Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי סוף שנה של Mazda

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

מישהו אולי יודע מה צפוי במבצעי סוף השנה של מאזדה?

לפני שמישהו יגיד ״תתקשר ותדע״ אז התקשרתי והם לא מוכנים לספר מה הולך להיות.

תודה רבה לכל מי שיעזור.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטויוטה הייתי כבר והם מציעים 5000 ש״ח הנחה וטרייד אין במחיר משתלם (במקרה שלי לפחות) מעבר לזה הם לא מוכנים אפילו לתת צבע שהוא לא לבן בלי תוספת (העלות לצבע מטאלי אחר כ-1000 ש״ח).

הבעיה שביום שהמבצע של טויוטה נגמר של מאזדה מתחיל ואני לא רוצה להיתקע.

פורסם

תבדוק את התאנים לביטול עיסקה והזמן שלוקח להם להחזיר לך את הכסף, אם אין מלכודות, תפתח הזמנה בטויוטה בימים האחרונים של המבצע ומקסימום תבטל יומיים אחרי זה אם תקבל הצעה יותר טובה ממאזדה, אם לא - תתחדש על הטויוטה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

במבצע האחרון של מאזדה לפני כחודש נתנו הנחה של 12000 ש"ח על ה 3 ספיריט 2 ליטר. יכול להיות שגם המבצע הנוכחי יהיה באותו סדר גודל.

פורסם

אני רק רוצה לציין שמי שקונה מאזדה חדשה במחיר מלא, ומתכוון למכור בטווח של שנתיים, נמצא בבעיה. אני למשל מחפש ספיריט, ויש לא מעט ביד2. אבל 2015 מבקשים מחיר דיי קרוב לחדשה 0 ק"מ (128K) ו 2014 מבקשים מחיר דיי קרוב לאקטיב חדשה 0 ק"מ (113K). למה שמישהו ירכוש משומשת כשהוא בכל מקרה יהיה יד שנייה, אם יש לו כזו חדשה מהליסינג?

אלא אם כן הוא רוכש במבצע כזה כמו שמדברים עליו כאן. 12K הנחה זה 130K לספיריט, ואז אפשר למכור אותה לא בהפסד גדול מידי אחרי שנה שנתיים. כשרוכשים במחיר מלא, המכה קשה במכירה.

אגב, אני עוקב אחרי הלוחות כבר חודש. אותן ספיריט שם. אף אחד לא מצליח למכור במחירים האלה והם עדיין מתעקשים על המחיר הלא הגיוני (לשוק) שלהם.

כמובן, מי שמתכוון לרכוש ליותר שנים, לא נמצא בבעיה הזו וכנראה שיהיה פלח שוק שיהיה מעוניין לרכוש ממנו.

פורסם

ההנחות במבצעים למיניהם תלויות מאד במלאי שיש ליבואן בעת המבצע כך שקשה לדעת מה יהיה במבצע - צריך לחכות לראות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
במבצע האחרון של מאזדה לפני כחודש נתנו הנחה של 12000 ש"ח על ה 3 ספיריט 2 ליטר. יכול להיות שגם המבצע הנוכחי יהיה באותו סדר גודל.

12000 הנחה היה על האקטיב, על הספיריט היה 10000 הנחה.

זה גם בערך סדר הגודל של ההנחות גם במבצע הקרוב וכרגיל על הCX5 אין הנחות אלא רק איבזור או מיגון בהנחה/מתנה.

פורסם

המבצע יחל ב 11 לחודש (שישי הקרוב). תהיה כנראה הנחה של 10K על הספיריט.

מה שנחמד אלה הצעות המימון שיהיו שם: בנק פועלים נותן מעין הלוואת בלון בפריים פלוס 0.15 (1.75%) שנחלקת לשניים. למשל, 84K ב 60 תשלומים (1500 לחודש), ואחרי 5 שנים 56K יתרה. הרכב יהיה שווה כ 70K, אז אתה נשאר עם עודף זעום של כ 14K. משהו כזה.

יש גם הלוואה של 100K ל 36 חודשים בלי שום ריבית. פשוט 100K. רק שהתשלומים יוצאים גבוה (2700 בערך לחודש).

פורסם
ההנחות במבצעים למיניהם תלויות מאד במלאי שיש ליבואן בעת המבצע כך שקשה לדעת מה יהיה במבצע - צריך לחכות לראות.

לא ממש. הסוכן הראה לי שהצבע שאני רוצה יגיע לארץ רק בסוף דצמבר ועדיין אוכל לרכוש אותו במבצע.

פורסם

הסוכן לא קובע מה יהיה במבצע ומה לא. הבוסים שלו הם אלה שקובעים מה יהיה במבצע ומה לא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...