Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצרה שאצלינו נטענו פרדס וכשבאנו לאכול גילינו שיצא חושחש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרבה טורח הנוטע עד שהוא מגדל עצים מניבים פרי, אבל לאחר שהעצים גדלים וטוענים פירות אין לך מראה מרנין לב כמראה גן פירות או פרדס.

זה משפט נורא רומנטי, אבל כמה דורות של נוטעים צריכים להקריב את חייהם ואת האושר הפרטי שלהם בשביל שאולי יום אחד הנינים יהנו מהפירות? להישאר בפרדס המורעל והנגוע הזה במשך שנים בשם איזשהי מטרה נעלה לא שונה בהרבה מלשים את כל מבטחך ברב ולהאמין שבעולם הבא יהיה יותר טוב. שלוות הנפש בה בני דורך מתייחסים לנושא מזכירה מאד את החרדים שבטוחים שיום אחד יגיעו לגן עדן ולכן היום הם יכולים להמשיך לחיות בתת-תנאים.

חנוך לוין דיבר על מלחמה ושלום עם אוייבים מבחוץ, אבל המילים שלו מדוייקות לא פחות כשמדובר באוייבים מבפנים:

להילחם, פשוט מפני שאין מוצא אחר,

זה לא עושה לי את המוות למושך יותר.

ועוד דבר ברור: אם לא אחיה אני,

אז אף אחד לא יעשה זאת בשבילי.

וזו בגדול המנטרה של הדור שלי, לטוב ולרע. זה לא שאנחנו בהכרח חושבים רק על עצמנו, פשוט אין לנו כוח להילחם כל היום בתופעות הקטנות והמעצבנות האלה בבית, זה שואב את כל האנרגיה שלנו להתמודדות עם בעיות יותר רציניות. הממשלה לא עוזרת, המחיה יקרה, רק הקומבינטורים והעבריינים חוגגים. להם לא מפריע, אצלם הכל טוב. הם חיים פה כמו מלכים. אז שיחיו, ושיהיה להם לבריאות.

פורסם

שמעו, רמות כאלו של תבוסתנות אין אפילו בצבא הצרפתי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בסופו של דבר זה מה שרוב האנשים במדינה רוצים לחיות בו - ג'ונגל של ערסים. אלה שלא מתאימים נדחקים לפינות, מתוכם אלה שיכולים לעזוב עושים את זה. תאשים אותם שהם כבר לא מרגישים בבית במדינה שלהם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
את הבבונים צריך לשלוח חזרה מאיפה שבאו, רק פה הם נהיו בבונים, שם הם היו הסנדלרים של המלך.:lol:

(לא לקחת את ההודעה הזאת למקומות לא נכונים, קצת הומור עוד לא הרג אף אחד...אלא אם זו בדיחה שמתחילה ב"מרוקאי אחד..." ואז בטוח שלא תצא מזה חי...)

כדאיי שתתנצל בפני הטוניסאים ומהר!

הם היו לא פחות מהחשמלאים של המלך.

לגבי כל שימוש במונח - קוף, בבון או כל מין אחר שהוא לא homosapien,

אני מבקש זכויות יוצרים (ולשלם ביציאה).

human-evolution.gif

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בלי תבוסתנות זה לא חנוך לוין.

כמובן שכווווווולם מתעלמים מהפיתרון הפשוט והטבעי שהצעתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

~

האנס, תעשיית הרכב העולמית לא בנויה לפיצוץ אוכלוסין כזה. יש לישראל מכסה של 14 מיניוואנים בשנה: 4 לבני ברק, 7 לירושלים, 2 להתנחלויות (יש הגרלה) ועוד אחד לנסיעות מבחן בסוכנות. על מה ניסע אם לכולם יהיו עכשיו ארבעה ילדים או יותר?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ילדים עולים כסף וגם אם ממש תשקיע בהם תמיד יהיה סיכוי שאחד יפנה לתרבות רעה. את הפירות של ההשקעה הזאת אתה תראה אולי כשתהייה בן 70 או בכלל לא.

