Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ברור כיצד קבוע שהעיה בציריה.

נשמע יותר כמו בעיה באיזון גלגלים.

יותר פשוט להתחיל משם.

מוסכניק אחד רק נסע איתי על הרכב (כטובה) ואמר שזה רוב הסיכויים ציריה.

השני, ממקום מרכזי ומומלץ, נהג בעצמו על הרכב וגם בדק חזותית על הליפט. הוא אומר שא' הוא מכיר את הבעיה וב' שהוא ראה שהציריה מסתובבת בצורה לא ישרה. כמובן שאחרי הצעת מחיר של 2400 ש"ח אני לוקח את הקביעה שלו בעירבון מוגבל.

לגבי איזון גלגלים - החלפתי צמיגים לפני פחות משנה (כולל איזון מן הסתם) אז קשה לי להאמין שזה זה. למרות שהכל יכול להיות כמובן.

פורסם

די קשה להתבלבל פה, גלגל לא מאוזן ירעד ללא תלות בעומס מנוע,

ציריה פגומה תגרום לרעידות תחת עומס בלבד

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

העלתי את האוטו על שני ג'קים היום וצילמתי את הציריה תוך כדי סיבוב.

תראו אם אתם מצליחים להבין משהו מהצילום..

לי נראה באמת שהיא מסתובבת עקום (הפעמון לפחות), אבל האם זה נראה כמו משהו שבאמת יכול לגרום לרעידות חזקות במהירות גבוהה?

עריכה אחרונה על ידי ZenZen
פורסם

לאור הסרטון ניתן לראות את הבעיה בציריה.

נתקלתי בבעיה שמתחילות רעידות ,ב 120 ואיזון פתר את הבעיה. לא היו רעידות בכל מהירות.

מה שחשוב שאיתרת את התקלה.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות והעצות!

אז התחושה הראשונית שלי, למרות הספקות, הייתה נכונה - אכן בעיה בציריה.

עכשיו לחלק השני של הבעיה - האם מומלץ לשפץ או שעדיף להחליף?

יש למישהו המלצות על מקום אמין שמשפץ או לספק חלקים במחיר טוב? (עדיפות לצפון - חיפה/קריות, או דרום - באר שבע).

פורסם

שמעתי כמה המלצות מנוגדות לחלוטין לגבי שיפוץ/החלפה לסיני.

יש כאלה שאומרים לא לגעת בציריות סיניות בשום מקרה ושעדיף בהרבה לשפץ.

אחרים טוענים שתחליפי זה בסדר גמור ויחזיק מעמד יופי.

מה אתם אומרים? אני כבר מבולבל לגמרי....

פורסם

תגובה אחרונה למקרה שמישהו יצטרך מתישהו.

אחרי כל הבדיקות והחיפושים אני יודע בוודאות של 99% שלדגם האוטו הזה אין ציריה תחליפית חדשה בארץ.

עשו לי בסוף שיפוץ (העבודה נעשתה במוסך תן-גז בחולון ושיפוץ הציריה עצמו ב"המדביק").

זה פתר את הבעיה, הרעידות נעלמו לגמרי והאוטו נוסע פיקס, גם במהירויות גבוהות.

כל העסק לקח חצי יום (כולל זמן העברת הציריה להמדביק ובחזרה) ועלה לי 820 ש"ח כולל הכל.

*** המלצה חמה על מוסך "תן-גז" בחולון וברוך המכונאי התותח שם!

בהתחלה חששתי משיפוץ וחיפשתי ציריה חדשה, אבל עכשיו אני יכול להגיד שאין מה לפחד (כל עוד השיפוץ נעשה אצל מקצוענים), הציריה חזרה משיפוץ כמו חדשה מהמפעל!

פורסם (נערך)

הייתי שם היום. הרכב שלך היה על הליפט ותקע לי כמעט את היום. אלמלא ברוך הייתי מסתבך בזמנים.

נראה לי זה בן של ואשתו עובדים איתו.

עריכה אחרונה על ידי technet
פורסם
הייתי שם היום. הרכב שלך היה על הליפט ותקע לי כמעט את היום. אלמלא ברוך הייתי מסתבך בזמנים.

נראה לי זה בן של ואשתו עובדים איתו.

אתה עם הסיטרואן, נכון?

יפה שברוך מצליח להסתדר גם עם ליפט אחד. שחרר אותך צ'יק צ'ק.

זה אכן הבן שלו, לא בטוח שהבחורה זאת אישתו. אבל בכל מקרה יש אווירה בייתית במקום.

פורסם

אני עם הסיטרואן סי 4.אכן צדקתי אווירה ביתית וטובה. ושנים אני נעזר ברוך לטיפולים פשוטים ומשתלמים. דברים שדורשים מכשור וידע ודיאגנוסטיקה אנן עושה במקומות הראויים כשצריך

• תוכן חדש...