Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוכות התפנקתי עם משפחתי בחופשה בצפון + ביקור בעין מוקש, עין מסרגה, עין דבשה - מומלץ מאד.

על הדרך נחשפתי לתופעה חדשה טרם ראיתי כמותה - "קופסאות" בארוחת הבוקר.

כמובן שזה לא היה מטעם המלון שהחליט לפנק אורחים נבחרים.. אלא אנשים בוגרים(?) בגילאי 30-40

שמגיעים עם קופסאות (בתוך תיק כמובן) שלאט לאט מתמלאות. כזה דבר עוד לא ראיתי.

בכלל הספורט שלאומי שלי ושל זוגתי זה אחרי שגמרנו לסעוד את ליבנו זה לאתר את אותם אגרני מזון.

לא ממש קשה לאתר אותם, בדר"כ השולחן שלהם מלא מעבר לכל היגיון.

אני נוטה להאמין שבמחוזות קרובים כמו יון, טורקיה ושאר קרובינו התופעה גם נפוצה ומוכרת,

לדעתי זה חלק בלתי נפרד מהזהות הישראלית שרכשנו לעצמנו.

מסקרן אם נצפו מקרים כאלו במחוזות רחוקים יותר.

ורק הערת אגב, המלון עצמו היה מצוין ואחד החביבים שפגשתי, נצפו אדם-ערס מזן מצוי בודדים בלבד ובכל זאת

דווקא במקרה כזה התופעה מדאיגה יותר על תת-תרבות שכנראה לא נכחדת.

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי חבר שיש לו רשת מלונות קטנה בארץ.

הוא אומר שגניבת מזון בארוחות הבוקר זו ממש

מכה רצינית. פעם אחת הם תפסו מישהי שלקחה

60 מעדנים בתוך צידנית!!! ממש בזיון. מילא איזה

לחמנייה, פרי או שניים, אבל 60 מעדנים? מה היא

מוכרת את זה אח"כ בבריכה?

פורסם

לא שאני תומך בתופעה (נשמע לי מביך שלא לומר מצחיק) -

אבל כשלוקחים איזה 1,200 שקלים על לילה בצימר, אין מה להתלונן שלוקחים קצת אקסטרה בורקסים מהחדר אוכל. לא?

אני בכל אופן לא נופש בארץ כבר כמה שנים, אלא אם אני מקבל לילה חינם או משהו. המחירים כ"כ מטורפים שאני מעדיף לקחת את הכסף ולנפוש בחו"ל.

בסופ"ש האחרון ביקרתי את החמים שלי שהיו בכפר נופש נחשולים, שלי נראה יותר כמו כפר נופש נכשלים. חדרים ברמה סוג ז', השירותים במעונות עזה של הטכניון נראים טוב יותר ממה שהלך שם. וזה עלה 850 ש"ח ללילה. אבסורד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נפשתי בצפון במלון חוף גיא ושם לא נתקלתי בזה ומאוד נהנתי מהאווירה שם, אבל לאחריו כשהייתי במלון בים המלח ראיתי המון אנשים שפשוט לוקחים צלחות חד פעמיות (לא קופסאות) מלאות בכל טוב לחדרים, מה שיותר עצוב זה ששמתי לב שההורים מסנג'רים את הילדים הקטנים שלהם לקחת את זה כי כנראה מבינים שאם יראו מישהו בן 30-40 סוחב אוכל לחדר זאת "פאדיחה".. עצוב.

פורסם
הזוי לשמוע שלמישהי הייתה את החוצפה לגנוב! 60 מעדנים, לא חסר אנשים חצופים.

הוא אמר שהמזל היה שהיא לקחה 60 ולא 20, כי ככה עלו

על זה. הרי יודעים בערך כמה ''הולך'' בארוחה, ומנהל חדר

האוכל שם לב שכל פעם יש חוסר במעדנים, ואז הוא עקב אחרי

העמדה הזו, וראה שכל פעם היא או מישהו מהמשפחה

שלה בא, לוקח רביעייה, והולך לשולחן, והיא בתורה מורידה

את זה לצידנית. הוא אמר שהם כבר רגילים להכל, אבל

שזה כבר ממש הפתיע אותם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל כשלוקחים איזה 1,200 שקלים על לילה בצימר, אין מה להתלונן שלוקחים קצת אקסטרה בורקסים מהחדר אוכל. לא?

