Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה משנה כמה לוקחים ללילה?

קנית מוצר במחיר שביקשו ואין לך שום זכות לגנוב בגלל שלדעתך זה יקר. אם יקר לץ אז אל תקנה אבל גם אל תגנוב.

תקרא שוב מה שרשמתי, אני ממש לא הציבור עליו אתה מדבר, הדברים שלי היו יותר ביקורת על התמחור ההזוי בארץ ופחות תמיכה בגנבים למיניהם. אני רוצה להאמין שלא התייחסת אלי ספציפית אבל הניסוח שלך מורה אחרת...

העניין הוא שכשהתרבות מעודדת 'עיגול פינות' ו...ובכן לא לגמרי ברור לי איך לנסח זאת אחרת מ'גניבה' (כשאני מתייחס לתמחור של נופשים בארץ), אז זה לא מאוד מפליא שהאנשים גונבים. מקומם? בטח. מפתיע? לא מאוד.

אני לא ראיתי אף פעם מישהו גונב בכמויות מסחריות כמו שאתם מציינים כאן, אבל זה נשמע די מחליא. מי לעזאזל רוצה עשרות מעדנים/בורקסים? o_O

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש הבדל עצום בין לקחת משהו קטן לילד שלא רעב באותה נקודת זמן לבין להימיס ארוחת צהריים וערב לכל המשפחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

פינדר, יש הבדל "קטן" בין לקחת מעדן אחד או לחמנייה לבין למלא צידנית.

לא נתקלתי באף מקום, גם לא באירופה, שעשו עניין מלקיחת איזו לחמניה או שתיים מהחדר אוכל. לא יותר מזה, אבל לאנשים נורמלים זה מספיק.

מי שמעמיס צידנית או קופסאות זה פשוט דוחה ומגעיל.

אוריאו,

אם שילמת על ארוחת בוקר בלבד, אז אין לך זכות להוציא אוכל מהחדר אוכל לאחר כך. רוצה לאכול אחר כך, תזמין פנסיון מלא. יקר? אל תנפוש פה.

*לא מדבר ספציפית עלייך אלא באופן כללי.

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

פורסם
מה זה משנה כמה לוקחים ללילה?

קנית מוצר במחיר שביקשו ואין לך שום זכות לגנוב בגלל שלדעתך זה יקר. אם יקר לץ אז אל תקנה אבל גם אל תגנוב.

התחלתי לכתוב הודעה ועזבתי באמצע אבל הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

אתה יכול להחליט שלא לצאת לנופש בצימר כי זה יקר בצורה מוגזמת אבל אם בכל זאת הלכת לצימר אז תהנה ממה שכלול במחיר שהסכמת לשלם, אל תפצה את עצמך באמצעות התנהגות בהמתית.

יש תופעות שהיה מוטב שייכחדו כולל הצורך הלא מוסבר הזה של אורחים במלונות\צימרים לקחת מכל הבא ליד רק כדי להרגיש טוב עם המחיר ששילמו על האירוח.

זה בולט במיוחד במלונות "הכל כלול" שאנשים לוקחים ארטיקים וגלידות ושתייה בכמויות מופרזות, מילא אם באמת היו צורכים את זה, העניין הוא שהכמויות כל כך מופרזות שלרוב לא מעט מהאוכל הולך לפח.

טיפ- במקום לקחת אוכל כמו גנבים ולהחביא בתיק, אפשר להיות מתורבתים ולגשת לאחראי חדר אוכל ולבקש את רשותו לקחת כמה לחמניות עם נקניק\גבינה עבור הילדים, סביר להניח שלא תענו בשלילה.

וגם אם נענתם בשלילה, הוצאתם כל כך הרבה כסף על חופשה מפנקת, עוד 50 שיעלו לכם 2 סנדוויצ'ים לילדים כנראה לא ירוששו אתכם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

~

אני לא רואה פה שום דבר הזוי או חריג. מעל מחיר מסויים ללילה גבולות המוסר נהיים מטושטשים משני הצדדים, ובדומה לעובד ממורמר שגונב תיונים מהמשרד, גם כאן יש לקחת בחשבון את ההשלכות.

לא שהאנשים הרלוונטיים היו חדלים מהמנהג המגונה הזה אילו החדר היה עולה פחות והשירות היה איכותי יותר, אבל אני מאמין שאז הם היו לוקחים את אותם כמה מעדנים/לחמניות/פירות שבנורמה ולא מחפשים "לסחוט" כמה שיותר תמורה מהמחיר המופקע ששילמו.

