Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני כבר קבלתי החלטה לחזק אצלי את השפות הגרמנית, צרפתית והאיטלקית.

וזה לא שאני משלה עצמי, ברור שההתנהגות שציינתי נמצאת בכל מדינה, עם, דת, מין וצבע אבל משום אצלנו זה תמיד הרבה יותר בולט.

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלנו אנחנו פשוט רואים את זה יותר כי אנחנו רגישים יותר להתנהגות של בני מיננו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בכל מקום בעולם עלולים לרדוף אותך כי אתה יהודי/מוסלמי/שחור/לבן/עם זנב. ההבדל היחיד הוא שכאן אנחנו בעלי הבית ואנחנו מחליטים אם, כמה ומתי לפעול נגד זה.

לרגע חשבתי שביבי חבר פורום...:lol:

ברמה של הפרט, מה שאתה אומר לא רלוונטי כלל.

מה שרלוונטי זה האם הוא יותקף עם מברג/סכין/אקדח/רובה/מכונית תופת/ מחבל מתאבד וכו' ובארץ, הסיכוי שזה יקרה גדול לא עשרות אלא מליוני מונים יותר מאשר בחו"ל.

אתמול הסיכוי להידקר בישראל היה 5 מתוך 6 מליון. היום הוא 6 מתוך 6 מליון. מה הסיכוי שיהודי יידקר היום בצרפת?

עריכה: לצערי אני צריך לעדכן את סיכויי הדקירה בישראל להיום 8 דקות לאחר הפרסום המקורי, דקירה נוספת בקריית ארבע מה שמעלה את סיכוי הדקירה ל 7 מתוך 6 מליון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה הסיכוי שמחבל ייכנס לבי"ס בארץ וירסס למוות ילדים?

בצרפת זה קרה!

סטטיסטיקה זה ממש לא מדע מדוייק.

אחד טבע בנהר שעומקו הממוצע היה חצי מטר.

עם כל הרע שפה,ויש פה לא מעט, עדיין זה המקום שלנו.

מי שרוצה לחיות במקום אחר מתוך מחשבה ששם יותר טוב,מוזמן לעשות זאת.

רק אל תטיפו משם,איך לנהל את העסק כאן.

סלע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סיכוי דיי גדול, זה קרה במעלות לפני כמה שנים.

זה לא שבצרפת שונאים אותנו יותר, פשוט שם כנראה לא היתה אבטחה בבתי ספר כמו שיש לנו כאן היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בגלל השרשור הזה דוקרים כבר בתל אביב.

די קחו מעדנים כמה שבא לכם.

ואיך כל שרשור מעל 2-3 עמודים ברור שיקח אותנו למחוזות אחרים לחלוטין.

בדקתי , הגבולות פתוחים, מי שרוצה לעזוב יותר ממוזמן, מי שרוצה להישאר ולנסות לשפר הרבה יותר ממוזמן.

חוץ מתקופת מתיחות אין שום בעיה להסתובב בכפרים ערביים או במאה שערים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לרגע חשבתי שביבי חבר פורום...:lol:

ברמה של הפרט, מה שאתה אומר לא רלוונטי כלל.

מה שרלוונטי זה האם הוא יותקף עם מברג/סכין/אקדח/רובה/מכונית תופת/ מחבל מתאבד וכו' ובארץ, הסיכוי שזה יקרה גדול לא עשרות אלא מליוני מונים יותר מאשר בחו"ל.

אתמול הסיכוי להידקר בישראל היה 5 מתוך 6 מליון. היום הוא 6 מתוך 6 מליון. מה הסיכוי שיהודי יידקר היום בצרפת?

עריכה: לצערי אני צריך לעדכן את סיכויי הדקירה בישראל להיום 8 דקות לאחר הפרסום המקורי, דקירה נוספת בקריית ארבע מה שמעלה את סיכוי הדקירה ל 7 מתוך 6 מליון.

עוד פעם תקרא לי ביבי אני אקרא לך שרה ותאמין לי שאני לא יודע מה יותר גרוע.

