Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגורים במגדל - בעד ונגד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שיש יותר דיירים בבניין יש סיכוי גדול יותר שחלק קטן מהם יהפכו את החיים לגיהנום לשאר.

גם אם ביקרת בבוקר\בערב, בימי חול\סופ"ש, קולטים את האווירה, עוברים לגור והכל טוב, הכל יכול להתהפך תוך תקופה קצרה כשדיירים מתחלפים/עוזבים/שוכרים וכו.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
סתם שאלת תם - למה אתה קורא פנטהאוז? כי פנטהאוז (למיטב הבנתי) זו דירת גג בבניין, בד"כ דו מפלסית. לכן אני לא לגמרי מבין את הפסקה האחרונה שלך, ותוהה האם התכוונת שהיית רוצה בית פרטי / דו-משפחתי (בית דו מפלסי צמוד קרקע), או שאכן התכוונת לדירת גג ואז אני לא מבין את הקשר הלוגי בין הפסקה לסיפור.

אולי אני טועה במושגים.

יש פנטהאוז שזה דירה+מרפסת גדולה על קומה אחת. נגיד שמהסלון יש יציאה למרפסת/לגג זה נקרא דירת גג? זה לא פנטהאוז?

יש פנטהאוז עם 2 מפלסים. למטה יש דירה רגילה, ובתוך הדירה מדרגות שעולים קומה למעלה לחדרים נוספים+יציאה למרפסת גדולה שבגג.

בבית קרקע פחות משנה לי מספר הקומות.

התכוונתי שכדאי להיות עשיר כי אז קונים 2 קומות ומחברים כמו מר אהוד ברק (?) או איזו וילה עם שטח שנמדד בדונמים סטייל כפר שמריהו.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
ניקו, הכסף היה פעם הפילטר הכי טוב, אבל לא עוד.

אם דירה במגדל היתה עולה 3.9 מ' במקום 1.9 מ', אז כן, זה היה מוריד את כמות המפגעים הקיימים,

אבל גם זה כאמור לא מהווה בטוחה שזה לא יקרה.

יש לי חברים שגרים בהרצליה, לא זוכר אם זה נקרא הירוקה, הצעירה או כינוי דומה, אבל נחשב אזור

טוב וגם יקר. דירה ממוצעת במתחם שהם גרים עולה סביב 3.5 מ' שקל. לא מעט, ולא סכום שיש לכל

אחד. אמאמה, בא אחד, סוחר רכבים, כסף יש לו, קנה דירה במתחם. תוך שבוע כל החניות התמלאו

ברכבים שלו, כולל חניות האורחים בחוץ, וחניות של הדיירים שנגיד יש להם 2 חניות, אבל רק אחת

בשימוש. בנוסף גם המעברים, הכניסות למחסנים, פשוט מצא אמריקה הבחור.

אחרי שבוע התחילו מסיבות קריוקי עד אמצע הלילה, הרבה אחרי 23:00, וגם אחרי 2:00 בלילה.

הלכו לדבר איתו כמה שכנים, אמר להם בסדר, אל תדאגו. אתם חושבים שמשהו קרה? ניחשתם נכון,

כלום לא קרה. שלחו לו מכתבי אזהרה מעו"ד, התלוננו בעירייה, משטרה, כלום לא עוזר. הבנאדם הפך

מתחם של דירות יוקרה למקום שלא נעים לחיות בו.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם
+ יש הסתברות שכל המתונים כאן בדיון הם השכן המדרוב ואינם יודעים זאת

["אצלנו אנשים נהדרים"] :)

הזכרת לי משהו שתמיד משעשע אותי -

אני נוהג לשטוף את הרכב פעם בשבועיים.

היות והחניה שלי ברחוב גובלת ברחוב, אני בסה"כ עושה זאת בשטח ציבורי יחסית - כל העוברים ושבים רואים אותי (למרות שהחניה פרטית).

בכ"א, אני תמיד חושב לעצמי איך זה נתפס בעיניהם - שכן שחרחר, בגופיה, קעקוע גדול על היד, שוטף את הרכב כל הזמן. כמעט כולם מסביבי משפחות צעירות/בוגרות. אני די בטוח שהם חושבים שאני ערס אחושרלולה... אני משתדל לחייך ולומר שבת שלום בנועם כל פעם שעוברים לידי, ואפילו לפתוח שיחת חולין פה ושם בשביל שיראו שאני לא מה שאני נראה. lolz

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אולי אני טועה במושגים.

