Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגורים במגדל - בעד ונגד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קטיושות נפלו גם בקריות, בחיפה ולת"א הגיעו טילים מסריחים תוצרת בית. זה לא באמת משנה איפה גרים. לי עדיף רמה"ג מר"ג.

אין מה לעשות. לברוח לניוזילנד אין כח וכסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבורי רמה"ג [צפון הרמה] היתה התכנון שלי היכן לגור,

וכשהתחלתי לחשוב ברצינות אז התחילו במקביל גם המורדים.

כבר נרשמתי והייתי לקראת הפגישה עם האלה מהזה.

ואז נסעתי עם חברתי [הנשואה לי] ליישובים הללו, שאני ממילא מכיר היטב,

וממילא אני ברמה בערך פעם בחודש, אבל העמקתי להביט במיוחד. ראיתי טנדר סובארו

מגנייייב במרום גולן אאל"ט.

לא אהבתי את ערימות הרדארים-מכמי"ם מעל הראשון ודמיינתי כמה קרינה זה מפיק.

לא אהבתי שהנוף שטוח. אני רגיל להרים ונוף שטוח קצת משטיח אותי. אבל מילא.

האיזור הפך משקט לכזה שפתאום יכולים להגיד לך כנס הביתה וכבה את האורות חשש לחדירה,

וממילא כאלה היו ויהיו. הזליגה האקראית שונה מקטיושה : האחרונה אינה זולגת באקראיות.

נשארתי עם כל הנושא הזה ב'צריך עיון נוסף', עדיין מפנטז על לגור בשלג אמיתי בכל חורף,

מי יודע מה יהיה.

The first one to get angry loses

פורסם

הבעיה עם להיות בעין הסערה זה שהסערה גם זזה.

ואז כאשר היא זזה , אתה בהקיף , אבל באזור הכי מסוכן בהיקף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש כ"כ הרבה סערות שזה כבר לא משנה איפה תהייה. מבחינתי המקומות המסוכנים באמת הם אלה שרוצים לפנות, שם אף אחד לא רוצה אותך. לא האויב ולא המדינה.

פורסם
עבורי רמה"ג [צפון הרמה] היתה התכנון שלי היכן לגור,

וכשהתחלתי לחשוב ברצינות אז התחילו במקביל גם המורדים.

כבר נרשמתי והייתי לקראת הפגישה עם האלה מהזה.

ואז נסעתי עם חברתי [הנשואה לי] ליישובים הללו, שאני ממילא מכיר היטב,

וממילא אני ברמה בערך פעם בחודש, אבל העמקתי להביט במיוחד. ראיתי טנדר סובארו

מגנייייב במרום גולן אאל"ט.

לא אהבתי את ערימות הרדארים-מכמי"ם מעל הראשון ודמיינתי כמה קרינה זה מפיק.

לא אהבתי שהנוף שטוח. אני רגיל להרים ונוף שטוח קצת משטיח אותי. אבל מילא.

האיזור הפך משקט לכזה שפתאום יכולים להגיד לך כנס הביתה וכבה את האורות חשש לחדירה,

וממילא כאלה היו ויהיו. הזליגה האקראית שונה מקטיושה : האחרונה אינה זולגת באקראיות.

נשארתי עם כל הנושא הזה ב'צריך עיון נוסף', עדיין מפנטז על לגור בשלג אמיתי בכל חורף,

מי יודע מה יהיה.

אז תבוא לדרום הגולן. אין פה לא דעש ולא זליגות ממלחמת המורדים , וגם מזג האויר פה נוח יותר...

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

עמק יזרעאל FTW.

גם מז"א טוב, גם לא תקוע באיזה חור בלי כלום, גם רוב הבניה נמוכה, גם קרוב לכבישש, גם נדל"ן במחירים שעדיין לא התפוצצו לגמרי (אבל לצערי כן במגמת עליה רצינית).

אבל בסה"כ מקום נחמד לאללה, לחובבי היישובים הקטנים והבניות הנמוכות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כל מגדל יהפוך לסלאמס רקוב כשהאוכלוסיה העשירה תעבור למגדל היוקרה הבא. יכול לקחת 50 שנה ויכול לקחת 15 שנה, תלוי באזור.

