Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות אירופאית מול יפנית. Round One - FIGHT!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לנו חבר משותף עם ראלי 1.3 , לך יש לנטיס, לכו לנסות :lol:

LOL גדול :wink:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר נוסף, הסובארו שלך איציק תמשיך ליסוע עוד 20 שנה גם עם שמן תפו"א ובית מצערת מגורז, אני באמת לא מצליח להבין כמה אנרגיה והשקעה אפשר לבזבז בסובארו 1.6 DL , תחשוב איזו צרפתיה אתה יכולת לתחזק במינימום של עלויות ומקסימום של הנאה.

יום טוב לכולן.

דייויד - יציאה גדולה!!!!!!!

אין שום ספק שהפג'ו-סיטרואן של איציק היתה ההכי מדוגמת בארץ, וגם ההכי אמינה - אפילו יותר משלי :D

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

דבר נוסף, הסובארו שלך איציק תמשיך ליסוע עוד 20 שנה גם עם שמן תפו"א ובית מצערת מגורז, אני באמת לא מצליח להבין כמה אנרגיה והשקעה אפשר לבזבז בסובארו 1.6 DL , תחשוב איזו צרפתיה אתה יכולת לתחזק במינימום של עלויות ומקסימום של הנאה.

יום טוב לכולן.

דייויד - יציאה גדולה!!!!!!!

אין שום ספק שהפג'ו-סיטרואן של איציק היתה ההכי מדוגמת בארץ, וגם ההכי אמינה - אפילו יותר משלי :D

יש מכוניות שגם כל האחזקה שבעולם לא תספיק עבורם...

פורסם

לאייל - כל האבזור שאמרת יש לי גם ב-VTS, ויותר ממנו היה לי ב-306. שתיהן עולות בערך כמו הפולו (לא? סביבות ה-40000-50000?)

בנוגע ללנטיס מול ראלי - השאלה של מי תהיה יותר מהירה היא לא שאלה נכונה פה. אני אמנם מקצין כאן (אבל גם הוא הקצין) - דיגה (יגאל M3 למי שלא מכיר) נהג לי ב-VTS, בסיבוב מהיר של הילוך שלישי הרכב החליט שהתחת צריך לצאת החוצה. דיגה מביט אלי במבט המום ואומר "אתה ראית מה קרה כאן? הוא זרק!! אפילו לנטיס לא הייתה זורקת כאן!". אז ברור, זהו דיגה, אותו אחד שאם אתה מגיע שניה וחצי אחריו הוא אומר לך שהוא עצר לקנות המבורגר בדרך, אותו אחד שאם אתה יושב איתו באוטו ונוהג הכי מהר שאתה יכול הוא שואל אותך אם אתה מחפש חנייה, אבל עדיין - הכוונה ברורה :wink: (ודיגה - :wave::beerchug: )

נחזור להתחלה - השאלה היא מי יותר מהנה, מי מסוגלת לספק יותר רגעים של אושר צרוף לנהג - אתה לא חייב להיות הכי מהיר בשביל להנות במכונית כזאת, וזו כל הגדולה שלה.

בנוגע לאנשים שקונים צרפתיות משיקולים לא מובנים (לערן) - לדעתי יש שני סוגים של אנשים כאלו. אלו שיודעים בדיוק מה הם מקבלים כשהם קונים צרפתיה כזאת, ואלו שקוראים ושומעים שהצרפתיות האלו טובות אז הם גם רוצים. לרוב הסוג הראשון מנוסה יותר, מן הסתם. השיקולים עצמם מאוד מובנים - אלו מכוניות זולות, מהירות יחסית, קלות לשיפור ומספקות הנאה מנהיגה. גולף GTI ישנה אולי תספק יותר (אם כי לא בהכרח, בהשוואה ישירה מול 306GTI במגזין CAR צוין כי האחרונה טובה יותר בכמעט כל פרמטר - למרות שמה שמפתיע הוא עד כמה הגולף קרובה אליה), אבל עלויות האחזקה של גולף כזאת לא יהיו נמוכות, למצוא כזאת קשה הרבה יותר והיא תהיה ישנה בהרבה.