לעומת זאת יש פיתרון הפוך, דילול האוכלוסייה הקיימת. הרבה יותר זול וכולנו נהנה מהפירות תוך זמן קצר משמעותית. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
גישה כזו היא חלק מהבעיה וכולנו שותפים בה. אנחנו מאולצים לוותר על הדברים הקטנים שבאמת מפריעים לנו (למשל בעל עסק שדפק אותך, אבל אתה לא תתבע אותו כי זה בסה״כ 500 שקל). כל גישת ה״להוריד את הראש״ פוגעת בנו, בטווח הארוך, יותר מהפגיעה הנקודתית עצמה. זה מה שגורם לתת-תרבות הזו לפרוח פה. שכן זורק לך בדלי סיגריה למרפסת? תתעלם, אולי הוא ישרוט לך את האוטו. חייבו אותך יותר? עזוב, אל תשרוף זמן בגלל 100 שקל.

יש הבדל תהומי בין מה שאני התכוונתי אליו לבין מה שאתה תיארת כאן. אני לא מדבר על "להוריד את הראש ולאכול את החרא". כשזה נוגע אלי או לקרובים לי, אין לי ברירה אלא להיאבק בתרבות המחורבנת הזאת. אבל כשפעם אחרי פעם עוקפים אותך בפקק מהנת"צ, עושים תור עגול בדלפק של מקדונלד'ס או עושים תחרות דציבלים בשירות הלקוחות של חברת התקשורת. אתה מבין שכמה שלא תנסה, לשנות לא תצליח. אז שיחנקו כל אותם הומו אירקטוסים עם החרא של עצמם.

כשהייתי בקורס מ"כים, היה לנו שבוע אחד שהתחיל רע במיוחד וכולנו עפנו על הסגל על כל דבר אפשרי כי היו לא מעט פערים בזמן שהיינו צריכים את מערך הלוגיסטיקה הכי הרבה על מנת להתכונן לשבוע מלחמה. המ"מ שלנו לקח את כולנו לשיחה ואמר לנו דבר פשוט: "אני מבין שאתם עצבניים, ואין לי תירוץ לזה. יש הרבה דברים שלא מסתדרים וזה אמנם לא הופך את העניין הזה לבסדר, אבל צריכים להבין שהחיים שלכן מתחלקים לשני דברים - אלה שאתם מתאבדים עליהם בכל הכח, וכל השאר".

ניסיתי להתאבד על הנושא הזה, באמת שניסיתי. בכל מקום בו הייתי ניסיתי "לחנך" אנשים. אחרי לא מעט זמן הבנתי שבמקרה הטוב אני לא משפיע על כלום, במקרה הרע אני אחטוף דקירה מאיזה ערס חמום מוח. אז מבחינתי חינוך האוכלוסייה הישראלית נכנס לקטגוריית "כל השאר".

גרתי בקנדה, הייתי שם 365 ימים בדיוק ועד היום זאת השנה הכי טובה שחוויתי. אבל חזרתי לכאן בין היתר כי "זה הבית". אני אומר את מה שאני אומר לא מתוך התרסה, לא מתוך תבוסתנות ולא מתוך פחדנות, אלא נטו מייאוש. הייתי שמח להמשיך לחיות כאן, ההורים שלי פה, החברים שלי פה ויש לי עבודה שהיא סוג של התגשמות חלום. אבל אני לא רואה את זה קורה, כי למרות כל אלה, הגועל נפש שהפך להיות מנת חלקו של היומיום במדינה הזאת פשוט לא שווה את זה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כל פעם אני שומע שהצרפתיים פחדנים, ההסבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שהם נכנעו בזמן מלחמת העולם השניה, האם יש הסבר נוסף?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כן. דעות קדומות על צרפתיות. פורום רכב, הלא כן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, לא חושב שיש כאן תבוסתנות מצידו של מישהו. אבל מה כבר אפשר לעשות, כשרוב האנשים סביב בכלל אפילו לא מבינים שיש בעיה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כל פעם אני שומע שהצרפתיים פחדנים, ההסבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שהם נכנעו בזמן מלחמת העולם השניה, האם יש הסבר נוסף?

מדובר על כך שבעשורים האחרונים, הצרפתים עשו את מירב המאמצים להמנע מעימותים צבאיים.

אחת הבדיחות היא שהם פתחו טנק עם 6 הילוכים, אחד קדימה והשאר מהירות בנסיעה לאחור.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

ושכחת לציין שההילוך 'קדימה' הוא למקרה שהאוייב יגיח מאחור....

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...