Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עיינתי להנאתי באתרי היבואנים השונים סתם כדי להתרשם מהיבוא לארץ והשוויתי למה שמשווקים בחו"ל. פה כמובן הכל מבוסס על טהרת האוטומט וקשה למצוא רכב ידני ברמת גימור גבוהה. ניסיתי לשאול יבואן מסוים באימייל אם זה הגיוני בכלל לבקש קנייה מיוחדת של רכב ברמת גימור שלא קיימת בארץ (אבל עומדת בדרישות ההתקן שלנו) ולא קיבלתי תשובה.

מישהו כאן יודע אולי?

אם כן, אשמח אם תוכלו לספק את סקרנותי :)

תודה!

פורסם

ליבואנים בד"כ יש בחילה מגיר ידני, והם נוטים לייבא אותו, אם בכלל, ברמת האבזור הנמוכה ביותר (אולי להוציא רכבי מיני).

גם אם תהיה מאוד רציני זה לא יעזור לך, אלא אם תשגע את היבואן ותביא לו מתעניינים פוטנציאליים להמחשת ביקוש - וכל הסיפור הזה לוקח כמה חודשים של טלפונים, מיילים ומכתבים + עוד כמה חודשים להזמנה מיוחדת = שנה שלמה של המתנה. ושוב: הרבה סבלנות וכאב ראש.

אולי שווה לרכוש רכב אחר שכן מיובא, אם יש דבר כזה. באיזה רכב מדובר?

פורסם

תלוי איזה רכב אתה מחפש.

מיני, לדוגמא, מאפשרים להזמין בערך כל קונפיגורציה אפשרית. רק שצריך לחכות כמה חודשים לרכב במקרה כזה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כמו שאמרו פה, הזמנות מיוחדות הם הדרך כלל מנת חלקם של יבואני הרכבים היוקרתיים יותר.

אבל כבר יצא לי לפגוש בן אדם שנוהג בטויוטה קורולה, הדור הקודם, רמת אבזור GLI אם אני זוכר נכון, ועם גיר ידני. הוא פשוט נכנס לטויוטה, וביצע הזמנה. לא עשו שום בעיה.

למה שלא תיגש לסוכנות של הרכב שאותו אתה רוצה לקנות ופשוט תשאל אותם? אולי יהיו מוכנים להביא ידני אבל לא את האבזור? אולי להיפך?

לדעתי, פשוט תיגש ותשאל אותם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

טויוטה קורולה זה הרכב מהיחידים שהגיר הידני שלו נמכר רק! ברמת גימור GLI ולא ברמות הגימור הנמוכות יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
כמו שאמרו פה, הזמנות מיוחדות הם הדרך כלל מנת חלקם של יבואני הרכבים היוקרתיים יותר.

אבל כבר יצא לי לפגוש בן אדם שנוהג בטויוטה קורולה, הדור הקודם, רמת אבזור GLI אם אני זוכר נכון, ועם גיר ידני. הוא פשוט נכנס לטויוטה, וביצע הזמנה. לא עשו שום בעיה.

לדעתי, פשוט תיגש ותשאל אותם.

אבא שלי לדוגמה ב 2010, הזמין טויוטה קורולה GLI חדשה גיר ידני, והיא עדיין אצלנו במשפחה רכב תענוג, עם גיר ידני! מה אפשר לבקש עוד!

והמחיר היה יותר זול מהאוטומט בכמה אלפים אם אני זוכר נכון!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אם זה כל-כך חשוב שלך כדאי לשקול רכישת רכב באירופה (שילוב עם טיול) נסיעה לאיטליה, שילוח באוניה וגיור.

לא בטוח שזה יצא יותר זול, זה בטח יותר בירוקרטיה אבל קיבלת חוויה + רכב יחודי במפרט שלא מגיע לארץ.

בשנות השמונים היה מאוד מקובל לעשות את ולהביא רכב מבלגיה (בעיקר אופלים) ברמות גימור גבוהות שלא היו קיימות בארץ ובמחיר נמוך יותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...