Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגורים במגדל - בעד ונגד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה כ"כ הרבה תלונות אני שמח שאני גר בקיבוץ 4 כיווני אוויר של החרא של הפרות.

נראה את הגבר שיעשה קריוקי לובה הזקנה שולחת על הפרענק RPG או קלנועית אחרי שהדיבקה את ידית הגז.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא אותו אחד שהיה דופק את כל הרכבים בבניין

ותופס כל חניה פנויה היה בנאדם מבוגר, אשכנזי לפלף

למראית עין, אבל שם *ין על כולם. יש כל מיני סוגי מרורים

שהשכנים יכולים להאכיל אותך, לא חייבים להיות ערסים

בשביל זה.

פורסם

איך סלואורייד הגדיר: ערס זה לא עניין של מראה או לבוש. ערס זו צורת התנהגות של אנשים ששמים ז*ן על הסביבה שלהם.

אני לא זוכר את הציטוט המדויק. גם לא זוכר אם זה באמת היה סלואורייד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הקטע המעניין עם ערסים, זה שהרבה מהם לא מודעים/מודים ל/בכך שהם ערסים... אף פעם לא הבנתי את זה.

וההגדרה הזו אינה של סלואורייד, אלא סתם קומון סנס. ערס זה ממזמן לא רק 'לוק' והרבה יותר קשור לצורת התנהגות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כפי שכתבתי - להורים שלי היה שכן כזה. פרופסור נכבד, והוציא את המיץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסטודנטים באים במיוחד כדי להסחט.

ההפסקה בבהפוסט הקודם לפוסט הזה קיבלתי דיווח על כל הבעיות המנהליות שיש לאחד הבנים שלי בטכניון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי מקבל כאלו מאחותי ששואלת אותי כאילו שאני יודע משהו על הטכניון. הייתי פותח פה שרשורים ובסוף אתם הייתם עוזרים לה.

מגורים, מחשב, עוד שרשור מגורים. היו פה מלא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תראה - את בעית המגורים אני פתרתי לו - יש לו פינה שקטה ואף אחד לא מריע לו ללמוד\לשחק\לישון\כן מה שירצה לעשות.

את בעית המחשב פתרתי לו בסיוע חבר פורום.

עכשיו צריך להתמודד עם הלימודים עצמם.

נחזור לנושא השרשור: בית מצריך תחזוקה, שוטפת, לא זולה. בדירה הקודמת שלנו גרנו 17 שנה, בגלל תקציב לחוץ מאד תחזקנו אותה ברמת תחזוקת שבר, כמובן שהתוצאה, יחד עם תקלה חמורה בצינור ביוב משותף של כל הבנין שעבר בקיר במרכז הדירה, גרמו לקושי ניכר מכירתה. בדירה הנוכחית אנחנו גרים קצת למעלה משנתיים, שיפצנו אותה באופן יסודי לפני שנכנסנו אליה, וכבר הספקנו להשקיע עוד כמה עשרות אלפי ש"ח בשיפורים ותחזוקה, כגון איטום קירות וגג, הפעם בעיקר באופן יזום ומונע אם כי גם טיפלנו בכמה ליקויים שנותרו מהשיפוץ.

התחזוקה בית משותף יותר בעיתית בגלל הצורך בשיתוף פעולה של השכנים. השרברב שתיקן לנו את צינור הביוב לפני 3.5 שנים ציין את שיתוף הפעולה של השכנים שלבקשתנו נמנעו משימוש בשירותים המחוברים אליו משך מספר שעות שבהן הוא עבד. הוא היה רגיל לספוג כמה גושים על ידיו וראשו בעבודות מסוג זה. וכמובן שנושא של תחזוקה לא שוטפת בעייתי מאד כאשר שכנים קצת לחוצם כלכלית או לא רואים סיבה לכך שישתתפו בפעולה זו או אחרת למרות שמדובר ברכוש משותף. נהול טכני וכספי של בניין הופך מורכב ככל שהבניין יותר גדול, ומצד שני, ככל שיש יותר דיירים גדל הסיכוי שמישהו מהם יהיה עושה הצרות. וזה בכלל בלי להביא בחשבון התנהגות אנטי-סוציאלית של "ערסים" למיניהם.

פורסם

אני גר בבניין ישן של שש דירות. רוב השכנים מבוגרים, מאוד נחמדים, לא מלכלכים את הבניין ולא מתלוננים כשאני עושה קריוקי.

פורסם
אני גר בבניין ישן של שש דירות. רוב השכנים מבוגרים, מאוד נחמדים, לא מלכלכים את הבניין ולא מתלוננים כשאני עושה קריוקי.

לא בטוח אם כתבת בצחוק או לא.

אצטט את טד מוסבי "אם אתה לא יכול לאתר את הבן אדם המשוגע באוטובוס, זה אתה." (סליחה שזה לא בשפת המקור)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
... שכן שחרחר, בגופיה, קעקוע גדול על היד, שוטף את הרכב כל הזמן....

אני משתדל לחייך ולומר שבת שלום בנועם כל פעם שעוברים לידי,

ואפילו לפתוח שיחת חולין פה ושם בשביל שיראו שאני לא מה שאני נראה. lolz

ORYO : "שבת שלום למשפחת זליבאאאאנסקי !!!!"

[בני המשפחה נמלטים בבהלה]

ORYO : "ססססססאאאאאאאאמק בואו הנה לפה ! מה קרה אין אצלכם שבת באשכנזיה ? אה ??

מה אתם לא יהודים ? אמרתי שבת שלום בנועם נכון ? נכון ?! "

[ גברת זליבנסקי פוצחת בבכי היסטרי, בעלה מחטט בארנקו בחיפוש אחר הגז מדמיע]

ORYO : " יאללה יאללללה לכו לכו הבאית. שרמוטות"

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...