Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי אימפרזה 2007 ואני רוצה להתקין קומפוננטים אמרו לי בחנות של מערכות שבגלל החלונות אי אפשר להתקין את רוב הרמקוליים העבים ואפשר רק סלים כלומר אי אפשר MOREL TEMPO ולא FOCAL 165A שרציתי כל מקרה איזה רמקולים כן אפשרי???

פורסם

יש לי גם את הרכב המדובר ואין שום בעיה לשים שם קונפוננט רק צריך לשים טבעות עץ .

בכל מקרה חכה לתגובות של אנשים פה שמבינים יותר .

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם
אהלן, יש לי אימפרזה 2007 ואני רוצה להתקין קומפוננטים אמרו לי בחנות של מערכות שבגלל החלונות אי אפשר להתקין את רוב הרמקוליים העבים ואפשר רק סלים כלומר אי אפשר MOREL TEMPO ולא FOCAL 165A שרציתי כל מקרה איזה רמקולים כן אפשרי???

אפשר לשים כל רמקול ,היה לי סובארו אימפרזה ושמתי מורל טמפו 6.5 בקדמי ,פשוט צריך הגבהה כמו שזה שמעליי אמר (טבעות עץ).

אם אתה רוצה דוגמא ישלי אחת בבית יוכל לצלם לך ,זה קל לבנייה אם אתה רוצה לבנות לבד

פורסם
אפשר לשים כל רמקול ,היה לי סובארו אימפרזה ושמתי מורל טמפו 6.5 בקדמי ,פשוט צריך הגבהה כמו שזה שמעליי אמר (טבעות עץ).

אם אתה רוצה דוגמא ישלי אחת בבית יוכל לצלם לך ,זה קל לבנייה אם אתה רוצה לבנות לבד

אשמח לדוגמה אחי יש לי חבר נגר יעזור לי

• תוכן חדש...