בנוגע לפולו משופרת - זה כבר דבר אחר לגמרי. אבל כמו שאפשר לשפר פולו אפשר גם לשפר כל מכונית סמי-ספורטיבית...

ודבר אחרון לאיציק - דיוויד העלה פה נקודה מעניינת מאוד. אני יודע שאין לך קשר לנהיגה ספורטיבית, אבל אני עדיין מאמין שצרפתיה ספורטיבית היא דבר כמעט טריוויאלי לאיש כמוך - שמטפל בעצמו באוטו ויש לו ידע עצום בנושא. לא תאמין כמה אפשר להנות עם כזה רכב, ואולי הוא יצליח גם לחנך אותך שנהיגה ספורטיבית זה כיף :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא מבין למה ספורטיבית היא אוטומטית צרפתיה, ולמה קונים רק צרפתי, גם לי היה רכב צרפתי, אבל אני גם מגוון. לא מקובע בתוצרת צרפת.

והגולף GTI נבחנה מול 306 ראלי, התוצאות היו קרובות מאוד, מחמיאות עד מאוד לרכב זקן ב 10 שנים. אני בטח לא נכנס לעניין של מחיר וכאלה.

אני מנסה קצת לפתוח אופקים, צרפתיות זה אחלה, אבל לא רק.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

ערן S בקשר למה שאמרת על לאנטיס 1.8 מול ראלי 1.3 או מה שזה היה- אני אישית מאמין בכך שהנאה אינה נובעת בהכרח ממהירות. ולא צריך להיות מבין גדול כדי לדעת שלמרות שנהג הלאנטיס יהיה (באם שמו יתחיל ב-ע' אני מניח) מהיר יותר, החיוך שימרח על קצות פניו של נהג הראלי יהיה רחב יותר.

נ.ב- מזמן לא יצאנו לגיחה משותפת לאשתאול...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
אני לא מבין למה ספורטיבית היא אוטומטית צרפתיה, ולמה קונים רק צרפתי, גם לי היה רכב צרפתי, אבל אני גם מגוון. לא מקובע בתוצרת צרפת.

והגולף GTI נבחנה מול 306 ראלי, התוצאות היו קרובות מאוד, מחמיאות עד מאוד לרכב זקן ב 10 שנים. אני בטח לא נכנס לעניין של מחיר וכאלה.

אני מנסה קצת לפתוח אופקים, צרפתיות זה אחלה, אבל לא רק.

מסכים !

מי שמכיר אותי יודע עד כמה אני אוהב את את הגולף GTi MK2 בסיס ללא ספק טוב יותר לפרויקט מהראלי שלי, אם כי הרבה יותר יקר.

והנה סיפור קטן לבחירה לא נכונה

בשלהי 99 אחרי מכירת ה- Rsi החלטתי לרכוש רכב חדש.

לובינסקי לא הסכימו למרות כל תחנוני למכור לי 106 GTi והאופציות המענינות היחידות שעמדו לנגד עיניי ובתקציב שהיה לי דאז היו

פולו 16V או 206 XS

בחרתי ב-206 שהייתה ברשותי כשנה וחצי עם 0 תקלות אפילו טיפול אחד לא בוצע בה

נמכרה עם 28K ק"מ טווח הטיפולים בה הוא כל 30K

ה-206 נמכרה מחוסר עניין מוחלט בה למזלי במקביל היה לי XR-650 שפתר לי את הרעלות הגז , ה-206 לא הצליחה.

את ה-206 אפילו לא חשבתי לרגע לשנות בשום פרמטר, לעומת זאת אם זאת הייתה הפולו אני בטוח שהייתי מוצא את השינויים שהיו גורמים לי להשאיר אותה ברשותי מעבר לשנה וחצי עם ה-206.

