Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעלת "אור יום" גם בלילה בפיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אין? קיט מקורי כולל פנסים, חיווט וידית יעלה בסביבות 500 ש"ח כולל משלוח. אני מניח שאפשר למצוא גם בזול יותר אם מתפשרים על לא מקורי. אחרי הכל זה קיאה, לא VW.

תודה על החיפוש! אבל לא בתיכנון להחליף פנסים או ידית,לא שווה את תועלת הפעולה שלהם

אני מניח שפעולת ההדלקה והכיבוי של ה-DRL מבוצעת ע"י ממסר כלשהו (בניגוד לבקרה ממוחשבת).

אפשר לנסות לאתר אותו ולנטרל את פונקציית הכיבוי עם הדלקת האורות.

לחילופין אפשר לחווט אותם לממסר אחר שיפעיל אותם כל זמן שהסוויץ' מופעל.

יחד עם זאת, איני מתחבר למהות הפעלתם תמידית.

ואין לדעת אם הדבר יתקבל בברכה בעיני שוטרים/בוחנים למיניהם.

התועלת היחידה היא יופי,זוג הפנסים האלה לא מאירים כלל,רק נותנים מראה יפה יותר.

אני מאמין שבאמת ההפעלה שלהם מתבצעת ע"י ממסר כלשהו,השאלה אם יש דרך לאתר אותו או להפך לגשר עליו, כלומר לדוגמא אם אגשר בין הפנס עצמו לאורות המעבר(w5w),האם זה יכול לגרום לקצר כלשהו? כי לפי ההיגיון הפנסים ידלקו כשאדליק אורות מעבר אבל יכול להיות שתהיה התנגשות עם הממסר שקובע שהם יכבו כשאסובב את הסוויץ, אני כרגע נתקעתי פה מחוסר ידע כיצד המעגל החשמלי הזה אמור לעבוד. כמובן שאני יכול לנתק אותם ולחבר ישירות לאורות מעבר אבל כך ארוויח אותם רק בהדלקת פנסים

תודה

פורסם

תודה

אין שום דבר שיכול להוסיף למראה 'היפה' של הרכב שלך. :-(

איזה כייף לי :)

פורסם
אין שום דבר שיכול להוסיף למראה 'היפה' של הרכב שלך. :-(

מרק בתור מומחה, במידה ואחבר את הפנסים לאורות המעבר, מה לדעתך יקרה? מבחינת הצלחה או כשלים?

תודה

פורסם

צריך לראות את הסכימה החשמלית של תאורת החוץ של הרכב. אל תשכח שמפסקים ומוליכי החשמל ברכב מתוכננים לצריכת זרם מסויימת וכול חריגה עלולה לקצר את אורך חיי המגעים החשמלים במפסק או מצד שני עומס ייתר על מוליכי החשמל עלול לגרום לשריפת החיווט החשמלי.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא בתיכנון להחליף פנסים או ידית,לא שווה את תועלת הפעולה שלהם

לדעתי לא כדאי לעשות קומבינות בחשמל ברכב. גם אם זה למטרת יופי, תעשה עבודה איכותית ועל הדרך הרכב יקבל תוספת מקורית של הדגם המאובזר.

פנסים כבר יש לך, אני מניח שגם החיווט זהה. אני משער אתה צריך רק ידית עם מתג נוסף לפנסי ערפל קדמיים וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי לא כדאי לעשות קומבינות בחשמל ברכב. גם אם זה למטרת יופי, תעשה עבודה איכותית ועל הדרך הרכב יקבל תוספת מקורית של הדגם המאובזר.

פנסים כבר יש לך, אני מניח שגם החיווט זהה. אני משער אתה צריך רק ידית עם מתג נוסף לפנסי ערפל קדמיים וזהו.

לדעתי מה שמוצג בלינק ומה שיש לי כרגע באותו זהה,לרכב אין פנסי ערפל יעודיים,רק אור יום אבל תודה רבה על העזרה

צריך לראות את הסכימה החשמלית של תאורת החוץ של הרכב. אל תשכח שמפסקים ומוליכי החשמל ברכב מתוכננים לצריכת זרם מסויימת וכול חריגה עלולה לקצר את אורך חיי המגעים החשמלים במפסק או מצד שני עומס ייתר על מוליכי החשמל עלול לגרום לשריפת החיווט החשמלי.

אני אנסה לחפש את זה תודה

• תוכן חדש...