תגדיר אקסטרה.

אם הוא לוקח איזה 5-10 בורקסים, עולה לחדר ובולס שם תוך כדי צפייה בערוצי פורנו בתשלום זה סביר. חזירי אבל מה שנקרא "צריכה עצמית".

אבל למלא צידנית בכמות מסחרית כדי לחגוג על חוף הים עם המשפחה המורחבת שהילד לא נשאר כיתה (שוב) זה מוגזם לכל הדעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק. אני לעתים לוקח איזה אקסטרה מעדן או שניים לי ולבת זוג לחדר לאכול LATER. אבל פאקינג כמויות מסחריות זה הזוי.

גם לי יצא לראות דברים כאלו באילת. ה-ז-ו-י. הכי הזוי שלאנשים אין את ההרגשת "פאדיחה" הזו שאנשים אשכרה קולטים אותך עושה משהו כזה, וזה פשוט לא מבזה אותם. אני מתפדח לדבר בטלפון ליד אנשים, הם פאקינג גונבים אוכל מחדר אוכל בפרהסיה ולא אכפת להם.

עם הזוי.

נ.ב

היום דיברתי עם הבת זוג שלי בטלפון דיברנו על גרמניה, מישהי לא קשורה בכלל מהעבודה שלה צועקת מהצד השני "על איזו מדינה אתם מדברים?" הייתי בהלם. מה זה לעזאזל עניינך על מה זוגתי ואני מדברים בטלפון.

הזוי.

פורסם

אני בכל אופן לא נופש בארץ כבר כמה שנים, אלא אם אני מקבל לילה חינם או משהו. המחירים כ"כ מטורפים שאני מעדיף לקחת את הכסף ולנפוש בחו"ל.

בסופ"ש האחרון ביקרתי את החמים שלי שהיו בכפר נופש נחשולים, שלי נראה יותר כמו כפר נופש נכשלים. חדרים ברמה סוג ז', השירותים במעונות עזה של הטכניון נראים טוב יותר ממה שהלך שם. וזה עלה 850 ש"ח ללילה. אבסורד.

מה זה משנה כמה לוקחים ללילה?

קנית מוצר במחיר שביקשו ואין לך שום זכות לגנוב בגלל שלדעתך זה יקר. אם יקר לץ אז אל תקנה אבל גם אל תגנוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ביולי האחרון (טרום שיא עונת הקופים) ביקרתי ברודוס במלון הכל כלול שחמי וחמותי (שיבדלו לחיים ארוכים) הזמינו אותנו.

בכניסה לחדר אוכל עומדת בחורה חמודה עם אסרטיביות של חגורה שחורה דאן-5 וראיית לייזר לזיהוי בעיתיים.

שם זה נפתר בקלות - פשוט אסור להכניס תיקים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הבעיה היא לא בגונבים , אלא באורחים שמחפשים את הגונבים.

בא לנפוש , לא מעניין אותי מה אחרים עושים.

תופעה מגעילה.

אושרי

מה עשו לגברת ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, לא מחפש אותם אבל כששולחן לידך מעמיס כמו חזיר הר של אוכל שילך לפח ודוחף ערמות לתיקים אתה לא יכול שלא לראות ולהיגעל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מודה ומתוודה, גם אני חוטא לעיתים.

כשאני מגיע לארוחת בוקר, עם ילדים שבדיוק באותו רגע לא בא להם לאכול, ואני יודע שבעוד שעה, בבריכה הם פתאום יהיו מורעבים.

אז אני מתגבר על החוסר נעימות ולוקח מעדן ו\או לחמניה לשימוש עצמי.

ואין לי ייסורי מצפון על זה...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בביקור האחרון ביוון,בחדר האוכל של המלון היה שלט מוקדש לישראלים "נא לא להוציא אוכל מהחדר אוכל".

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...