Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כשפותחים את הרכב מהשלט נדלקת התאורה הפנימית ברכב,

כמו כן כאשר פותחים את אחת הדלתות.

שמתי לב לפתע שכאשר פותחים את דלת הנהג האור לא נדלק,

כאשר פותחים את דלת הנוסע התאורה כן נדלקת.

אין סוויץ על בודי הרכב כמו ברוב הרכבים.

האם יש מיקרו סוויץ בדלת על המנעול?

למישהו יש אולי שרטוט של החיווט?

תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך תקלה במנגנון הנעילה של הדלת. המיקרוסוויצ'ים אשר מזהים את מצב הדלת הם חלק בלתי נפרד מהמעגל המודפס של מנגנון הנעילה לכן תצטרך להחליף את כול היחידה.

תמונה להמחשה בלבד.

710MQ+GtPcL._SL1500_.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

ביאסת אותי,חשבתי זה רק מיקרו סוויץ.

יש אפשרות לרכוש סוויץ בנפרד ולהחליף על המעגל?

יש לך מושג אולי מה המק"ט של המנגנון?

המון תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בזמנו לפני 10 שנים החלפתי מיקרוסוויצ'ים במנגנון של גולף דור 4 ואינני ממליץ לך על התהליך מכיוון שזה הרבה עבודה וגם צריך להשיג מיקרוסוויצ'ים מתאימיםלמנגנון של הרכב שלך. לא קיים מק"ט למיקרוסוויצ'ים לכן תצטרך לגלגל בגוגל.

למנגנון ברכבך יישנם כ-3-4 מק"טים לכן תצטרך לרשום לי את מספרי ה-PR המופיעים במדבקה בתא המטען או בספר הרכב. צלם ותעלה לפורום.

דוגמא:

Pr_code_sticker_comments.jpg

פורסם

לדעתי הפריט בקישור המצורף מתאים לרכבך אבל חייבים לבצע בדיקה מול המוכר לפי מספר שילדה או מק"ט החלק הנמצא ברכבך.

http://www.ebay.com/itm/FRONT-LEFT-Door-Lock-Mechanism-VW-POLO-9N-2001-2009-SEAT-IBIZA-4-IV-2002-2009-/281304346087?hash=item417f0bade7:g:a58AAOxy0x1TQabh

פורסם

שאלה נוספת,האם אמור להדלק האור ברכב ברגע הוצאת המפתח מהסוויץ?

אם אשלח מייל למוכר עם המספר שלדה שלי הוא יוכל לאמת אם זה החלק המתאים או לא?

המון תודה.

פורסם

אז גם התופעה הזאת לא מתרחשת אצלי. מה החלק שאחראי?

יצרתי קשר עם המוכר והוא אומר שהחלק מתאים לי.

פורסם

אצלי היתה בעיה דומה אשר נפתרה ע"י פרוק המנגנון ומעבר על ההלחמות של הקונקטור, יש תופעה במנגנון הזה של הלחמה שנשברת. (הלחמה קרה)

פרוק המנגנון זה כאב ראש אבל אפשרי.

חפש בגוגל תוכל למצוא סרטונים ומדריכים על הנושא

• תוכן חדש...