אני בעד מכוניות מענינות באשר הן גם במחיר של תחזוקה יקרה יותר, יפניות,איטלקיות,צרפתיות,גרמניות,קוראניות באמת לא משנה לי התוצרת למרות היסטוריית המכוניות שלי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ברור שלא רק צרפתיות הן מהנות. יש עוד הרבה רכבים מצוינים. היתרון בצרפתיות בארץ הוא שיש, לרוב, מבחר. שהן זולות מאוד ולא יקרות יותר מדי לאחזקה מבחינת זמינות ומחירי חלפים.

ברור שיש גם אלפות, ואסקורטים, וגולפים ועוד ועוד - אבל בכמויות קטנות יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לאייל - הגולף תוחזקה במוסכי צ'מפיון היות והיא חדשה, הגומיה שנשרה נמכרת אך ורק ע"י VW מדובר בגומיה ייחודית לדגמי MK4 והיא מרופדת בצידה החיצוני בריפוד שתואם לריפוד הפנימי, לגבי מתן עצות איך לתחזק רכב, קטונת.

בשורה התחתונה על הגולף הוצאנו הרבה יותר כסף מהראלי עם 1/3 קילומטראז וחיים הרבה יותר קלים וזאת רק בשנה האחרונה.

לאיציק - לא התכוונתי ל"זולה" בערך המחירון שלה, התכוונתי לזולה בעלות התחזוקה שלה. מיותר לציין שהמחירון לא משקף כלום.

אתה באמת חושב שאחרי 5 מכוניות צרפתיות (3 רנו 2 פיגו') וסיטרואן נוספת בדרך יש לי טעם רע בפה ? או אולי אני מאזוכיסט ?

להיפך ! יותר מזה אני אומר לך בכולן (ב-RSI מעט פחות בגלל הסאנרוף) נהניתי מרמת אמינות מצוינת ! ברמה של טיפולים שוטפים ותו לא, ולא כולן היו חדשות.

מרגיז אותי שאתה וגם אייל זורעים פה בפורום אימה ושינאה כלפי מכוניות צרפתיות

ובכך אתם משכנעים קונים פוטנציאלים להמנע מרכישה של צרפתיה מצוינת כזאת או אחרת גם אם מדובר בקניה מצוינת.

ולגבי מחירי חלפים, מהניסיון שלי עם ה-106 מדובר במחירים מגוכחים !

אני בספק אם בסופר מיני יפנית אחרת נניח שרייד,יאריס המחירים זולים יותר.

דוגמאות קטנות:

פילטר שמן מקורי 28 ש"ח

פילטר אוויר מקורי 20 ש"ח

אטם מכסה שסתומים 55 ש"ח

בית טרמוסטט - 35 ש"ח

סט כבלי הצתה מקורי - 145 ש"ח

רצועת טיימינג - 90 ש"ח

משאבת מיים - 180 ש"ח

יום טוב לכולן.

דיויד היקר.

אני מכיר את הגומייה הזאת, גם אצלי יש כזאת.

אפשר להשיג אותן לא רק ב VW.

בקשר לתחזוקה לא נראה לי שקטונתי....

אגב מחירי חלק מהחלפים של הפולו יותר זולים ממה שאמרת.

זורעים אימה ושנאה?

מישהו צריך לקזז אותך ואת חבריך חובבי הצפרדעים בשביל שאנשים יבינו שיש אלטרנטיבה., אתה מאוהב בפיג'ו... דיי , צא מהסרט. זהו רכב פשוט , ספרטני מורכב רע ולא אמין.

לעולם לא יהיה לרכב צרפתי את התדמית של רכב גרמני, צא מהסרט.

לא ייתכן שכל אחד שצריך אוטו להגיע מנקודה א' לב' במקסימום אמינות, יקבל המלצה

על ZX/רנו 19 ולא על עמיתותיה היפניות... זאת צביעות לשמה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשביל בעיות תדמית יש פתרונות מוסדיים, לא צריך לקנות פולקסוואגן.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

דיויד היקר.

