Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתכם ?

לא מזמן הוא יצא יחד עם ה-G29 (לפי מה שהבנתי הוא לא תואם למחשב) ואני נורא מתלבט בינו לבין ה-G27.

האם יש כאן מישהו שרכש את ה-G920 ויכול לחוות דיעה?

תודה,

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

G29 וG920 זהים לחלוטין

הבדל -

G29 לפלייסטישן 3 ו - 4

G920 למחשב ולXBOX ONE

לפי מה שאני רואה באתר של LOGITECH הם מוכרים עכשיו את הידית הילוכים בנפרד, לכן לדעתי כדאי לך ללכת על G27

שאגב עובד על פלייסטישן 3 ומחשב (לא יודע לגבי פלייסטישן 4)

פורסם
G29 וG920 זהים לחלוטיןהבדל -G29 לפלייסטישן 3 ו - 4G920 למחשב ולXBOX ONE לפי מה שאני רואה באתר של LOGITECH הם מוכרים עכשיו את הידית הילוכים בנפרד, לכן לדעתי כדאי לך ללכת על G27שאגב עובד על פלייסטישן 3 ומחשב (לא יודע לגבי פלייסטישן 4)
תיקון טעות קטן:G29:PC: Set the mode switch to PS4. NOTE: You must install Logitech Gaming Software (LGS) 8.70 or later on the PC for full functionality. Once you’ve installed LGS, all buttons and accessories will function in the games that support them.
פורסם

אחרי בדיקה הבנתי ששניהם יכולים לעבוד עם המחשב

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לפי הביקורות שראיתי אין באמת הבדל מהותי בין ה-29 ל-27. בטח לא כזה שמצדיק את ההפרש במחיר. לכן, אם ה-27 מתאים לקונסולה שלך, אז עדיף אותו לדעתי.

חפש ביוטיוב יש מלא השוואות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפי הביקורות שראיתי אין באמת הבדל מהותי בין ה-29 ל-27. בטח לא כזה שמצדיק את ההפרש במחיר. לכן, אם ה-27 מתאים לקונסולה שלך, אז עדיף אותו לדעתי.חפש ביוטיוב יש מלא השוואות.
27 לא עובד וגם כנראה לא יעבוד על PS4...זה בדיוק העניין של ה G29 החדש...לא? אחרת איך תייצר עוד מתח רווחים למוצר כל כך נמכר..לא שיש הרבה משחקי נהיגה לPS4 ששווה לרכוב הגה בשבילם...PROJECT CARS מעייף מידי וGT7 עוד לא באופק..אולי WRC שיגיע עוד מעט..
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כל ההגאים של לוג'ידרעק הם פח.

לדעתי אין הבדל משמעותי בתחושה בין 25-27-29 (ולא פלא, גם אין הבדל טכני משמעותי בינהם). לכן לדעתי מי שרוצה משהו כזה שיקנה את הכי זול שהוא יכול למצוא.

• תוכן חדש...