Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה חייב איתור, תבקש פוינטר.

ולנושא ההנחה - אובדן הערך בשנת המודל גבוה בהרבה מ-3700 שח. הוא סביב 15% מערך הרכב.

אז אם אתה יכול לחכות, חכה וקבל אותו עם רישוי של 1/1/16

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה דברים:

1. הם לא מוכנים לתת גם וגם, זה או 2015 עם הטבות, או 2016 בלי כלום. הדגישו כמה פעמים. ניסיתי...

2. ביטוח: רק "הראל" לא מבקשת איתור, כל שאר החברות מבקשות. אם אני מבטח שם השנה, מה אני עושה לאחר שנה אם פתאום מבקשים? לא עדיף להתקין מבעוד מועד?

3. לגבי הנוחות ברכב ההדגמה - הרכב היה קופצני מידי בכביש גלי, התלוננתי על זה בפני הנציגה תוך כדי הנסיעה אך זכיתי לשתיקה מצדה. בכל מקרה כהפקת לקחים מנסיעת המבחן בזמנו הוספתי את המתלים ועל הדרך גם חיישני חניה מקוריים עם תצוגה גרפית (החיישנים שמתקינים בארץ גרועים ויקרים, ולא סבלתי אותם ברכב התצוגה). לגבי הגיר הידני זו היתה סוג של מלחמה לא פשוטה עם היבואן והיו כמה התכתבויות גם עם היצרן בגרמניה...

4. אני לא רואה איך אני מוכר את הרכב באופק. מאוד יכול להיות שאני אחזיק בו מעל 10 שנים לפחות. הפאביה אצלי כבר 7 שנים ותמשיך איתנו במקביל.

הפיאט הראשונה היתה ברשותנו 16 שנים (נרכשה חדשה), השניה 15 שנים על הכביש (7 אצלנו, משומשת) והסקודה החליפה אותן.

רוב התגובות שלכם ממליצות לחכות לינואר ולוותר על ההנחה משום שהיא נמוכה מידי. ככל הנראה כך אעשה. תודה על הייעוץ.

פורסם
2. ביטוח: רק "הראל" לא מבקשת איתור, כל שאר החברות מבקשות. אם אני מבטח שם השנה, מה אני עושה לאחר שנה אם פתאום מבקשים? לא עדיף להתקין מבעוד מועד?

תגיע לגשר תחצה אותו

אם בעוד שנה תצטרך ולא תמצא שום חברה שבסכום סביר יסכימו לבטח ללא אמצעי מיגון - אז תעשה איתוראן.

זה עולה לך 1700 היום וזה יעלה לך 1700 גם ב2016, מה המניע שלך לעשות היום?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כי יש אחריות לרכב 3 שנים. אם אני מתקין עוד שנה וקורה משהו, הם עלולים לטעון שזה בגלל המתקין של הביטוח - ובגלל שלא התקנתי אצלם במעמד המסירה אז אין אחריות.

פורסם

הם מתקינים אצל רדיו מילאנו \ קלאס A

תתקין שם, אם וכאשר.

אני ממש בספק שצ'מפיון יגידו לך שבקלאס A הרסו לך את האוטו אם תתקין שם משהו בעוד שנה, זה אחד החברים הכי טובים שלהם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם מצאת השנה לרכב חדש סוכן ביטוח שיבטח בלי איתוראן, אין שום סיבה בעולם שלא תמצא במחיר דומה או נמוך יותר גם כשהרכב בן שנה. במקרה הכי גרוע שיש, יבקשו ממך תוספת תשלום על כך שלא קיים איתוראן, התוספת הזאת לא תעבור את העלות של האיתוראן ודמי השימוש שלו על פני השנים שבהן תחזיק את הרכב. (1700+50 שקל לחודש).

וכאן נבלעת גם התשובה של 'למה לא כבר עכשיו'? כי איתוראן מגיע עם תשלום חודשי קבוע. למה לשלם עוד 600 שקל בשנה על איתוראן אקטיבי כשאתה לא חייב?

פורסם

אם הביטוח לא מבקש השנה איתוראן אל תתקין. אם בעתיד חברת הראל תבקש איתוראן חפש חברה ביטוח אחרת.

