Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור התחלה כדאי להזמין ממוכר ששולח לארץ , לא ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

אוקי.

מפתח בסוויץ זה לא מספיק , צריך שהוא יהיה מסובב :-)

אתה צריך להוסיף ממסר, שמחבר בין הפלוס של המצבר (או כל פלוס בריא ועדיף כמה שיותר עצמאי ולא מתעלק על משהו, על הרדיו למשל אפשר) לפלוס של השקע הזה. את המינוס אתה מחבר ישירות לגוף הרכב או כל מתכת אחרת נקיה בלי צבע.

מבחינת פיקוד לממסר אתה נותן + שמגיע אחרי הסוויץ , ומינוס שוב לבודי.

חפש באיזור הסוויץ עם רב מודד (או נורת ביקורת) איזה חוט מקבל פלוס אחרי שהסוויץ מסובב, וכבוי כאשר הסוויץ לא מופעל.

יש פה בפורום הרבה שרטוטים שמסבירים איך לחבר את הממסר.

וכמובן תוסיף פיוז של 10A על הפלוס שמגיע מהמצבר.

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אז אני מוציא חוט מהפלוס במצבר, מעביר אותו דרך ממסר, ואז ישירות לשקע? אני לא אתעלק על משהו קיים כי יש לי רדיו וינטג׳ בדרך מארהב אז אני כבר אתקים ממסר וכשיגיע הרדיו אחבר אותו דרך הממסר שהוספתי עכשיו.

ד״א אני הולך לחנות חשמל/חלפים לרכב, אני פשוט מבקש מהם ממסר לרכב או שאני צריך להסביר יותר?

תודה ארז :)

וידעתי שאני לא צריך להרחיב לגבי מפתח בסוויץ כי כולם יבינו [emoji16]

חשבתי שצריך פיוז.. אני אתקין גם פיוז

• תוכן חדש...