יש פנטהאוז שזה דירה+מרפסת גדולה על קומה אחת. נגיד שמהסלון יש יציאה למרפסת/לגג זה נקרא דירת גג? זה לא פנטהאוז?

יש פנטהאוז עם 2 מפלסים. למטה יש דירה רגילה, ובתוך הדירה מדרגות שעולים קומה למעלה לחדרים נוספים+יציאה למרפסת גדולה שבגג.

פנטהאוז זו דירה במפלס אחד, שמרפסת הגג היא באותו מפלס של דירת המגורים.

בדירת גג יש מדרגות לקומה העליונה, ושם יש את הגג, ובד"כ עוד חדר או שניים.

פנטהאוז יותר מבוקש מדירת גג, וזה גם דיי מובן למה.

פורסם

בעבר גרתי בבניין 4 קומות, והשכנים התחלפו והגיעו ערסים שהיו משאירים זבל בחדר מדרגות ועושים רעש עד השעות הקטנות של הלילה.

לפחות הבת שלהם הייתה פרחה כוסית.

לאחר מכן עברנו לבית פרטי והשכנים לידנו, גם, ערסים שהיו עושים קריוקי.

היום אני גר ביחידת דיור בבית פרטי עם חברה שלי, תענוג. שכונת יוקרה ישנה יחסית, אנשים מבוגרים שלא ימכרו בתקופה הקרובה את הבית שלהם ולא עושים קריוקי.

תמיר.

פורסם
אם דירה במגדל היתה עולה 3.9 מ' במקום 1.9 מ', אז כן, זה היה מוריד את כמות המפגעים הקיימים,

אבל גם זה כאמור לא מהווה בטוחה שזה לא יקרה.

יש לי חברים שגרים בהרצליה, לא זוכר אם זה נקרא הירוקה, הצעירה או כינוי דומה, אבל נחשב אזור

טוב וגם יקר. דירה ממוצעת במתחם שהם גרים עולה סביב 3.5 מ' שקל. לא מעט, ולא סכום שיש לכל

אחד. אמאמה, בא אחד, סוחר רכבים, כסף יש לו, קנה דירה במתחם. תוך שבוע כל החניות התמלאו

ברכבים שלו, כולל חניות האורחים בחוץ, וחניות של הדיירים שנגיד יש להם 2 חניות, אבל רק אחת

בשימוש. בנוסף גם המעברים, הכניסות למחסנים, פשוט מצא אמריקה הבחור.

אחרי שבוע התחילו מסיבות קריוקי עד אמצע הלילה, הרבה אחרי 23:00, וגם אחרי 2:00 בלילה.

הלכו לדבר איתו כמה שכנים, אמר להם בסדר, אל תדאגו. אתם חושבים שמשהו קרה? ניחשתם נכון,

כלום לא קרה. שלחו לו מכתבי אזהרה מעו"ד, התלוננו בעירייה, משטרה, כלום לא עוזר. הבנאדם הפך

מתחם של דירות יוקרה למקום שלא נעים לחיות בו.

אלה הכי גרועים, השבוע פורסם בכלכליסט שאמרגנה של שרית חדד קנה פנטהאוז בפרוייקט YAM בעיר ימים, העלות גבוהה מאוד בהתחשב בגודל הדירה והקומה (אני מניח שיותר מ4 מיליון), כך שכסף לא מהווה היום פילטר, יש לי הרגשה שהשכנים הולכים לסבול.

עיר ימים מפוצצות בבאסטיונרים ושחקני כדורגל, וזאת שכונה מאוד יקרה.

לפני כמה שנים גרתי בשכירות בפ"ת בשכונה ישנה, בניין רכבת, אנשים פשוטים, רחוק מלהיות עשירים, רחוק מלהיות מעמד הביניים, אלה היו ה-3 שנים הכי שקטות שהיו לי, למעשה הייתי השכן הכי רועש בבניין בתור היותי רווק שמארח חברים חמישי ושישי.

היום ההרגשה שאני מקבל זה ככל שיש לך יותר כסף כך אתה מרשה לעצמך יותר לזלזל באנשים אחרים.