יש סיכון, כאן אנחנו מטרה יותר גדולה וכאן ינסו אולי יותר אבל עדיין גם כאזרח בודד יש לי אצבע שבעזרתה אני יכול להשפיע על מקבל ההחלטות. המאסה של האצבעות שאכפת לה שאני האזרח הבודד נפגע היא הרבה יותר גדולה מהמאסה של האצבעות באירופה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

חצי בלת"ק, וחזרה לנושא השרשור עצמו (התעלמתי ממנו כמה ימים אבל בכל זאת נכנסתי עכשיו וקראתי והחלטתי להגיב)

הבעיה היא במה שנקרא מסה קריטית, ברגע שיש הרגשה שכולם עושים את זה אז גם אני ארגיש נוח לעשות את זה ועוד יותר מזה ארגיש פראייר לא לעשות את זה (ואני אישית לא עושה את זה כי ארוחת בוקר במלון היא אחד הדברים השנואים עלי, אני לא אוכל גבינות ולא אוכל ארוחות בוקר בכלל)

מלונות כנראה מודעים לתופעה ולכן מיצרים יותר אוכל לארוחת בוקר, ואז אורחים רואים שיש כל כך הרבה אוכל אומרים לעצמם "ממילא יש כל כך הרבה אוכל, שווה לקחת כי אחרת יזרקו" וכמובן שמישהו צריך לשלם את זה אז מעמיסים באופן שווה את העלות על כל האורחים, ואז האורחים שלא נהגו לעשות את זה אומרת לעצמה קיבינימט יקר, כולם חוץ ממני עושים את זה, אני פראייר ומתחילים לקחת גם והגעו לזה שכולם עושים את זה.

כשהכל התחיל עם "טיסת השוקולד" כולם גינו, אבל אז עלה סרטון הלובי במלון באילת, והלובי בים המלח, והריב על הגרביים בהנחה ועוד עשרות כאלה שהיום זה כבר בושה ל-א להופיע בסרטון שכזה, אתה פראייר אם אתה לא מתנהג ככה כי כולם מתנהגים ככה ורק עליך דורכים.

ואפשר למצוא את זה בכל מקום, בכביש, עם אופניים חשמליים על המדרכה, בשירות לקוחות מכל סוג שהוא ואני בטוח שאין אחד בפורום שלא קרה לו לפחות פעם אחת שהוא היה צריך לצעוק כדי לקבל שירות בארץ, זה נהיה גלגל מגעיל ביותר של אלימות ובהמות וגן חיות בו החזק שולט ורק החזק מקבל יחס ואין בכלל שום עונש והרתעה להתנהגויות כוחניות ומגעילות שכאלו, יש חוקים שאוסרים מליון ואחד דברים שאנשים כוחניים ואגואיסטים עושים אבל כשלא אוכפים אותם הם לא שווים כלום, לא בכל מקום אבל בהרבה מקומות, החל מהבהמה (שלא מהמשרד שלנו) שמעשנת עם הקפה בחדר מדרגות אצלנו בבניין כי אין לה כוח לרדת לרחוב ואני נחנק כל פעם שאני צריך לעבור קומה בבניין וצילמו אותה ופנו אליה אישית ולבוס שלה ולמנהל הבניין והיא משתינה על כולנו בקשת ועד אנשים שמעלימים מיסים במליונים ואין שום כוונה לעשות להם משהו, חוקים לא שווים כלום אם אין מי שיאכוף אותם.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
כאזרח בודד יש לי אצבע שבעזרתה אני יכול להשפיע על מקבל ההחלטות. המאסה של האצבעות שאכפת לה שאני האזרח הבודד נפגע היא הרבה יותר גדולה מהמאסה של האצבעות באירופה.

תראה לי איפה בישראל מצביעים נגד ערסים, איפה עושים משהו שעשוי לעצור את התבהמות החברה.

וניקח את זה צעד אחד קדימה: נגיד שמחר באמת עושים הצבעה כזאת. האם אתה בטוח שהרוב עדיין בצד שלך?

פורסם

זו בדיוק הבעיה שאני מצביע עליה, מחוקקים חוקים בלי סוף נגיד למשל נגד נסיעה בחופים עם כלי רכב ונגד שימוש במערכות הגברה, כל עוד אין מי שיאכוף ימשיכו לנסוע שם ולעשות קריוקי בקולי קולות איפה שרק בא להם.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה לא קשור לאכיפה, זה קשור לחינוך.