זורעים אימה ושנאה?

מישהו צריך לקזז אותך ואת חבריך חובבי הצפרדעים בשביל שאנשים יבינו שיש אלטרנטיבה., אתה מאוהב בפיג'ו... דיי , צא מהסרט. זהו רכב פשוט , ספרטני מורכב רע ולא אמין.

אייל היקר.

אני לא דיוויד, אבל עדיין - אפילו ממך, שכותב שה-206 לא טובה כי היא "מאתיים וששית מדי", הייתי מצפה לקצת פחות פנאטיות.

"פשוט, ספרטני, מורכב רע ולא אמין" - זה משפט פשוט מגוחך ומוגזם בטירוף.

בנוגע לתדמית - למי לעזאזל אכפת מתדמית???? מי שצריך אוטו מא' לב' לא יקבל המלצה כמו שאמרת. מי שיחפש גם נוחות והתנהגות - כן!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למרות שהשתתפתי בדיון...

אתם לא מרגישים קצת אבודים עכשיו? קצת מטומטמים? קצת מבזבזים את הזמן שלכם על שטויות? קצת הורסים את הפורום בהתנצחויות דביליות? קצת מדברים המון ולא מקשיבים בכלל? קצת קצת חוזרים על כל דבר 10 פעמים כלי שום כיוון... אולי די?!?!

זה מאוד מעניין מה כל אחד חושב אבל מספיקה הודעה אחת.

זה מאוד מרתק לדעת איזה רכב מהיר יותר, לאנטיס או ראלי (או שלא...)

זה מאוד מאוד מאוד משנה למי יש חימום למראות צד (מאוד שימושי בארץ) ולמי יש פנסי ערפל.

תעשו לנו ולעצמנו טובה ותעצרו את הדיון הזה כאן ועכשיו כי אף אחד לא ישתכנע אלא רק ניצור "חימום" מיותר של הפורום... לי זה נראה מיותר בכל מקרה.

:-)

פורסם
לאייל -

לאיציק - לא התכוונתי ל"זולה" בערך המחירון שלה, התכוונתי לזולה בעלות התחזוקה שלה. מיותר לציין שהמחירון לא משקף כלום.

אתה באמת חושב שאחרי 5 מכוניות צרפתיות (3 רנו 2 פיגו') וסיטרואן נוספת בדרך יש לי טעם רע בפה ? או אולי אני מאזוכיסט ?

להיפך ! יותר מזה אני אומר לך בכולן (ב-RSI מעט פחות בגלל הסאנרוף) נהניתי מרמת אמינות מצוינת ! ברמה של טיפולים שוטפים ותו לא, ולא כולן היו חדשות.

.

אחלה ! כנראה שהתמזל מזלך.

מרגיז אותי שאתה וגם אייל זורעים פה בפורום אימה ושינאה כלפי מכוניות צרפתיות

ובכך אתם משכנעים קונים פוטנציאלים להמנע מרכישה של צרפתיה מצוינת כזאת או אחרת גם אם מדובר בקניה מצוינת.

אני ממש לא זורע פה שינאה נגד צרפתיות - אבל אני גם לא אלך להמליץ על צרפתיה למישהו ששבא ודורש כלי אמין כשיש היום משפחתיות יפאניות שמספקות שילוב טוב של נוחות, אמינות, תיבות הילוכים ומנועים טובים.

זה דיי פשוט: קודם כל, אני נהנה לטפל ברכב - זה לא משנה אם זה DL 1.6 או כל אוטו אחר, לכן אני משקיע "אנרגיות" בטיפולים, מעין תרפיה שכזו.

דבר שני, ההבדלים בין 1.6 DL לגרנד-לאונה הם שמיים וארץ, אז להשוות בינהם הוא לא ממש דבר חכם או נכון...בוא נקרא לזה 'ליגה אחרת'.