השטחים הפתוחים בין המגדלים יהפכו לג'ונגל של ערסים קטנים על אופניים חשמליות, ערסים מתבגרים שמעשנים נרגילה ושרים קריוקי עם האייפון, וערסים בוגרים שעומדים מאחורי הביתן של פחי הזבל ומוכרים סמים.

בונים מגדלים בגלל שזה אופנתי ונחשק. הצפיפות בארץ לא מספיג גבוהה בשביל מגדלי היוקרה המגוחכים האלה. אנחנו לא בניו-יורק.

ובכלל הכי טוב לגור בבית קרקע בודד, עדיף שטוח בלי מדרגות ועם נוף.

אני חוסך כסף כדי לבנות בית חלומות ברמת הגולן.

אני מניח שבית פרטי עם חצר גדולה זה החלום של מרביתנו, מה לעשות שבאזורים בהם יש עבודה המחירים מרקיעי שחקים ובמקומות בהם המחירים סבירים (רמת הגולן), 90% מאיתנו לא ימצאו עבודה...

.We apologise for the inconvenience

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל מה יש אוטו?

לדעתי 90% זו הגזמה מטורפת. כל מי שלא גר בגוש דן מובטל ורעב ללחם?

אנשים חושבים שברקטום של המדינה הם מרוויחים טוב יותר, אבל הכל יוצא על מחייה יקרה יותר.

פורסם (נערך)

SlowRide

רכב לא פותר את הבעיה. אז במקום להוציא הכל על מחיה כאשר אתה גר, לפי מילותיך, ברקטום של המדינה, אתה מוציא על דלק, חלפים ועמידה בפקקים כאשר אתה גר בפרפריה ועובד במרכז.

אנשים חושבים שמצאו איזה פתרון קסם לכל הבעיות והוא נקרא "לא לגור במרכז". סבבה, אפשרי, זה לא אומר שתחסוך מזה כסף, אז במקום להוציא עוד 1500 על דירה במרכז, אתה תוציא 1500 על דלק, חלפים ושלא נדבר על הזמן עמידה בפקקים.

הייתי רוצה לגור ביישוב\מושב בבית פרטי. במדינת ישראל שבה רכב זה מותרות ותחבורה ציבורית זה נגד קודש השבת - זה לא אפשרי. אני מעדיף להוציא עוד 1500ש"ח ולגור ברקטום, אבל לפחות ככה אוכל לבקר את ההורים או לצאת עם חברים בסופי שבוע.

בהקשר לדיון. מעניין מה שאתם אומרים. תמיד הייתה לי התלבטות לגבי בית/דירת החלומות. תמיד משך אותי דירה בקומה 1X מתוך 2X עם חלונות לנוף המטרופולין, ומצד שני השקט של בית פרטי. עכשיו אני כנראה יודע לאיזה כיוון עדיף לכוון.

עריכה אחרונה על ידי raiden
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

1500?! מדברים פה על סכומים של 6-7-8 לדירות 3 חדרים. השכירות בקריות ברחוב טוב עם חניה לדירה כזאת נע בין 2800-3500 גג, מניסיון.

לא רק השכ"ד יקר אלא גם האוכל והבילויים. לדעתי עדיין עדיף להחזיק רכב ולנסוע עד לתחנת רכבת כל יום מאשר לגור ברקטום עם שאר הפרעושים והחידקים בדירה זעירה ובאיכות חיים בינונית לעומת מה שיכלת לקבל בצפון הלא רחוק בפחות משמעותית.

פורסם
SlowRide

בהקשר לדיון. מעניין מה שאתם אומרים. תמיד הייתה לי התלבטות לגבי בית/דירת החלומות. תמיד משך אותי דירה בקומה 1X מתוך 2X עם חלונות לנוף המטרופולין, ומצד שני השקט של בית פרטי. עכשיו אני כנראה יודע לאיזה כיוון עדיף לכוון.

קטעים - תיארת את הדירה הנוכחית שלי, חוץ מהנוף שאצלי הוא לא בדיוק אל מטרופולין אלא יותר הרי הכרמל

כשראינו אותה היינו לקראת שקיעה (הנוף מערבי), יצאנו ממנה וחברה שלי אז (אשתי היום) הייתה כ"כ מבסוטה שהיה ברור שאנחנו נכנסים לשם

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלנו ביום טוב רואים גם את מטרופולין חיפה, גם את הכרמל וגם את הים. איך זה? :wink:

• תוכן חדש...