Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בMazda Lantis 323 שנת 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 99 וככה יש לי כמה שאלות

ככה יש לי בעיה של חריקה מהבלמים לפני חודש בערך החלפתי את הצלחות הקדמיות והרפידות !

אך עדיין נשאר החריקה והשבוע בגשם זה החמיר החריקה האם ייתכן שהבעיה נובעת מבלמי תוף אחוריים שחוקים שהגיע הזמן להחליפם ?

---

שאלה שלא קשורה - כאשר אני מחליף מטסה למגנזיום\גאנטים זה מצריך ממני החלפה של בלמי התוף האחוריים לצלחות ?

--

פורסם

תגדיר חריקה, גם לי הייתה בעיה של חריקות (מאזדה לאנטיס 2004), והרפידות של רמסה כנראה לא הכי טובות מהנסיון איתן.

תבדוק שגירזו את הפין העליון בקליפר שאינו מוברג, ואת הפין התחתון (אצלי זה נפתח עם אלן 8ממ, בדגם של 99 הבלם הקדמי קטן יותר במעט), זה מה שיוצר חריקות בדרך כלל. כמובן תנסה להיזכר אם גירזו את שני התושבות של הרפידות מלמעלה ולמטה, וגם את הצד שהקליפר בעצם לוחץ.

אם זה היה בלם אחורי זה היה יותר רעש של שיפשוף, שיש לי עכשיו, וכל מה שצריך לעשות זה מדי פעם לפתוח את התוף האחרוי ולשפשף עם נייר שיוף את סנדלי הבלם והכל עובר.

פורסם

אמנם ייתכן וזה קשור נטו לגירוז וסתם רפידות שאוהבות להרעיש ברכבים, עדיין בבלמים לא משחקים ובטח אם החלפת אותם רק לפני חודש. תיגש חזרה למוסך ליתר ביטחון.

מנסיון שלי של שתי סטים שונים יש חריקות פה ושם. למדתי להשלים עם זה, אבל זה לאחר שכל המכלול תקין כמובן.

פורסם

צריך לאבחן בדיוק מהיכן החריקה אם מקדימה או מאחורה.. מחזק את יוסף בעניין הגירוז..יש לו משמעות.

לגבי החלפה של מגנזיום בטסה אין קשר לבלמים והתופים ישארו.

• תוכן חדש...