Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר ברכב

פולקסוואגן גולף שנת 2007 mk5 מנוע 2.0fsi.

יש לי ברכב סאנרוף (מקורי) ולאחרונה שמתי לב שקורה לפעמים שהסאנרוף מתרומם לי לבד.

הוא בעצם עושה פעולות של התרוממות חצי ולפעמים מלא.. והמתג באמצע (סגור) אחרי שהוא מתרומם אני פשוט מסובב ומחזיר לאמצע והוא יורד בחזרה.

יש לציין שהסאנרוף רק מתרומם כשזה קורה הוא לא נפתח.. ככה שהבעיה היא כאשר הכפתור מסתובב ימינה.

האם מישהו נתקל בבעיה? או יכול לשער פחות או יותר מה גורם לזה שהוא מתרומם לבד לפעמים?

תודה!

פורסם

מה הסיכוי שנכנסו מים מאיזור החלון-גג ונחתו על כפתורי הפיקוד?

חפש סימנים למים, נשמע שמשהו מקצר שם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מה הסיכוי שנכנסו מים מאיזור החלון-גג ונחתו על כפתורי הפיקוד?

חפש סימנים למים, נשמע שמשהו מקצר שם.

זה קורה גם בעיקר שאני בא לרכב (הסאנרוף סגור) ואז שם סוויץ' לחשמל

ואז פתאום הסנארוף משתגע , יורד עולה חצי עולה יורד ונעצר.. ואז אני מסובב חצי סיבוב ומחזיר לאמצע והוא חוזר למצב סגור.

לא מצאתי סימנים למיים..

פורסם

את מה אתה מסובב חצאי סיבוב? את כפתור השליטה בסאנרוף?

אם יש מצב לפרק את הפאנל שם ולנתק את כפתורי הפיקוד , זה אולי יתן כיוון אם הבעיה בכפתור מקצר או משתגע לו.

יש מצב שאזעקה או נעילה מחוברת גם לחלון בשביל סגירה כשאתה נועל את האוטו מהשלט ?

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
את מה אתה מסובב חצאי סיבוב? את כפתור השליטה בסאנרוף?

אם יש מצב לפרק את הפאנל שם ולנתק את כפתורי הפיקוד , זה אולי יתן כיוון אם הבעיה בכפתור מקצר או משתגע לו.

יש מצב שאזעקה או נעילה מחוברת גם לחלון בשביל סגירה כשאתה נועל את האוטו מהשלט ?

כן את הכפתור שליטה בסאנרוף אני מסובב חצי סיבוב ושוב מחזיר לאמצע כדי שהסנארוף יסגר (במידה והוא נפתח לבד)

אזעקה אין לי באוטו , אבל יש לי קודן של איתוראן (שבמידה ולא מקישים את הקוד באוטו אחרי דקה יש אזעקה מצפצפת בתוך האוטו) לא חזקה כי היא בתוך האוטו..

יש סגירת סאנרוף דרך השלט (לחיצה ארוכה) והסנארוף נסגר.

אני יפתח את הפנאל שם אני אולי יקנה מגעים יבדוק מה הולך שם מחר ויעדכן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי משהו דומה כשקניתי את האלפא. לפעמים נפתח מעצמו, לפעמים לא נסגר אחרי שפתחתי.

נשמע כמו כפתור לא תקין. אני החלפתי את הכפתור כי לא הצלחתי לפרק אותו. מאז הכל תקין.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יותר מ-700 שקל! , לא מעט.

אני בעד קודם למצוא את הבעיה , אח"כ לתקן/להחליף את הדרוש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שאני עשיתי. קניתי את הכפתור באיביי כי לטעמי היבואן רצה יותר מדי כסף. הכפתור שלך ממש דומה לשלי. חוץ מהפלסטיקה מסביב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...