Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במצב כזה באמת שלדלק אין סיבה ליבא אותה. זה יפגע במכירות של מכוניות הרבה יותר יקרות ורווחיות

:roll:

מי שקונה M2, קונה מסיבות אחרות לגמרי.

הפורד לא תפגע במכירות של דלק אלא דווקא תקרוץ לכל אלו שמחפשים מתחרה טובה לRS3 ולS3.

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפורד לא תפגע במכירות של דלק אלא דווקא תקרוץ לכל אלו שמחפשים מתחרה טובה לRS3 ולS3.

גם אם הפורד תימכר בארץ במאות רבות של יחידות, אפילו אלפים, היא לא תפגע במכירות של דלק.

ההפך הנכון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

$56,000 באוסטרליה מה שאומר באזור ה160 170 אלף שקל , הm2 עולה 110,000$ שזה בקירוב לפורד פוקוס שתעלה בארץ 320 אלף שקל .

פורסם

אן סיבה שרכב טוב יפגע במכירות של רכב מצוין אחר,זה רק יוסיף למותג עצמו

ויוסיף הילה סביבו,שגם ככה מוערך אך לא מוחשי בארץ כמו באנגליה למשל.

פשוט יהיה יותר מבחר ללקוחות.

נראה לי מצוין שלקוח מתלבט אם לקנות במוו M135 או בסוכנות ליד,פורד פוקוס RS

נטולת גינונים ודי נדירה בארצנו. דווקא נראה לי כמו סיפור לכלוכית,סינדרלה.

לפעמים אני שואל את עצמי ברצינות וגם עונה לעצמי,

חבל שדלק מוטורס מייבאים גם פורד וגם במוו,אם פורד הייתה שייכת ליבואן אחר כמו ,"טלקר"

יבואני קיה...אז היינו רואים את הפורדים ST RS המובחרים פה בארץ ולא תעתועים עסקיים

שחס וחלילה,זה יפגע במכירות של זה.

חבל גדול שדלק מוטורס מייבאים גם מאזדה (MP3 MP6) גם במוו (M) היחידים שיש בארץ

וגם פורד(ST RS)...חבל שאין יבואן אחר יותר נועז יותר נגיש שלא מתמרן אותנו הלקוחות ע"י

תימרונים עסקיים,אלה מתחרים אחד בשני מי ימכור יותר...תמיד שמונופול שולט וחבל,אנחנו כלקוחות

מפסידים,אני שונא מונופול.

מזכיר לי את תנובה שטראוס ותלמה....מחיר גבוה של המילקי בנוסף ומי שרוצה לייבא מוצר אחר,סוגרים

אותו ע"י מיסים ממשלתיים של 250 אחוז.

דלק מוטורס,כל הכבוד לכם על היצירתיות והמונופול,הצלחתם בגדול ואכזבתם בגדול,תודה רבה אבל לא תודה.

פורסם
אן סיבה שרכב טוב יפגע במכירות של רכב מצוין אחר,

כמובן שמדובר בדיון תאורתי.

אבל בהנחה שיש שוק נתון עם כוח קניה נתון, אז בהחלט תוספת דגם עם חפיפה כרוכה בקניבלזם.

יחד עם זאת, כנראה בדלק חושבים שפורד לא צריכה תחזוקה למיתוג שלהם ושוק הליסינג מספק אותם.

לדעתי טועים בענק, פיאסטה ST, פוקוס ST ו RS ומוסטאנג יכלו לעשות יופי למיצוב. וגם לקחת ביזנס מהמתחרים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הפיאסטה ST רכב שעוד מעט כבר יוחלף ולא ייוצר...פיספוס ענק שלנו בעיקר,לדעתי היה יוצר

לעצמו המון מתלהבים וקונים וכן היה מצליח,לא נורא אם היו מגיעים לארץ לשנתיים נסיון...

לא נורא אם היבואן היה עושה נסיון קטן ובודק ייתכנות,רשוי ותקינה כבר יש וחלקים דומים לרוב

כבר יש,חבל הייתי נותן מקדמה היום בצהריים.

אני לא מתכונן ליבא פיאסטה משומשת שתעלה לי 135 אלף ש"ח (בדקתי)שנה על הכביש ,

מעדיף לשלם 150 אלף ליבואן.

פורסם

באיילון פיאסטה עולה 159,לא מעט אבל אם היה לי את הכסף לא הייתי חושב פעמיים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

בדיוק חשבתי על זה, הרי אם היה מדובר במוצר צריכה בסיסי, רב הסיכויים שממזמן דלק מוטורס היה מאבד את הזכיון לייבא גם את BMW (ממונה על ההגבלים העסקיים היה דואג לזה).

זה נראה כאילו שאין ליבואן הזה חשק לייבא את הנישה הספורטיבית של FORD מכיוון שהוא כבר נח על זרי הדפנה עם BMW.

עריכה אחרונה על ידי נתנאל
פורסם
באיילון פיאסטה עולה 159,לא מעט אבל אם היה לי את הכסף לא הייתי חושב פעמיים.

כן, אבל הסיאט אביזה קופרה עולה 136, יש פה פער עצום - האם יש מבחן השוואתי בין השתיים הללו?

פורסם

הפיאסטה ניצחה את הקליאו rs והפיזו 208 gti אני לא חושב שהקופרה מתעלה על אף אחד מהרכבים הנ"ל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ArikC ,אני ב159 אש"ח מוכן לקנות בעסקת טרייד-אין על הX1 שלי ולהוסיף מה שצריך.

אני מוכן ל4 דלתות צבע לבן בבקשה,איילון רוצים 170 אש"ח כשבדקתי ולא הראו רצון שב159

הם מוכנים ולא הראו רצון של רצינות בכלל,אולי היום שגדלו מעט יש להם ביטחון ונסיון גם לבדוק

את הלקוח אם הוא רציני או לא,אני רציני.

גם 159 זה יקר לרכב כזה ,אבל אני מוכן 5 דלתות בלבד ,ה2 דלתות לא רלוונטי בשבילי.

פורסם

בדיוק שלשום הסתכלתי ביד 2 ששם הם פרסמו את הפיאסטה ST ב159,חדשה למען הסר ספק.

ה5 דלתות מגיעה אך ורק בגרסה האמריקאית שלא מיובאת לארץ בשום מצב(אולי תוכל לרכוש ביבוא עצמאי)

הST שמגיעה לארץ מגיעה מאירופה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...