פורסם (נערך)

עידן, זה בדיוק מה שאותו חבר אומר. אם יבוא בנאדם, יגיד

שהילדים כמעט לא אכלו כלום ויבקש להכין להם לחמניה,

הם אפילו יתנו לו בשמחה, אבל למה לגנוב כאלה כמויות?

הרי ברור שהם לא יאכלו 60 מעדנים, וגם חלק גדול ממה

שנלקח ללא רשות מחדר האוכל נזרק אח"כ ע"י החדרניות,

כי אף אחד לא אוכל את זה, אלא סתם רצו להרגיש ''טוב''

שדפקו את המערכת...

לגבי אותה גברת, לקחו לה כמובן את הסחורה, ואיימו עליהם

שאם רואים אחד מבני המשפחה מוציא קיסם מחדר האוכל,

הם מזמינים לה משטרה, ומגישים נגדה תלונה על גניבה.

לדבריו זה הספיק ויישר אותם, והם פתאום נהיו משפחה

נורבגית :-)

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

עבדתי קב"ט בבתי מלון באילת, ויש כמה סוגים:

-אלה שלפעמים יבואו אליך/למלצרית ויבקשו אם אפשר להוציא משהו קטן כי הילד נשאר בחדר/הילד לא אכל - מקרה כזה לפעמים גם המלצרית תארוז לו בקטנה.

-אנשים שלוקחים קצת בלי לבקש - בגלל שזה קצת אז "מעלימים" עין.

-אלה שלוקחים אוכל באופן חזירי.

ומקרה הזוי שקרה לי.

מי שמכיר באילת את מלון היו קורל ביץ' (קלאב מד לשעבר), אז יש כניסה מהחוף למלון ומדובר במלון הכל כלול, ובחלק של החוף שכבר שייך למלון (איפה שהמסעדה) יש מקרר עם שתייה וארטיקים שזמין כל הזמן, מדי פעם שהייתי שומר בלילה הייתי מרשה לקחת לעצמי ארטיק/בקבוק תוך כדי המשמרת (כמובן שלא בחזירות).

ערב אחד הגיעה אישה עם ילדים קטנים וביקשה ממני מים, אמרתי לה שאני מוכן שהבן שלה ייכנס אבל שייקח רק בקבוק אחד וייצא, וביקשתי מהאמא לחכות לידי בכניסה.

הילד חזר עם ערימה של בקבוקים, כמובן הוא קיבל ממני ואחרי זה גם מאמא שלו הערות למה הוא לוקח בחזירות.

מה שאני בא להגיד זה אין בעיה לקחת קצת, רק צריך לראות שזה לא בחזירות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תקרא שוב מה שרשמתי, אני ממש לא הציבור עליו אתה מדבר, הדברים שלי היו יותר ביקורת על התמחור ההזוי בארץ ופחות תמיכה בגנבים למיניהם. אני רוצה להאמין שלא התייחסת אלי ספציפית אבל הניסוח שלך מורה אחרת...

העניין הוא שכשהתרבות מעודדת 'עיגול פינות' ו...ובכן לא לגמרי ברור לי איך לנסח זאת אחרת מ'גניבה' (כשאני מתייחס לתמחור של נופשים בארץ), אז זה לא מאוד מפליא שהאנשים גונבים. מקומם? בטח. מפתיע? לא מאוד.

אני לא ראיתי אף פעם מישהו גונב בכמויות מסחריות כמו שאתם מציינים כאן, אבל זה נשמע די מחליא. מי לעזאזל רוצה עשרות מעדנים/בורקסים? o_O

האתה לא כוון אליך אלא לצורך הדיון בלבד. מתנצל אם התקבל הרושם שהדברים נאמרים עליך כי זו ממש לא הכוונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני מודה ומתודהדרך כלל אני לוקח אתי ערכת קפה קטנה, אבל קורה שאני שוכח אותה, ואז מדי פעם אני "סוחב" מחדר האוכל כמה שקיות קפה נמס ומלבין (בחו"ל אלה אריזות חלב של כמה סמ"ק), כדי להכין כוס קפה בבוקר. בד"כ ערכת הקפה מצומקת ומספיקה בקושי לספל אחד.

