Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ!

ניגשתי לאוטו בידיעה שזה הולך להיות לא פשוט אך לא תארתי לעצמי עד כמה.

שרפתי שעתיים וחצי על כל התהליך,מפירוק הזכוכית ועד לפירוק המנעול החיצוני.

בשלב מסויים כבר הרגשתי שאני מוותר,בסוף שלב הפירוק חשבתי שאין מצב שאצליח להרכיב בלי להישאר עם איזה בורג ביד אבל בסופו של דבר הצלחתי להרכיב חזרה הכל כמו שצריך ונשארתי רק עם קליפס אחד שבור.

ועכשיו,האור נדלק כשאני פותח את הדלת ויש זמזום כשמוציאים את המפתח מהסוויץ והאורות דלוקים.8):wink:

בעיה שלא נפתרה: כאשר אני לוחץ על כפתור נעילת דלתות ברכב,הדלת שלי לא ננעלת,הצ"ופצ"יק נסגר ונפתח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שלא בדקתי אפילו.

הזמנתי מהקישור שנתת לאחר שאימתתי עם המוכר שהחלק אכן מתאים למרכב 3 דלתות.

בהמשך אפתח את המנגנון ואנסה להשמיש אותו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בהרבה מקרים כאשר הצ'ופציק של הנעילה קופץ הדבר מצביע על מנגנון תקול כלומר המחשב לא מזהה שהדלת סגורה לכן הוא מקפיץ את הצ'ופציק.

במקרה שלך המנגנון חדש לכן אני מהמר שהמק"ט של המנגנון אצלך ברכב שונה. הייתי גם בודק עם מוסך רון האם יש צורך לעדכן או לשנות פרמטרים מסויימים במחשב הרכב בעזרת VAG-COM.

איזה כייף לי :)

פורסם

לולא זה היה המצב אז היה לי בעיה לנעול את הרכב מהשלט לא?

דבר נוסף שחזר לפעול הוא הנעילה העצמית לאחר פרק זמן שהרכב פתוח.

פורסם (נערך)

הייתה לי אותה בעיה בגולף שהצ'ופציק היה קופץ אבל הדלתות היו ננעלות בעזרת השלט או בעזרת מפתח. ייתכן שמחשב הרכב בודק גם אם המפתח בסווי'ץ לכן במידה והוא מזהה שאין מפתח בסוויץ' אז הוא מאפשר נעילה של הדלתות.

תתנחם בזה שחלק מהפונקציות חזרו לעבוד :oops:.

לא תמיד אפשר לסמוך ב-100 אחוז על הקטלוגים באינטרנט ועל המוכרים לכן אני תמיד ממליץ לבדוק מול המוכר או מק"ט עדכני מצ'מפיון.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה כנראה החלק אשר הזמנת מזוייף ואינו עובד כמו החלק המקורי.

אין לך מה לעשות בנידון חוץ מאשר להחליף את החלק בחדש.

פורסם

מרק,יש לך במקרה שרטוט של המנגנון?

קצת הסתבכתי בפירוק שלו.

פורסם

לאחר צפייה במדריך ביוטיוב פירקתי את המנגנון וניקתי את המיקרו סוויץ שאחראי על הפקודת "דלת פתוחה/סגורה".

אומרים שב90% מהמקרים הוא הגורם לתקלה בגלל לכלוך שהוא צובר.

לצערי אין לי אפשרות לבדוק את המנגנון שוב לאחר השיפוץ.uploadfromtaptalk1452272811175.jpg

פורסם
לאחר צפייה במדריך ביוטיוב פירקתי את המנגנון וניקתי את המיקרו סוויץ שאחראי על הפקודת "דלת פתוחה/סגורה".

אומרים שב90% מהמקרים הוא הגורם לתקלה בגלל לכלוך שהוא צובר.

לצערי אין לי אפשרות לבדוק את המנגנון שוב לאחר השיפוץ.[ATTACH]448392[/ATTACH]

האם כול המיקרוסוויצ'ים תקינים והצ'ופציק שלהם לא שחוק ?

פורסם

כל המיקרו סוויצים נראים מעולה,לא שחוקים ולא מלוכלכים.

חוץ מהמיקרו סוויץ שמופיע בתקריב,היה קצת מלוכלך,פתחתי אותו וניקיתי עם סרוויסול.

חבל שלא אדע לעולם אם המנגנון עובד.:-(

פורסם

נמנעתי לגעת בלוח כי לפי ההסרטון רפרנס נאמר שלא כדאי לגעת בלוח בכלל כי הסיכוי להחזיר אותו חזרה כראוי הוא קלוש(בגלל החלק המכני שרואים בתמונה).

• תוכן חדש...