אני לא אחזיק צרפתיה מכמה סיבות:

1. דיי נשבר הזין מהמחירים המזויינים של לובינסקי (במילה אחת, גנבים)

2. לא ממש בא לי להתקע עם מכונית חולה שדורשת טיפולים וליקוקים אחרי כל נסיעה.

3. אני מחפש סוס עבודה, קודם כל, שלא דורש -רק- חלפים מקוריים, שלא יתפרק לי ויקרקש (במיוחד אם מדובר ברכב משומש בן 5-6 שנים ומעלה) ושלא תהיה בעיה לטפל בו במוסך שקרוב לבית. לא בא לי להכיר את יוסי ואת שמות ילדיו - וגם לא ממש בא לי לנסוע בשביל כל פלוץ לתל אביב, ליוסי.

הצרפתיות הן בין המכוניות הכי מעצבנות לטיפולים, יש להן בלאי גבוה גם ברכיבים חשמליים והטיפולים שהן דורשות בשביל "להישאר אמינות" הם פשוט מגוכחים ליד מה שדורשות בשבילי 3 מכוניות של סובארו ביחד, שאחת מהן כבר בת 17 שנה והשתיים האחרות כבר בגיל ה 9-10 שנים.

ולגבי מחירי חלפים, מהניסיון שלי עם ה-106 מדובר במחירים מגוכחים !

אני בספק אם בסופר מיני יפנית אחרת נניח שרייד,יאריס המחירים זולים יותר.

דוגמאות קטנות:

פילטר שמן מקורי 28 ש"ח

פילטר אוויר מקורי 20 ש"ח

אטם מכסה שסתומים 55 ש"ח

בית טרמוסטט - 35 ש"ח

סט כבלי הצתה מקורי - 145 ש"ח

רצועת טיימינג - 90 ש"ח

משאבת מיים - 180 ש"ח

יום טוב לכולן.

נכון, מחירי החלפים הללו זולים.

אז מה ? לאימפרזה שלי רצועת תיזמון עולה 70 שח ומחזיקה 80K ק"מ או 4 שנים...זה הופך אותה לזולה ?

בית טרמוסטט ? מי צריך את זה ?

פילטרים מקוריים ? בשביל מה ?

משאבת מים ? למה ? כל החלפת טיימינג צריך גם משאבת מים ? נו באמת...

OFF TOPIC בכל נושא השירשור הזה: הידעת שאפילו מערכת ההיגוי (משולשים, מסרק וכו') באימפרזה שלי למשל, יותר חזקים ועמידים כמעט מכל אירופאית מקבילה בשנתון ובגודל ? זה נכון אפילו ביחס לצרפתיות "חמות". תבדוק את זה - אתה תראה שיש הבדלים לטובת היפאנים באיכות ובסגנון הבניה של הרכיבים.

בנוגע לחלפים: בוא נכנס לעובי הקורה - תברר מחירים לחלפים מקוריים לרכבים אירופאיים (מגאן, 106, 306, 205 וכו') כגון: רדיאטור חימום, ידיות איתות, מודול הצתה, מנוע+מאוורר לרדיאטור, נגד מהירויות, קויל, חוטי הצתה, טרמוסטט, משאבת בלם גלגל - וכאן תראה את ההבדלים.

מאחר ואני קרוב מאוד לנושא, במיוחד בשבוע האחרון (וגם בעתיד) - אני רואה בדיוק מהם מחירי הנטו והברוטו לכל חלק (מפגוש לפגוש) שנקלט במערכת, אז באמת חבל על הוויכוח - על אחת כמה וכמה אם אתה מרוצה משלך ואני מרוצה משלי... :)

לצערי הרב, "תצרוכת הרכיבים" של הצרפתיות הללו גבוהה יותר מיפאניות מקבילות - כל זאת תחת טיפולים שוטפים וסדירים במוסך.