הייתי השבוע במלון בים המלח. קודם כל - חייב לציין את המלון שלמעט בעיות שנבעו מעומס יתר (חוסר חניה ותורים ארוכים בחדר האוכל) נתן שירות מצויין. בכניסה היה שלט שאסור להכניס מזון - כמובן שלא נאכף. ביציאה מחדר האוכל שלט עם בקשה לא להוציא אוכל - כמובן שהיה מי שלקח ערימה של לחמניות.

בחו"ל נתקלתי בתופעות דומות, אבל עם אכיפה. השיא היה באנטליה, מלון פורטובלו המפואר, שבו ביצעו חיפוש בתיקים בכניסה כדי שלא נבריח פנימה מים מינרליים, הרי המלון מתפרנס ממכירת בקבוקי מים של ליטר וחצי ב-12 ש"ח ליחידה. ובחדר האוכל היה שומר שתפקידו למנוע הוצאת מזון, עצרו לי את הילדים אשר לא השלימו את אכילת התפוח ורצו לצאת עם חציו החוצה. היחס הזה, יחד עם היחס החזירי בעוד כמה אתרים הוא זה שגרם לי להמנע מלחזור לטורקיה גם לפני עליתו של רג'פ טאיפ המפואר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כאחד שעובד בתחום כבר כ-12 שנה בעקיפין , מה שאתם מתארים כאן זה כעין ואפס למה שעיני ראו.

משפחה עושה צ'ק אין חדר מוזמן לזוג וילד בפעול זוג 2 או 3 או אפילו 4. אנחנו קוראים להם המתפלחים , עולים עליהם די בקלות ,החדר מסודר ל X אנשים פתאום ים טלפונים שחסרים מצעים מגבות וכו'.או בזמן הארוחות ששם יש צ'קר שבודק את כמות הסועדים מול כמות האנשים שיש בחדר.

משקרים בגיל הילדים בד"כ תינוק עד גיל 3 לא משלם אז כולם מצהירים על תינוקות , צ'ק אין התינוקות הגיעו ילדים שכבר FUCKING מתגלחים. האמא בבון אומרת יאאלה גם ככה החדר מתלכלך תכניס אותו.

בישול בתוך החדר למרות שאין אמצעים כן כן כולל מנגלים בתוך החדר למרות שכתוב שאסור להבעיר אש. שימוש במגבות לבדוק שמן באוטו לנקות את האוטו .

יש לאנשים פתיש לבשל בתוך קומקום קפה, ציפס ,ביצים קשות .

התחושה שיש לנו כישראלים שאנחנו שילמו אז מגיע לנו ומותר לנו לעשות מה שאנחנו רוצים .... הרי שילמו.

וכמובן יש את הצד המהנה של העבודה אבל את זה נשאיר לפעם אחרת.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
ביולי האחרון (טרום שיא עונת הקופים)

אני חושב שסנדוויץ בודד או מעדן בודד זה סביר לקחת.

כמובן לאחר קבלת רשות מהאחראים.

כשהיינו בגרמניה לאחרונה שאלנו את בעלת הצימר.

אם ניתן לקחת סנדוויצים לילדים "לאחר כך" והיא הסכימה בשמחה.

כי ממילא היא זורקת את מה שנותר על השולחן.

פות"ש: "קופים" אתה צריך להתבייש לכנות כך אנשים.

וגם כפי שישה כתב מה זה עניינך בכלל? מי שמך לעקוב אחרי האורחים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נניח רגע את עניין שודדי המזון המפוטמים בצד, אני רוצה לומר משהו על אוכל עצמו במלונות בארץ.

הפעם האחרונה שנפשתי במלון הייתה לפני שנתיים, סופ"ש פנסיון מלא באחד המלונות בת"א על הטיילת, לא נזכיר את שמו. יש לו 5 כוכבים.

הארוחות שאכלתי בשבתות בצבא היו טובות יותר, אני לא צוחק. היה שם אוכל ברמה של בית תמחוי. הכל יבש ומרגיש כאילו בישלו לפני שבועיים וזה ישב במקפיא. שניצלים תעשייתיים כמו של קפיטריה בבית ספר, בשר בקר יבש כאילו הפרה מתה מצמא לפני שהספיקו לשחוט אותה. גם המבחר כזה דל, במסעדות פועלים מציעים לך יותר סוגי מנות. לא האמנתי שזה מלון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פות"ש: "קופים" אתה צריך להתבייש לכנות כך אנשים.

אם אתה אדם דתי אז התנצלותי.

בנוגע לאוכל - עושה רושם מדבריך שגם אתה מודע היטב לאיך התופעה נראת.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...