Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פולו יאנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאוד מעוניין לשמוע מה יש לכם להגיד על הרכב הזה

פולו יאנג ידני 1.4 שנת 2012

עשיתי חיפוש וקראתי כל מה שיש על האוטו הזה בפורום ועדיין אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב

ראיתי שיש אותו יד שניה במחירים מאוד נוחים וקמ נמוך בנוסף .

מעניין אותי לשמוע על הצריכה דלק שלו , על ההתנהגות בכביש , הבנתי למרות שהכוח סוס שלו נמוך יחסית עדיין הוא זריז זה נכון?

ועוד דברים טובים /רעים שאתם יכולים לספר לי על הרכב

תודה רבה לכולם .

פורסם

הרכב היה בבעלותי כשלוש שנים ועשינו יחד 60K ק"מ.

הרכב אכן די מפתיע בזריזות וזאת תודות לתיבת הילוכים עם יחסי העברה שכאילו נתפרו במיוחד עבורו.

רכב נינוח ונעים מאוד לשיוט, ולדעתי הנעים ביותר בקטגוריה, הגה מדויק ומתקשר יחסית, וזנב קצת שמח.

צריכת דלק - בהתאם לנהיגה שלך... אני נוהג לשייט במהירות גבוהה והצריכה הייתה סבירה מאוד 1/14

הפגין אמינות טובה מאוד ועלות הטיפולים הייתה סבירה עד זולה.

אם אתה רוצה לדעת משו ספציפי - מוזמן לשאול.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
הרכב היה בבעלותי כשלוש שנים ועשינו יחד 60K ק"מ.

הרכב אכן די מפתיע בזריזות וזאת תודות לתיבת הילוכים עם יחסי העברה שכאילו נתפרו במיוחד עבורו.

רכב נינוח ונעים מאוד לשיוט, ולדעתי הנעים ביותר בקטגוריה, הגה מדויק ומתקשר יחסית, וזנב קצת שמח.

צריכת דלק - בהתאם לנהיגה שלך... אני נוהג לשייט במהירות גבוהה והצריכה הייתה סבירה מאוד 1/14

הפגין אמינות טובה מאוד ועלות הטיפולים הייתה סבירה עד זולה.

אם אתה רוצה לדעת משו ספציפי - מוזמן לשאול.

בכמה הרכב נמכר אם אפשר לשאול?

פורסם
שלום לכולם,

אני מאוד מעוניין לשמוע מה יש לכם להגיד על הרכב הזה

פולו יאנג ידני 1.4 שנת 2012

עשיתי חיפוש וקראתי כל מה שיש על האוטו הזה בפורום ועדיין אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב

ראיתי שיש אותו יד שניה במחירים מאוד נוחים וקמ נמוך בנוסף .

מעניין אותי לשמוע על הצריכה דלק שלו , על ההתנהגות בכביש , הבנתי למרות שהכוח סוס שלו נמוך יחסית עדיין הוא זריז זה נכון?

ועוד דברים טובים /רעים שאתם יכולים לספר לי על הרכב

תודה רבה לכולם .

הייתה לנו אחת כזאת מודל 2011 במשפחה. לא עברה הרבה קילומטרים אבל הייתה בסך הכל אמינה.

הרכב די זריז אבל לא מהיר, מרגישים שהמנוע טיפה חלש ומיושן, בטח ביחס למנועי ה-TSI שהחליפו אותו. אבל אין בעיה לשמור על קצב נסיעה סביר פלוס אם עובדים נכון עם ההילוכים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהנחה ואתה מחפש תמורה לשקל,

הייתי ממליץ על הפאביה (כפי שיש ברשותי). זולה משמעותית מהפולו וחולקת את אותם המכלולים עם הפולו ואחות הספרדיה (איביזה).

אגב,

המנוע משווק כבר כ-20 שנים (עם שינויים לאורך השנים), מפגין אמינות אך רגיש לטיפולים. כמו כן התיבת הילוכים ידועה באמינותה.

עלויות החלפים סבירים לחלוטין ואין מה לחשוש ממחלות ה-DSG וה-TSI הידועות.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• תוכן חדש...