Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה STI החדשה דורשת הרבה קיסטום ותוספות כדי להפוך למכונת נהיגה טובה ומושחזת. מהיכרות עם בעלים כזה (לא בארץ) אחרי הרבה כסף שהוציא עליה הגיע סוף סוף למה שרצה. לא כל אחד רוצה את זה ואצלנו זה עסק מאוד מאוד יקר ולא תמיד משתלם.

משפט לא מובן. אתה מתכוון ל RS?

כן, למה לא מובן? לטעמי היא לא נכנסת להשוואה בין ה-3 כדי היא שונה מהם מהותית, כפי שכבר רשם מתחתיך, הנעה כפולה נותנת חווית נהיגה אחרת לגמרי.

הימים הקשים חלפו :-)

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת מחשבה פילוסופית על עתיד תעשיית הרכב לפי הרכב הזה.

לא מזמן דיברו פה על זה שאם באמת עתיד הרכב זה רכב אוטונומי ולא יהיו רכבים לנהיגה.

ואז הגיע הרכב הזה עם מצב נהיגה drift

אפילו שזה ממוחשב לגמרי פורד נותנים לנו להשתולל בלחיצת כפתור.

זה כאילו שהחבר'ה מפורד ישבו באיזה מסלול מרוצים באנגליה עם בקבוק וויסקי, ראו שטלוויזיה את הרכב אוטונומי של גוגל בטלוויזיה ונפלו מצחוק שהמכונית המשפחתית שלהם עם 5 דלתות עושה דריפטים.

את הפוקוס אפשר גם לקנות חשמלית, כל אחד שיעשה מה שטוב לו.

drift.JPG

אייל

פורסם (נערך)

אני מניח שלהרבה אנשים ההשוואה לדגמי vag מרגישה טבעית יותר, בעיקר עקב צורת ההנעה.

לטעמי (בהסתמך על הביקורות) הואגיות בכלל לא בליגה של הפוקוס, היא פשוט חיה שונה בתכלית.

אני חושב שהרכב שהכי דומה במאפיינים לפוקוס זו המגאן קאפ, שתיהן הוא האץ' לחובבי הארד קור.

הבימר לדעתי גם פחות מתאימה להשוואה לפוקוס כי לטעמי היא מתייצבת איפשהו בין הפוקוס לואגיות, היא לא "פרווה" אבל היא גם לא עונה להגדרה של הארד קור.

עריכה,

נותנים פה בשרשור יותר מדי משקל לסוגיית "מי תיהיה מהירה יותר על המסלול".

WHO GIVES A FUCK?

אין בישראל מסלול ורכב שמהיר יותר במסלול לא בהכרח יהיה מהנה יותר, לדעתי לא פעם יש קשר יחס הפוך בין מהירות ההקפה לבין רמת הפאן כאשר מדובר בנהג ממוצע שאינו נהג מירוצים.

כדי לקבל זמן הקפה טוב צריך רכב שבבסיס שלו מכוייל חד ו"נקי" וצריך כמובן נהג שיוכל להביא את יכולות הרכב לידי ביטוי.

לא פעם דווקא הרכבים ה"חוליגנים" יתנו הרבה יותר פאן הודות להתנהגות הפרועה\לא מושחזת שבה הם מכויילים שפשוט מזרימה טונות של אדרנלין.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שיש פה בלבול קל, הפוקוס שתואמת את חבורת המגאן,VAG וכו היא ה ST.

ה RS ללא ספק ליגה מעל ומשחקת במגרש של ה STI, סיביק R וכו'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חושב שהרכב שהכי דומה במאפיינים לפוקוס זו המגאן קאפ, שתיהן הוא האץ' לחובבי הארד קור.

הרשה לי: המגאן הוט האצ'. הפוקוס RS רכב ספורטיבי/ספורט לכל דבר. הנעה כפולה, 864 מצבי נהיגה וגם בנאדם שלא יודע מה זה פורד יזהה משהו שונה/מיוחד במראה. כלומר אין כאן אלמנט סליפרי בכלל. בקיצור, 911S לעניים.

אגב, או מיי גאד, איזו מכונית. הולי שיט, ג'זס קרייסט ועוד מלא תיאורים.

וכל הטוב הזה ב-30K פאונד באנגלית ובמחיר דומה בגרמנית. DAMN SON. אין מה להגיד אלא שאפו לפורד, באמת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה שאפו?

מה יוצא דופן?

זו מסורת שהם שומרים עליה מאז האסקורט MK 1, MK2, דרך ה"אריקה" והסיירה RS (הידועות בכינוים קוזוורט') וכן הלאה.

זה שבארץ לא זכינו מעולם לטעום מזה, זה כבר בגלל היבואנים לדורותיהם לא ממש האמינו שספורטיבי מוכר.

פורסם

כדי להגיד שאפו לא צריך להיות משהו יוצא דופן, רק משהו שמגיעה לו מחמאה :)

בנוסף, הפוקוס הקודמת לא הייתה עם הנעה כפולה ואני חושב שזה קצת, לא הרבה, יוצא דופן.

על פניו הם ייצרו רכב מעולה ומתמחרים אותו במחיר מעולה [אירופה וזה]. שאפו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יאללה נזרום, שאפו!

פורסם
אני חושב שיש פה בלבול קל, הפוקוס שתואמת את חבורת המגאן,VAG וכו היא ה ST.

הרשה לי: המגאן הוט האצ'. הפוקוס RS רכב ספורטיבי/ספורט לכל דבר.

שניכם צודקים, ההתייחסות שלי לא היתה מהבחינה השיווקית אלא יותר ל"אופי\טמפרמנט" של הרכבים השונים.

כך או כך, הפוקוס הזאת לפי הביקורות נוגעת במדויק בעצבים הרגישים של חובבי נהיגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לעזאזל. רק עכשיו קלטתי שהיא נמכרת באסטוניה. 35600 יורו.

180 יורו תוספת לבלמי ברמבו.

660 יורו תוספת לקרוז קונטרול, מצלמת רוורס, קי-לס

סה"כ פחות מ-160000 בתרגום לשקלים.

פתאום בא לי... :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...