Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריפדתי אצל עמירה בחולון, גג של פיגו 307, ללא סאן רוף. שמח מאוד שביצעתי שם את ההחלפה.

את עבודת הפירוק ביצעתי לבד בבית, לדעתי אף ניתן לבצע בסמוך למרפדיה וכך לחסוך הובלה, כך שהמחיר שציינתם גבוה בהרבה ממה שנדרשתי לשלם. הריפוד הוחלף בחדש.

אגב, הפירוק וההרכבה די קלים לכל בעל ידע טכני מינימלי

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בדיוק סיימתי לרפד את הגג, קניתי את הבד אצל עמירה בחולון ואת העבודה עשיתי בעצמי בבית.

המחירים לריפוד היו 650 ללא מע"מ לגג רגיל ובמקרה שלי זה היה 1,100 ללא מע"מ כי יש לי סאנרוף. לא הבנתי אם כולל חומרים.

הריפוד עלה לי 265 ל- 3 מטרים, דבק ומברשות עוד כ- 60 ש"ח. ברור לי שאם הייתי מרפד אצלם היה יוצא מושלם, אבל עשיתי הכי טוב שאני יכלתי, יש איזור שיכלתי לעשות טוב יותר, אבל יצא הרבה יותר טוב משהיה קודם.

לי זה לקח כמה ימים, פירקתי ממש חצי רכב, גומיות, קורות, חגורות בטיחות, עבדתי לאט ולא מיהרתי. על הדרך גם החלפתי גומיית אנטנה שכבר הכניסה מי גשמים לרכב (וגם ירד גשם שאיפשר לבדוק את זה). בנוסף ניקיתי וגירזתי מסילות סאנרוף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כמה אמורה לעלות עבודה כזו? הם יכולים להשתמש בריפוד המקורי, או שהכל מוחלף?

בעבר ביצעתי החלפה בגולף 99' אצל רפד מבאר שבע שעשה עבודה ממש יפה עם ריפוד חדש לחלוטין.

יצא יותר יפה אפילו מהמקורי, עלה בסביבות 600 ש"ח.

פורסם
דיברתי עכשיו עם המרפדיה ביצחק שדה (נקראת race car), הם רוצים 1800 ש"ח על החלפת הבד כולו. אומרים שזו עבודה יקרה בגלל שהגג מסובך יותר בגולף 5 מאשר בקודמות, ובגלל הסנרוף. הם אומרים שהם משתמשים בבד מקורי. יומיים עבודה.

מה אתם חושבים על זה?

לפני די הרבה שנים היה לי נסיון רע עם אחת המרפדיות ביצחק שדה, לא זוכר את השם שלה, הייתה ממוקמת ממש בסוף, צמוד לגשר מעריב. גם המחיר היה מופקע וגם העבודה הייתה חרא.

עמירה בחולון עושה עבודה טובה ואני מאמין שגם אוטו אלגנס ביהוד מתעסקים בזה. אם תחליט ללכת לאוטו אלגנס תגיד לי, אני גם צריך מהם עבודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בעבר ביצעתי החלפה בגולף 99' אצל רפד מבאר שבע שעשה עבודה ממש יפה עם ריפוד חדש לחלוטין.

יצא יותר יפה אפילו מהמקורי, עלה בסביבות 600 ש"ח.

אשמח לדעת את שם הרפד, והאם המחיר כולל פירוק והרכבה?

פורסם

בוקר אור,

זה היה לפני כמה שנים, אני לא יודע אם זה הבחור הזה:

http://www.d.co.il/9906300/28500/

אבל אותו רפד היה ממש ליד תחנת הקמח/זכוכית דרום בבאר שבע.

אני כבר עזבתי את באר שבע לפני שנתיים אבל יכול להיות שהוא עדיין שם :).

המחיר היה כולל פירוק והרכבה לפי מה שאני זוכר.

פורסם
בוקר אור,

זה היה לפני כמה שנים, אני לא יודע אם זה הבחור הזה:

http://www.d.co.il/9906300/28500/

אבל אותו רפד היה ממש ליד תחנת הקמח/זכוכית דרום בבאר שבע.

אני כבר עזבתי את באר שבע לפני שנתיים אבל יכול להיות שהוא עדיין שם :).

המחיר היה כולל פירוק והרכבה לפי מה שאני זוכר.

הוא עדיין שם...

הייתי אצלו היום

נפרדתי מ800 שח וקיבלתי גג חדש

• תוכן חדש...