Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת לנסר 2005 לפורד פוקוס 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי להתייעץ יש לי מיצובישי לנסר 2005 יד 4 220 אלף ק"מ

הציעו לי באלבר עלייה 17,800 ואני אחליף לפורד פוקוס 2009 יד 2 114 אלף ק"מ ואני אוסיף עוד 25 אלף ש"ח לעסקה איך העסקה הזאת נשמעת לכם ומה אתם אומרים על פורד פוקוס? אני מוכן להוסיף בין 20 אלף ל25 אלף לרכב חדש, אני מחפש רכב משפחתי ולא רכב קטן ובסביבות השנים 2008-09 ואם יש מציאה לשנה יותר חדשה אז יותר טוב

תודה מראש

פורסם

מחיר השוק של פורד פוקוס כזאת הוא כ32000 ש"ח בערך, ושל הרכב שלך כ-10000-12000 ש"ח במקרה הטוב אם יבוא קונה.

מכאן שהעסקה שהוצעה לך די סבירה (גם אלבר צריכים להרוויח משהו) הפוקוס נוחה, מרווחת, הביצועים שלה קצת חלשים, וצריכת הדלק שלה די דומה לזאת של הלנסר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מחיר השוק של פורד פוקוס כזאת הוא כ32000 ש"ח בערך, ושל הרכב שלך כ-10000-12000 ש"ח במקרה הטוב אם יבוא קונה.

מכאן שהעסקה שהוצעה לך די סבירה (גם אלבר צריכים להרוויח משהו) הפוקוס נוחה, מרווחת, הביצועים שלה קצת חלשים, וצריכת הדלק שלה די דומה לזאת של הלנסר.

השאלה האם יש רכב משפחתי אחר אמין וטוב באותם מחירים?

פורסם

בשוק יש מבחר גדול של כלי רכב בטווח המחירים הזה. מרוב מבחר אפשר להתבלבל - מדוע תרצה לכתת את רגליך כשמציעים לך עסקה סבירה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...