אל תתקין שום דבר בארץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

הסיבה שהיבואן לא מוכן להנחות ל2016 היא בגלל שהאינטרס שלו הוא להשאר עם מלאי קטן ככל האפשר בין 2015 ל-2016 - כי חשבונאית המלאי נחשב לרווח כאשר המלאי גדול ממלאי הפתיחה של השנה, ולכן היבואן מנסה להקטין את המלאי ככל האפשר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תשאל את צ'מפיון

למה אתם מוכנים לתת את ההנחה הזו עבור שיחרור ב2015?

...וזה בדיוק העניין כאן{למרות שיש כאלה שלא יסכימו}.

וזה נכון ומכוון גם ליבואנים אחרים גם.

מה הבעיה לשחרר ב-2016, עם כל ה"הטבות" הללו גם? הרי מדובר באותו רכב בדיוק עם אותו מס" שילדה, וללא שום שינוי. מה גם שהוא עלה ליבואן אותו סכום כסף. אני פשוט לא מבין את זה. הרי הלקוח משלם את כל הכסף והיבואן נהנה ממנו, ובנוסף הוא מוכן להישאר בלי רכב כמעט 3 חודשים.

סתם סוג של רוע לב, כי סיבה אמיתית אני ממש לא רואה כאן.

פורסם

זה לא רוע לב, זה תמריץ בשבילך להוציא את הרכב עכשיו. סוג של יד רוחצת יד. מוכן להוציא השנה? קבל הטבה. לא מוכן? לא צריך.

כמו שאמרו, קשה לי להאמין שאם מסכימים לבטח אותך עכשיו בלי איתורן אין סיבה שלא יסכימו גם בשנה הבאה, אלא כמובן אם יקרה משהו דרסטי מבחינת גניבות הפולואים במהלך השנה הזו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כמו שאמרו, קשה לי להאמין שאם מסכימים לבטח אותך עכשיו בלי איתורן אין סיבה שלא יסכימו גם בשנה הבאה, אלא כמובן אם יקרה משהו דרסטי מבחינת גניבות הפולואים במהלך השנה הזו.

לא אמור לקרות שום דבר דרסטי. הדבר היחיד שעלול לקרות ואכן קורה כבר מספר שנים שחברות הביטוח מפרסמות רשימה של רכבים גניבים שלפי דעתי משתנה בהתאם לצרכים של חברות הביטוח ואופס אוטומטית הפרמיה עולה.

לך תאמין לרשימות שלהם.

איזה כייף לי :)

פורסם
תשאל את צ'מפיון

למה אתם מוכנים לתת את ההנחה הזו עבור שיחרור ב2015?

כמה דברים:

1. הם לא מוכנים לתת גם וגם, זה או 2015 עם הטבות, או 2016 בלי כלום. הדגישו כמה פעמים. ניסיתי..

תשאל למה לא מוכנים

4. אני לא רואה איך אני מוכר את הרכב באופק. מאוד יכול להיות שאני אחזיק בו מעל 10 שנים לפחות. הפאביה אצלי כבר 7 שנים ותמשיך איתנו במקביל.

הפיאט הראשונה היתה ברשותנו 16 שנים (נרכשה חדשה), השניה 15 שנים על הכביש (7 אצלנו, משומשת) והסקודה החליפה אותן.

רוב התגובות שלכם ממליצות לחכות לינואר ולוותר על ההנחה משום שהיא נמוכה מידי. ככל הנראה כך אעשה. תודה על הייעוץ.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב זמן כה ארוך שבו כבר במחירון של יצחק אין תוספת של חודשי עליה , אין בכלל ויכוח שכדאי לך להמתין ל 2016

הסיבה שהיבואן לא מוכן להנחות ל2016 היא בגלל שהאינטרס שלו הוא להשאר עם מלאי קטן ככל האפשר בין 2015 ל-2016 - כי חשבונאית המלאי נחשב לרווח כאשר המלאי גדול ממלאי הפתיחה של השנה, ולכן היבואן מנסה להקטין את המלאי ככל האפשר.

צבי מה שכתבת נכון אבל רחוק מלהיות נכון:shock:

עלות של הרכב ליבואן 100 ש"ח הוא מוכר אותו ב 150 ש"ח, לכן הררוח גדל ב 50 ש"ח לעומת המצב בו הוא נשאר במלאי.

זה לא רוע לב, זה תמריץ בשבילך להוציא את הרכב עכשיו. סוג של יד רוחצת יד. מוכן להוציא השנה? קבל הטבה. לא מוכן? לא צריך.

.

כאשר נדע מה היתרון שמקבל היבואן במכירה ב 2015 , נבין אולי איך לקבל את ההנחה גם עבור עליה של הרכב לכביש ב 2016.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...