Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה לגנד סוף שנות ה90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני יודע המנועים מוצלחים וחזקים אבל קשה עד בלתי אפשרי למצוא משהו שמור שטופל כמו שצריך .

החלפים נדירים מאוד . לפי דעתי , לקנות רכב כזה זה סוג של סיפור שלא נגמר .

המחיר מאוד מפתה אבל לא הייתי ממליץ בכלל.

פורסם

ההונדה לג'נד היא אחות תאומה לרכב ששווק בצפון אמריקה כאקורה 3.5L . הרכב בעיקר נמכר בשוק האמריקאיי ולא נחל הצלחה באירופה (ובישראל) בגרסת הונדה.

בבסיסו רכב בסגנון אמריקאי עם אמינות יפאנית טובה. המנוע ייחודי לדגם זה ולא קיים באף מותג/דגם אחר.

המנוע חזק למדי 205-215 כ"ס אבל היות וזה רכב סאלון גדול ודי כבד - 1675 ק"ג - הביצועים נאים אך לא חורכי אספלט. נתונים יצרן 0-100 קמ"ש 9.1 שנ', מהירות מירבית 220 קמ"ש. המנוע נותן את שיא המומנט המכובד כ -30 קג"מ - ב סל"ד נמוך יחסית של 2800 - כלומר סחיבה טובה והאצות ביניים סבירות יחסית.

בדיווחים בעולם מתוארת אמינות בסיסית גבוהה, אולם מותנת באחזקה קפדנית ואיכותית. טיפול חייב להעשות כל 10,000 ק"מ.

נקודות תורפה - שחיקת דיסקים מהירה ואפשרות לבעיות אלקטרוניות.

http://www.parkers.co.uk/cars/used-reviews/honda/legend/saloon-1991/safety-reliability/

בגלל נדירות הרכב בארץ נקודת תורפה באחזקה הינה חלקי פח ופנים. ניתן למציאה בEBAY ארה"ב בקלות תחת ACURA.

"מאיר" היבואן נותן שירות טוב וכדאי לוודא היסטורייה שנעשתה באופן רציף ונכון.מחירי אחזקה שוטפת אפילו סבירים ,

לדוגמא :

טיפול 100,000 - מסנן שמן מנוע ,טבעת אטימה לפקק שמן ,רצועת תיזמון ,מצת פרילוד ,שמן מנוע 5W-40 מחיר ב"מאיר" - 3,171.

טיפול 120,000 - מסנן שמן מנוע ,מסנן אוויר לגנד ,נוזל תה'ל ,נוזל בלמים 52.0ליטר ,נוזל קירור ,מסנן דלק ,נוזל תיבת הילוכים TM ,שמן מנוע 5W-40 ,טבעת אטימה לפקק שמן - 2,876.

http://mct.yolo.co.il/mehironv2/TipolResults.aspx?Degem=KA962WJTXM&Year=1998

כמו כל רכב "יוקרה" ישן הקנייה בגדר הימור. אם הולך מנוע או גיר ההוצאה קרובה למחיר הרכב. אל תשכח מדובר ברכב מעל גיל 15, הכל יכול לקרות.

פורסם

טוב לא עמדתי בפיתוי ונסעתי ליראות את הרכב. מדובר ברכב משנת 1998 עם מעל ל250000ק"מ

האוטו חיצונית ניראה מושלם, עבר צבע כללי בשנה האחרונה. בתוך האוטו הכל מושלם עם מלא דברים שגם היום ברכבי יוקרה אין,ריפודי עור מושלמים,כל מיני תאורות לדים ,כל לחיצה על כפתוח ניפתח משהו . כסאות עם זכרונות.מערכת מולטימדה מלאה של אולפן

יצאנו לסיבוב האוטו מגיב לכל לחיצה. המעבר בין ההילוכים לא מורגש.

עד לכאן הכל טוב ,אז למה לא קניתי?

יש רעש במיתלה הקידמי שעולים על במפר . אחרי הנסיעה היה ריח של שמן שרוף ,אולי זה בגלל הנסיעה במאמץ

חסרים כמה כיסויים באוטו

הכי חשוב לא הסתדרתי עם הבעלים למרות שהגעתי עם כסף לסגור

כרגע במחשבות שאולי פיספסתי .אבל אני הולך עם הלב שכרגע אומר להמתין אולי יבוא משהו אחר

פורסם

אם אתה מחפש רכב בגדול הזה, אז מה דעתך על וולוו S80. תהיה קלה יותר לתחזוקה בשל הזמינות הגבוהה יותר של חלפים. אם אתה בקטע של אמריקניות יש את שברולט אימפלה, ביואיק לה-קרוס ו אולי גם קרייזלר 300C שמעט יקרה יותר.

פורסם

וולבו S80 היתה לי חשבתי על ביואיק וגם אימפלה אבל אני אוהב מכוניות יחודיות שלא רואים ביום יום. הרכב ישמש לנסיעות קצרות ואולי יעשה 300 ק"מ בחודש

יש את האולדסמוביל ארורה שנת 2005 .מה אתה חושבים עליה?

• תוכן חדש...