Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי קשר לנושא בעיית הטיפולים.

שלח לי חבר את הסרטון הבא:

לפי הטענה של הבחור, ההקצאות עבור RS הם לפי כמות המחירות של הפוקוס ST, מה זה אומר לגבינו?

איילון בכלל נחשבת דילר מבחינת פורד? או שהם פשוט קונים הקצאות מסוכנויות אחרות בחול, כלומר סוג של ייבוא אישי?

מי שלח לך את זה ? :wink:

מה זה אומר לגבינו ? אנחנו לצערנו בכלל לא במשחק. לא ברשימת המדינות שבכלל בתמונה למשחק ההקצאות הזה (הכריזו שהיא תשווק ב-42 מדינות רק שלא מצאתי בשום מקום פירוט).

ברור שאיילון לא נחשבת בכלל דילר מבחינת פורד, הם קונים מסוכניות אחרות בחו"ל שלפי מה שאני מבין מפורומים בחו"ל כבר מזמן גמרו את ההקצאות שלהם וכל ההזמנות עכשיו הן על רשימת המתנה.

לא חושב שנראה RS בארץ בתקופה הקרובה (חצי שנה בטח).

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מן הצדק, יהיה שאלו שרכשו ST יקבלו זכות ראשונים על ההקצאה, אני ממתין להודעת הזכיה מדלק מוטורס :mm_cool:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אפשר להבין את הטירוף העולמי סביב הרכב, לא ראיתי כתבה אחת שמספרת על הרכב הזה שהוא פחות ממדהים.

מצד שני, אחריי הייפ ובאז כזה, גם אם היה ייבוא מסודר לדעתי המחיר היה עולה הרבה מעל 300. לי אישית זה היה הופך את זה ללא רלוונטי, אבל צריך לחכות ולראות מה יוליד יום ואיך פורד יתמודדו מול הביקוש, כרגע נראה שמבחינה שיווקית המחסור רק יעשה טוב לרכב.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
אחרי שקראתי פחות או יותר את כל הכתבות שיצאו אני חושב שמצאתי אחת שאפשר להגיד עליה שהיא די פושרת, עם נגיעות של אכזבה אפילו:

http://www.motortrend.com/news/2016-ford-focus-rs-first-drive-review/

אני חושב שהנקודות שבעיקר עלו שם הן הבעיות של כל המכוניות המודרניות. הגה פחות מתקשר, שימוש באלקטרוניקה ומחשבים ש״מכוונים״ את הנהג לנהיגה טובה יותר ופחות מעורבות שלו (השווה מול ה -ST, אבל עדיין אמר שהנהג מעורב יחד עם המכוניות) וכמובן הרבה כוח שמרגיש פחות ממה שאמור, כמו לדוגמא במיאטה. בקיצור, משהו שאני ואתה יכולים להבין מהנסיון שלנו עם קבוצת רנו ספורט, שעברנו ממכוניות כמו הקליאו דור 1 ו-2 למגאן. בכל מקרה, אולי מסתמנת פה מגמה שהכתבים האירופים יותר מתלהבים מהרכב לעומת האמריקאים? :)

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

העניין שהנקודות שהוא העלה עלו בצורה הפוכה בכל הכתבות האחרות, קראתי הרבה כתבות שהתלהבו מכמה שהרכב מתקשר וכמה פידבק יש לך בהגה, כמה שהרכב מערב ומשתף את הנהג ולא סתם שגר וסע, כתבות של מאוכזבי ST שהתלהבו מכמה שהרכב הזה זה ה-real deal והרבה יותר כיף ואפילו כתבות שהשוו את ה-RS למיאטה (לך תבין מה הקשר).

פורסם

אני אחכה למבחני דרך מול המובילות שבקבוצה,ארוכה עוד הדרך והרכב צריך ממש

להוכיח או להתמודד...גם ברינג וגם מול החזקות שבקבוצה ומול אלה שלא בקבוצה

שעולות ממש הרבה יותר.

פורסם
בכל מקרה, אולי מסתמנת פה מגמה שהכתבים האירופים יותר מתלהבים מהרכב לעומת האמריקאים? :)

בשנים האחרונות אני מוצא לא מעט מקרים בהם הכתבים האמריקאים נותנים תמונת מצב מאוזנת ואמינה יותר, בעוד האירופים משתתפים בפנפרת היחצ"נות כניצבים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
העניין שהנקודות שהוא העלה עלו בצורה הפוכה בכל הכתבות האחרות, קראתי הרבה כתבות שהתלהבו מכמה שהרכב מתקשר וכמה פידבק יש לך בהגה, כמה שהרכב מערב ומשתף את הנהג ולא סתם שגר וסע, כתבות של מאוכזבי ST שהתלהבו מכמה שהרכב הזה זה ה-real deal והרבה יותר כיף ואפילו כתבות שהשוו את ה-RS למיאטה (לך תבין מה הקשר).

נכון, מוזר, פה מדובר ממש בפאנבוי'ס של ST:

That means it’s less fun than the ST—a car that’s admittedly an outlier. In a world where most cars have no personality whatsoever, the ST has enough of one to have a personality disorder. It could probably use a dose of Prozac, but then the Focus ST wouldn’t be the same wheel-spinning, torque-steering, snap-oversteering psychopath we love so much.

So though the RS doesn’t quite match the ST’s smiles-on-the-road factor

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין ספק שמדובר ברכב מרוצים חוקי לכביש‚ אין מקום שלא מתלהבים מימנו ‚ נותר רק לקוות שניראה את היצירה הזאת בארץ ובמספרים מרשימים .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שני הרכבים האלו לא פונים לאותם לקוחות,אבל אני לא שולל בכלל את מה שאתה טוען.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...