Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן טידה 2012 - גיר מגיב רק לD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קודם כל אני קורא קבוע בפורום כבר שנים אך ללא רישום.

האתר מצוין ועוזר לי מכל הבחינות.

ברשותי ניסאן טידה 2012 ושמתי לב לדבר מעניין שלגיר לא משנה אם אני שם D או 1 או 2 או אפילו OD הוא נוסע רגיל מעלה הילוכים כמו שצריך, הבעיה היא בירידות שאני רוצה שהמנוע יבלום אך אין תגובה בהגיר מה שמגביר את שחיקת הבלמים.

אשמח לשמוע רעיון או עזרה איך אפשר לפתור את הנושא.

תודה רבה

פורסם

בירידה אם אני לוחץ על O\D או מוריד ל2 המנוע אמור להכניס את ההילוך ולבלום את האוטו.

הבעיה היא שזה לא קורה.

יותר מזה אני שם בתיבה הילוך 1 ומתחיל נסיעה רגילה ולא מאומצת. בכל אוטו אחר המנוע צורח להעביר הילוך, פה הוא ממשיך רגיל כאילו שמתי לו D.

פורסם

לדעתי אתה לא יכול להוריד הילוך במהירות מסוימת אתה תגרום לבלאי מואץ של המנוע והגיר הוא פשוט לא משתלב מפאת המהירות.

נסה לבצע את ההורדה במהירות נמוכה יחסית.

פורסם

לא נתקלתי התקלה כזאת מעולם וזה גיר מאוד אמין אבל תמיד יש הפתעות...

מציע לבדוק קודם עם סורק אם יש תקלות..לבדוק מפלס שמן גיר ולבדוק את הכוון של המתג רב תפקודי ושל הכבל סלקטור

פורסם

אשמח לשמוע איפה נמצא המתג הזה ואיפה הכבל נמצא.

תודה!

לקחו את האוטו למוסך 3 פעמים כבר ולא מצאו מה זה גם לא בסורק

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...