מעבר לכך, מחירי החלפים (בכלל) ובפרט במוסכים של לובינסקי הם שערוריה לשמה...גנבה לאור יום, גזלה - וזה עוד לפני שדיברתי על מחירי שעות העבודה שלהם וה"דרישה" לרכיבים מקוריים בעלויות מטומטמות להחריד.

בסכום שהאוטו שלי שווה היום אני יכול לקנות צרפתיה במודל גדול בלפחות שנתיים מהמודל הנוכחי של הרכב שלי...אם זה היה לי כל כך משתלם - אולי הייתי עושה זאת. מאחר ומדובר ברכב משומש, לא צעיר מאוד, אני חושב 2 צעדים קדימה: לא בא לי לפרנס את לובינסקי על כל צינור מים או מנוע צעדים ש"יתחשק" לי להחליף, ומה שמציעה לי היפאנית שלי תפור לי כמו כפפה ליד - אז למה לי להיכנס להרפתקאה שאני לא מעוניין להיכנס אליה מלכתחילה ?

כשאני בא להמליץ למישהו על רכב, אני מסתכל על כל מערכת השיקולים ולפי זה ממליץ. אין דין התחזוקה שלך או שלי כדין תחזוקה של אנשים אחרים, כנ"ל גם לגבי טיפולים שמתבצעים ל-ב-ד.

אי לכך, היפאניות שורדות משמעותית טוב יותר מאירופאיות מקבילות - ושוב, זו לא "זריעת שינאה בפורום", זו עובדה.

מי שיחפש רכב מתקשר ומהנה, אין לי בעיה להמליץ על צרפתיה. מי שיחפש רכב אמין - רק יפאני מבחינתי.

ועוד משהו, אחרי 3 סובארו פרטיות שהיו בבעלותית האישית (DL, לגאסי, אימפרזה), מבלי להחשיב את אלו של ההורים, אתה חושב שרע לי ? אני בוודאות יודע שהמחליפה תהיה אחת מהשלוש הללו: NEW AGE 1.6 /לגאסי דור שני 1.8 / B4 2.0 (ידנית כמובן) - כל זאת בעוד כשנתיים.

איציק - איש איש באמונתו יחיה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דיויד היקר.

זורעים אימה ושנאה?

אייל היקר.

אני לא דיוויד, אבל עדיין - אפילו ממך, שכותב שה-206 לא טובה כי היא "מאתיים וששית מדי", הייתי מצפה לקצת פחות פנאטיות.

"פשוט, ספרטני, מורכב רע ולא אמין" - זה משפט פשוט מגוחך ומוגזם בטירוף.

בנוגע לתדמית - למי לעזאזל אכפת מתדמית???? מי שצריך אוטו מא' לב' לא יקבל המלצה כמו שאמרת. מי שיחפש גם נוחות והתנהגות - כן!!

רוני

ה200 וששית היה במטרה לחסוך מהאנשים את דעתי האמיתית על כל הנושא...

200 וששית זה מחמאה בשביל ה-206. אמנם אוטו חמוד, מעוצב טוב מבפנים ומבחוץ.

אבל זה פיג'ו ודעתי ידועה... וחכו שנה שנתיים, תראו איך הן יתחילו להזדקן.

המשפט אולי קצת מוגזם , אבל גם הגזמה פראית שלי לא תגרום לפורום הזה להפסיק

להיות פאנט של PSI. (יחידת לחץ כמובן)

מכיוון שפורום ייעוץ עבר לרשותך, אתה מוזמן להמשיך להמליץ על רנו 19 וחברותיה.

אני אשאר נאמן למצפוני ולעובדות בשטח ולהמליץ על מה שאני מוצא לנכון.

ודיוויד , כנראה שאין לך קומבינות במקומות הנכונים בשביל להשיג גומייה כזאת....

פעם הבאה שאל אותי אם אתה צריך חלקים כלשהם.

לדעתי מיצינו את הת'רד הזה...

איש איש באמונתו כפי שאמר החכם איציק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...