Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך יבואן או יבואן שירצו להתנער מאחריות יוכל לעשות את זה באלף ואחד תירוצים, לא חסר.

אם יש בעיה, והיא אכן תוצאה של הטיפול הלקוי של אותו מוסך חיצוני - יש כתובת.

אני פשוט אומר שברוב המכוניות, בטיפולים שוטפים פשוטים יחסית, מותר ואפילו כדאי להעדיף מוסך מורשה שעליו סומכים והוא מהימן על פני מוסך יבואן.

מניסיוני, במוסכי יבואן אפשר למצוא גם חוסר מקצועיות, יסודיות ואי הקפדה על התאמה לדרישות היצרן - הדבר היחיד שמבטיח טיפול במוסך יבואן הוא חשבון גבוה יותר בשורה התחתונה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תבדוק גם את מוסך סגנון ברמת השרון (מורשה מיצובישי).

היחס שתקבל מהבעלים ומהצוות שלו הוא משהו שנדיר לראות במוסכים בארץ.

מצטרף להמלצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ראזי, אתה בדרך כלל גם ככה במוסך - לא תעדיף לוודא שאכן מחליפים ומבצעים את כל מה שאתה משלם עליו?

אני מאמין שלרובם כאן בפורום חובבי רכב חדר עם מזגן ועיתון הרבה פחות קורץ.

אחלק את התשובה ל 2:

1. ברמה העקרונית נראה לי שמדובר בהיסחפות וחוסר מידה. מדובר בטיפול ראשוני ברכב סטנדרטי. מילא היה מדובר בטיפול מורכב וחריג, אז הייתי יכול להבין. בעיני החיים קצרים מדי בשביל כזו התעסקות.

2. בתכלס, אם לא סומכים על מוסך לביצוע תיקון כזה אז מוטב להחליף מוסך ולא להתחיל לבחון מה בדיוק קורה שם. זה כמו כל פעם שמזמינים מנה ממסעדה ללכת למטבח ולוודא שהטבח לא ירק לסיר.

פורסם

נשארתי עם מוסך האחים לוי, קבעתי תור למחר בבוקר.

מחירים שלהם הכי זולים מבין מוסכי היבואן, בטלפון היו מאוד אדיבים, ולבקשה שלי לעמוד ליד הרכב לא סירבו, רק ביקשו שממש לידו זה יהיה לגיחה קצרה (כמה פעמים) מענייני בטיחות, ואם ארצה לזמן ממושך יותר אז פחות או יותר מול הרכב ממרחק בטוח.

מה גם שיצאו צדיקים ב"יצאת צדיק" :-P

מחר אעדכן רשמים מהביקור (למרות שמדובר סה"כ בטיפול קטן, אבל לפעמים גם שיחת טלפון פשוטה יכולה להעיד על המוסך והאווירה הכללית).

פורסם

הייתי הבוקר במוסך האחים לוי בגבעתיים, האוטו עבר טיפול 20K.

סה"כ אני מאוד מרוצה, היחס היה מאוד אדיב וסבלני, מהפקידות למכונאים והמנהלים שלהם. הרגשתי שם כאילו אני לקוח וותיק וכולם מכירים אותי! כיבדו את הבקשה שלי לשהות לצד הרכב בזמן הטיפול (ביקשו לשמור על מרחק בטיחות של כמה מטרים - קיבלתי בהבנה).

האוטו נכנס ראשון בסביבות 7:20, יצא מוכן אחרי כשעה. בסוף העבירו אפילו שואב אבק (רצו גם לשטוף, אבל זה משהו שמעדיף לעשות לבד בבית כמו שצריך).

המחיר שלהם הכי זול באזור המרכז מבחינת מוסכי יבואן/מטעם יבואן לפי סקר שוק שעשיתי. מחיר רשמי לטיפול 20K עומד על 640 ש"ח, אני שילמתי 600 ש"ח אחרי הנחת לקוח חדש (שמן מנוע, מסנן מנוע, טבעת אטימה, מסנן מזגן).

בשביל השוואה, אחרים גובים כ-700-850 ש"ח.

מבחינת רפידות, אחרי שבחנו אותם לא ראו כל סיבה להחליף, אותה תשובה שקיבלתי במאי האחרון במוסך הילוך שישי בראשל"צ. אני לא מחפש לזרוק כסף לחינם, אם שני מוסכי יבואן אומרים כך אז מאמין להם (האינטרס שלהם הוא דווקא להחליף מבחינה כספית).

תודה למי שענה בשרשור. לקוראים בעתיד שמתלבטים לגבי מוסך מיצובישי באזור המרכז, אני מאוד ממליץ על המוסך הנ"ל.

פורסם

מחיר טוב אני שילמתי 730,תוכל לפרט מחירים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עם הרפידות בלם?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רשמתי בהודעה למעלה:-):

מבחינת רפידות, אחרי שבחנו אותם לא ראו כל סיבה להחליף, אותה תשובה שקיבלתי במאי האחרון במוסך הילוך שישי בראשל"צ. אני לא מחפש לזרוק כסף לחינם, אם שני מוסכי יבואן אומרים כך אז מאמין להם (האינטרס שלהם הוא דווקא להחליף מבחינה כספית).

פורסם
אהלן,

כפי שכבר צויין מעלי, ככל הנראה לא יתנו לך מטעמי בטיחות ובצדק.

ובנוסף, זה לא כיף שיושבים למכונאי על הראש, יותר טוב לעבוד בשקט.

אני ביקשתי מלקוחות להיות בטווח לא קרוב אלי.

תוכל להסביר את עצמך יותר לעומק כחלק מהכנופיית הטיפולים השוטפים אתה לא אמור לעודד אנשים לשים לב יותר מה נעשה ברכב.

פורסם

ממה שאני רואה הטיפול אצלי היה יקר ב70 שקל וגם שמן מנוע ב70 שקל.

פורסם

לא ביררתי, גם כי הם רחוקים יותר וגם מהביקורות עליהם בעבר. העובדה שהחליפו מנהל לא ממש ניחמה אותי, לא חסר מוסכים אחרים קרובים יותר עם המלצות טובות.

אבל תודה על ההמלצה בכל אופן :-).

• תוכן חדש...