0 ולעלות חזרה בזמן שמספר קמ ממשיך לספור ורק המהירות לא. שמתי לב שזה התחיל כשהתחיל להיות קר וגשמים... לפני שאני פונה למכון ספידומטרים האם אפשר לבדוק אם בעיה מכאנית או סתם חדירת מים יכולים לגרום לזה?חשוב להגיד שיש תושבת שממשיכה להרקיד את הגיר והמנוע אם זה קשור. אגב הבעיה יכולה להיעלם גם להרבה ימים ופתאום לחזור. תודה לכולם!

פורסם

אתה טוען שמד הק"מ מתקדם תמיד אבל מד המהירות עובד לסירוגין - לדעתי זה מבטל את האפשרות של חיבור לא תקין לגיר. הייתי מהמר על כך שיש בעייה פנימית במנגנון של מד המהירות.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

תבדוק בבקשה אם כתוב לך ברשיון רכב made in france

כי בשנה ומשהו שהצרפתיה שלי אצלי, היא מפגינה אמינות טובה יותר מהטויוטה שלך.. הן באותו גיל פחות או יותר ושלי עובדת הרבה יותר קשה

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
תבדוק בבקשה אם כתוב לך ברשיון רכב made in france

כי בשנה ומשהו שהצרפתיה שלי אצלי, היא מפגינה אמינות טובה יותר מהטויוטה שלך.. הן באותו גיל פחות או יותר ושלי עובדת הרבה יותר קשה

יגאל, אם תסתכל מה רשמתי בעבר שרוב החלקים שהחלפתי היו על ידי יישור קו. זאת אומרת 15 שנה עם 270 אלף ק"מ רוב החלקים היו מקוריים ועבדו קשה מאוד. כשהוצאתי רשיון קרעתי את הרכב ללא רחמים , שלא נדבר כשהיא הייתה חדשה מה בני דודים שלי עשו לה.

שהתחלתי לגעת בה יותר מדי קרו דברים.

ודרך אגב הספידומטר השתגע בפעם הראשונה אחרי החלפת שמן גיר בשנת 2011 ומאז נרגע.

לפני שנגעתי בכל התושבות מנוע כל האוטו היה בובה... מתלים, גומיות, חיישנים, משאבות, הכל מקורי עם קרוב ל280 אלף ק"מ.

טסט בנגיעה, סחיבה לא רעה (בלי מזגן:lol:).

קצת קשה לי ההשוואה המוזרה שלך מבלי להעליב את אוהבי הצרפתיות.

יש בלאי, מה לעשות.

אני לא מחשיב אמינות של רכב בגלל חלקים לא מקוריים, זה לא נחשב, ברור שחלקים לא מקוריים ימותו מהר לעומת מקורי כך ש...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לא רוצה להתחיל סשן של ״למי יש יותר גדול״ אבל, הצרפתיה שלי עברה כבר 315 אלף, אני יד שישית, היה רכב קיבוץ בעברו (אונס). מנוע לא מקורי ולא בדיוק מתאים לרכב (של דגם ידני, קצת שונה, הוחלף לפני 2 ידיים כניראה בגלל התחממות יתר), תיבת al4 הידועה לשמצה.

ועדיין, מקריאה בפורום בשנה האחרונה, הצרפתיה יותר יציבה, יותר נוחה, יותר זולה לאחזקה ויותר אמינה מהטויוטה המהוללת.

יום טוב גם לך

פורסם

אמין מאוד, רק החליפו מנוע....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם (נערך)
לא רוצה להתחיל סשן של ״למי יש יותר גדול״ אבל, הצרפתיה שלי עברה כבר 315 אלף, אני יד שישית, היה רכב קיבוץ בעברו (אונס). מנוע לא מקורי ולא בדיוק מתאים לרכב (של דגם ידני, קצת שונה, הוחלף לפני 2 ידיים כניראה בגלל התחממות יתר), תיבת al4 הידועה לשמצה.

ועדיין, מקריאה בפורום בשנה האחרונה, הצרפתיה יותר יציבה, יותר נוחה, יותר זולה לאחזקה ויותר אמינה מהטויוטה המהוללת.

תהיה בריא, יגאל. אם אתה חושב שזה המצב אז שיבושם לך.

אין לי כח להתחיל דיון סתמי שיתדרדר לויכוחים שוב.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אף אחד לא רב, ככל הידוע לי אנחנו חילוניים:-).

ואני אסתכל שוב.

טוב, אני לא רוצה שהשרשור יתדרדר לשטויות וריבים למי יש ז** יותר גדול. אם אפשר לנעול את השרשור, אני אשמח.

תודה בכל מקרה לכולם.

פורסם

חלילה עקיצות. האמירה הייתה פילוסופית לחלוטין, לא טכנית כלל. פשוט מצביע על כמה שהסטיגמות שכלכך מקובלות בציבור (ובמחירונים) מנותקות לפעמים מהמציאות.

אני רק מבסוט מזה, אני קונה פי 2 אוטו בחצי מהכסף..

יום טוב גם לך

פורסם

מאור, היוניט לא אחראי גם על מהירות וגם על קילומטראז'?

הוא אומר שבזמן שיש נפילת מחוג מהירות הק"מ ממשיכים להתעדכן

לי נראה שהבעיה היא בשעון

• תוכן חדש...