Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את הפלאגים בקורולה שלי ל4 חדשים, הציעו לי 4 חדשים מקורים אבל המחיר גבוה מאד 1650 שקל.

עכשיו השאלה שלי היא אם חייב לקנות מקוריים? המחיר יקר לי מאד ובכל מקום שהייתו בו הוא ככה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה?!

מה דגם המנוע? אבדוק לך מה דגם הפלאגים כדי שתוכל להזמין מאיביי.

1600 124כ''ס, אני לא מתעסק עם איביי.. לא מבין למה זה יקר כל כך.

פורסם
אלה הפלאגים שאתה צריך- רביעיה במאה שקל:

http://www.ebay.com/itm/4pcs-Genuine-Spark-Plugs-90919-01253-Denso-SC20HR11-For-Toyota-Lexus-Scion-YARIS-/281828681967?hash=item419e4c68ef:g:ovUAAOSw9mFWH0W8&vxp=mtr

לא רואה סיבה למה לא לקנות באיביי.

מהיכן אתה בארץ?

המחיר מדהים ללא ספק אבל אני לא מתעסק עם איביי וקניות מהאינטרנט.

אני מבאר שבע.

פורסם

אם כך אתה לא משאיר לי ברירה, אזמין את זה דרך חשבון האיביי שלי ואעדכן אותך כשיגיע. תבוא לקחת את זה ממני מהשרון, ולמרות הנסיעה מבאר שבע זה עדיין יצא יותר זול.

לחילופין המתן לאבי חלפים שיתן הצעת מחיר כולל משלוח עד אליך ב-40 שקל.

Stay Dirty

פורסם (נערך)
אם כך אתה לא משאיר לי ברירה, אזמין את זה דרך חשבון האיביי שלי ואעדכן אותך כשיגיע. תבוא לקחת את זה ממני מהשרון, ולמרות הנסיעה מבאר שבע זה עדיין יצא יותר זול.

לחילופין המתן לאבי חלפים שיתן הצעת מחיר כולל משלוח עד אליך ב-40 שקל.

תודה רבה על ההצעה אחי אבל רחוק לי מידי.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם (נערך)

עריכה: אבא שלי בלבל אותי הוא חשב שפלאג זה כוהל, אני צריך כאלה בידיוק דרך אגב: https://www.carpartsonline.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D/%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94/%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94/1600-2008/1126--%D7%9B%D7%95%D7%94%D7%9C

חייב כאלה חדשים בגלל שאחד נשרף לי ומת לפני חודש והחלפתי במשומש (הרכב כיום עם 156 אלף ק''מ ונשאר עם הקוילים המקוריים עד עכשיו), ולפני יומים נדפק לי אחד אחר בגלל המשומש או שבגלל שלעולם לא החלפתי אותם.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

4 יח' מצתים(פלאגים) לקורולה 2008 לא אמורים לעלות יותר מ-400 ש''ח כולל מע''מ ברוב חנויות החלפים בארץ .

מחירם גבוה עקב החלפה שמתבצעת אחת ל-90K ק''מ .

ממליץ לקנות בארץ מחנות חלפים רצינית ולא באיי ביי ,מסתובבים שם לא מעט זיופים.

פורסם
מה דגם הקויל הנדרש? יש לי קויל מקורי שקניתי ליאריס והוא חדש לגמרי. יתכן שהוא יתאים לך.

https://www.carpartsonline.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D/%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94/%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94/1600-2008/1126--%D7%9B%D7%95%D7%94%D7%9C

כזה לא יודע בידיוק מה השם שלו, אני צריך 4 חדשים.

פורסם
MR GT אתה מכוון למקוריים?

אכן כן למצתים מקוריים

אך שמתי לב שערכת את שאלתך והבעיה נמצאת בקויילים

לא זוכר מחיר של החלק הזה כרגע אוכל לברר מחר

בכל אופן הסיבה להרס של קוייל/ים היא שימוש במצת לא מקורי או שימוש מעבר לק''מ המצוין עבור ההחלפה באותו מצת

פורסם
אכן כן למצתים מקוריים

אך שמתי לב שערכת את שאלתך והבעיה נמצאת בקויילים

לא זוכר מחיר של החלק הזה כרגע אוכל לברר מחר

בכל אופן הסיבה להרס של קוייל/ים היא שימוש במצת לא מקורי או שימוש מעבר לק''מ המצוין עבור ההחלפה באותו מצת

אתה צודק לגבי השימוש מעבר לק''מ, יש לי כבר 156 אלף ק''מ ואף פעם לא הוחלף, כנראה שזה הקו האדום שלהם החזיקו די יפה.

• תוכן חדש...