פורסם

גם וגם, באנגליה אף אחד לא עוקף בתורים כי יש חינוך וכי אם מישהו רק מנסה לעקוף כל התור ביחד עושה לאותו אדם בית ספר שילך לסוף התור וזה עובד (דוגמה לחינוך ואכיפה קבוצתית)

בארץ אם יש אמיץ אחד בתור שמנסה למנוע ממישהו אחר לעקוף את התור העוקף מוציא סכין ודוקר את זה שהעיר לו ושאר התור מקבל חיזוק למה עדיף להמשיך ולשתוק מול בריונות שכזו (דוגמה לאין חינוך ואין אכיפה)

בארה"ב יש חוקים ברורים על מיסים וחינוך לזה ויש מספיק אנשים שמרמים את מס ההכנסה האמריקאי, יודע מה קורה להם כשהם נתפסים? נכנסים באמאמאמאמאמאמא שלהם (דוגמה למצב בו חינוך לא מצליח להרתיע ואז האכיפה עובדת)

בארץ מה קורה למעלימי מס? נגיד זמרים של שירי יוסי גיספן, מישהו מהם יושב בכלא לשבע שנים על זה? - אין אכיפה.

להגיד אין פה חינוך זה לא מספיק כי מספיק פעמים חינוך יכול להיכשל אל מול פיתוי רגעי, חייב להיות מקל ושוט לעשיית סדר אחרת כמו שאמרתי כל אחד חי לפי חוקי הגונגל.

חובה לשלב חינוך ואכיפה אבל אי אפשר לא לאכוף כי אין חינוך או לא לחנך כי אין אכיפה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן שחובה שתהייה אכיפה, אבל היא לא יכולה לתקן את הנזק שנגרם ממחסור בחינוך.

אכיפה ללא חינוך זה מצב לא רצוי כי הנענש יחזור לעשות את העבירה (חוסר חינוך). מעבר לזה שחינוך יעיל מקטין את מספר הנענשים כתוצאה מאכיפה, ואכיפה עולה למשלם המיסים יותר מחינוך. (לא רק במובנים של כספי מיסים, אלא גם באיכות חיים, תחושת ביטחון ברחוב וכו').

אני מעדיף לגור במקום בו האנשים נעימים והמשטרה על הפנים מאשר במקום של ג'ונגל לערסים עם פיקוח של יחידות ימ"מ מובחרות.

בארץ האכיפה הקבוצתית פועלת לטובת הערס, כי ככה למדנו בצבא. מי שמחלטר ומקמבן מסתדר ומי שהולך לפי החוקים אוכל ח#א.

פורסם

זה חינוך לקוי שנובע מתוך מנטליות מעוותת של המחנך.

בודדים הם המקרים (והם קיימים) שהמחונך מבין שהתנהגות המחנך לא כשורה ופועל מיוזמתו לתקן אותה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

השרשור הזה מתכתב ממש עם השרשור על השכנים המרעישים.

ישראל, מה לעשות, היא מדינה שמתנהלת באופן שכונתי למדי. האנשים שחותכים אותכם בתור בפקק הם אותם האנשים שלא מחנכים את הילדים שלהם שיש גבולות, הם אותם האנשים שגם ייקחו אוכל מבית המלון וידרשו למכור להם שוקולד בטיסה.

מעבר לזה יש מיליון ואחת נורמות חברתיות של נימוס, שבארץ ויתרו עליהן לחלוטין.

זה שבלונדון יש אנטישמים או בשוודיה יש שכונות של מוסלמים, לא הופך את החיים כאן ליותר נעימים, למי ששם לב לדברים האלו מלכתחילה והם מפריעים לו.

מניח שיש לזה הסברים סוציולוגים והיסטוריים, אבל מה שמשנה כרגע זו התוצאה. ומי שחושב שאפשר לשנות את זה הוא מאוד מאוד תמים. אי אפשר ללמד יום אחד מיליוני אנשים דברים קטנים, כמו לאפשר לאנשים לצאת ממעלית, לפני שהם דוהרים פנימה וכמעט ומונעים ממי שצריך לצאת ממנה. אי אפשר, לפחות לא כשאין כמעט אף אחד שאמור לעסוק בחינוך, ומבין בכלל שצריך לשים לב גם לזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...