Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נפצעתי ביד וקיבלתי חופש מחלה 14 יום

קצת לפני סוף ה14 יום ההיתי אצל הרופא והוא העריך את ימי החופשה ל חודש ימים.

מי אמור לשלם לי על ימי המחלה, העבודה\ביטוח לאומי, איך זה הולך?

צריך לחתום על מסמך כתוצאה ממה הפציעה אם זה היה בדרך לעבודה או בלי קשר לכלום?

פורסם

נפצעת בזמן העבודה?

בזמנך החופשי?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שאלה מאוד מעניינת,

קמתי בבוקר, נסעתי לעבודה, בדרך עצרתי נכנסתי לקיוסק, קניתי מה שקניתי, יצאתי מהקיוסק ובדרך לרכב נפלתי ושברתי את הרגל, האם זה תאונת עבודה?

ועוד סיטואציה, יצאתי מהעבודה, נכנסתי לרכב, נסעתי לחבר, הייתי אצלו חצי שעה, יצאתי ממנו לכיוון הרכב לנסוע הביתה ונפלתי ושברתי את הרכב, האם זאת תאונת עבודה?

תודה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

פגיעה בדרך מ/אל עבודה מוגדרת כתאונת עבודה אך ורק אם לקחת את הדרך הישירה מביתך למקום העבודה (ולהיפך), בלי שום עיקופים/ עצירות שאינן הכרחיות (למשל החלפת קו אוטובוס).

לפיכך, 2 המקרים המתוארים ע"י MX-5 אינם נחשבים כתאונת עבודה.

פורסם
המקרה הראשון עם עורך דין טוב יכול להיחשב תאונת עבודה, השני כבר לא.

עם עורך דין טוב אתה יכול לקבל תאונת עבודה גם אם החלקת במקלחת 10 שנים אחרי שיצאת לפנסיה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם זה קרה בדרך לעבודה\חזור הביתה אבל לא העברתי כרטיס נוכחות?

אם ביטוח לאומי משלם צריך לגשת אליהם למלא טפסים?

מה דורשים למלא?

פורסם

סליחה על ההתבטאות

ממקרא השרשור הכל נראה לי פישי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם זה קרה בדרך לעבודה\חזור הביתה אבל לא העברתי כרטיס נוכחות?

אם ביטוח לאומי משלם צריך לגשת אליהם למלא טפסים?

מה דורשים למלא?

עניין של כרטיס נוכחות לא רלוונטי לעניין. זה בינך לבין המעסיק.

בשביל ביטוח לאומי צריך למלא טופס תביעה לתשלום דמי פגיעה בעבודה (טופס 211). בטופס עצמו רשום אילו טפסים אתה צריך לצרף.

http://www.btl.gov.il/%D7%98%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9D%20%D7%95%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D/FORMS/Pages/default.aspx#anchorSpan_07e11518-8516-4846-bb4f-b237d6b2650b

• תוכן חדש...