פורסם
להגיד לגרריסט "ההוא ישלם לך" ? לא נראה לי

לדעתי גם אסור ליטול רכוש של אדם ללא הסכמתו [רכב] ולהחביאו,

גרירה כנ"ל זאת סנקציה ששמורה למוסדות.

אני לא מחביא שום דבר, גרירה ישירה למגרש גרירה+הודעה למשטרה על הגרירה. שהוא ישבור את הראש אחרי זה.

8)
פורסם
אני לא מחביא שום דבר, גרירה ישירה למגרש גרירה+הודעה למשטרה על הגרירה. שהוא ישבור את הראש אחרי זה.

לגבי הגרירה ,שום גרריסט לא יגרור בלי תשלום מראש,אז לא הבנתי מי ישלם על הגרירה הזו ?

איך תודיע למשטרה ? בטלפון ? יגידו לך מייד להחזיר את הרכב למקום או שאתה מסתכן באישום פלילי.

תיסע למשטרה להגיש תלונה ?

אני לא מצליח להבין איך אתה יכול לגרור בפועל רכב לאדם.

פורסם (נערך)

את הגרירה ביצאתי בבודפשט את המבצע הזה עוד לא יצא לי לנסות בארץ. בהונגריה אתה מתקשר למשטרה מודיע שזאת הפעם השניה/שלישית שזה קורה והם שולחים פקח עם גרר וגוררים.

כמו שהעיריה מרימה רכבים שחונים באדום לבן אני מרגיש שגם אדם שמרשה לעצמו להחנות בחניה שלי ללא רשות, דינו יהיה שווה.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם

גרתי 17 שנה במגדל בן 12 קומות ו-36 דירות. האיזור נחשב טוב, אבל שליש מדירות מושכרות. רוב השכנים לא מפריעים, אבל תרבות השכנות הקרובה שהיתה בבניין הקודם חסרה. וכמובן יש אותו זוג צעיר שמשליך תחבושות היגייניות לאסלה וסותם את הביוב פעמיים בשבוע. בתחילה רוב האוכלוסיה היתה מבוגרת (היינו רק 2-3 משפחות עם ילדים), במהלך השנים האוכלוסיה הוצערה, אבל בהחלט לא סבלנו יותר מדי מרעש ולכלוך של הילדים. נושא החניה לא היה בעיתי, במהלך 17 שנים תפסו את החניה שלי אולי 1-2 פעמים, והשכן שהיה פותח עלי את הדלתות הפסיק לעשות זאת אחרי שעליתי אליו וביקשתי להזהר.

אבל אין לי ספק שזה היה גם מזל וגם עניין של שכונה יחסית יוקרתית. ההורים של אשתי גרו במגדל יותר ישן ובשכונה עממית, עם למעלה מ-100 דירות, ושם בהחלט היו תופעות מהסוג של שפיכת השמל מהמחבת דרך החלון על הכביסה של השכנים מתחת.

היום אני גר בקוטג' טורי, דירה מרווחת ושכנים נהדרים. החשש שלי הוא מהיום שבו הם יפגעו מתסמונת הקן המתרוקן ויחליטו למכור את דירתם לאנשים שמי יודע איך יתנהגו. אבל גם כאן לא הכל ורוד. במרחק 2 בתים יש משפחה שבה סומכים על כוחות עליונים שישגיחו על הילדים, הילדים מתרוצצים ברחוב ומשחקים בכדור ואופניים בלי להתיחס למכוניות שסביבם (כולל אלה שבתנועה), וכמובן שדואגים להרעיש , אם כי בעקר בשעות היום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה העיקרית זה ערסים עם כסף. כאלה שעשו כספם לא מהיותם רופאים או עורכי דין או מתכנתים, אלא מבסטות בשוק, קומבינות כאלו ואחרות (קבלנים, קבלני עפר, סוחרי רכבים, כדורגל, ומה לא). הם גם אלו שחושבים שעם הכסף מגיעה להם שליטה בכל העולם והם מעל כולם, כי הם "שיחקו אותה". ערס כזה ירד מהר מאוד לאדמה כשיחטוף איזו כאפה או שתיים. אחרת הוא ימשיך להרגיש בשמיים.

תכלס הבעיה הכי גדולה זה ערסים של משפחות פשע. אם נפלת על אחד כזה, בעיה.

• תוכן חדש...