Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רציף - סוזוקי קרוסאובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט אם ללכת על הסוזוקי קרוסאובר הידנית או האוטומטית.

האם מישהו מחברי הפורום יודע לספר על חסרונות של גיר רציף?

מה אורך החיים שלו? האם זה נכון שאחרי 150000-200000 ק"מ צריך להחליף גיר?

האם יש ניסיון בגיר הזה בסוזוקי קרוסאובר?

תודה,

פורסם

לגבי אמינות - לא יודע לומר לך, האוטו אצלנו בן כמה חודשים ו 7KKM.

כמו גם בנוגע לכל חלק אחר באוטו, אני מאמין שעם טיפול נכון ובלי התעללות, אין

סיבה שהגיר ישבוק לאחר כמות ק"מ כפי שציינת.

הגיר מאוד נעים ואני מרוצה ממנו, כמו גם מצריכת הדלק של הרכב.

הייתה לנו יונדאי I25 שנת 2014 עם גיר רציף, שם הגיר היה הרבה פחות נעים, חובט

לפני עצירה ומרגיש הרבה יותר "טיפש" ולא מסתגל לתנאי הכביש והנהיגה.

פורסם

אני רוצה ללכת על הידנית ורוצה לשאול אותך:

בנסיעת מבחן של הרכב שעשיתי, התחושה שלי שהרכב סוחב אבל לא מי יודע מה (היינו שני אנשים ברכב, רכב די חדש, 3000 ק"מ).

תאוצה יחסית איטית. איך אתה חווה את סחיבת הרכב?

איך אתה חווה את העניין עם מירכוז ההגה? (דובר כאן וגם במקומות אחרים קראתי, שההגה חשמלי ויש איזה חופש או תגובת יתר באזור מרכז ההגה).

תודה.

פורסם

אתה מצפה מרכב עם מנוע 1.6 אטמוספרי שיסחב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני רוצה ללכת על הידנית ורוצה לשאול אותך:

בנסיעת מבחן של הרכב שעשיתי, התחושה שלי שהרכב סוחב אבל לא מי יודע מה (היינו שני אנשים ברכב, רכב די חדש, 3000 ק"מ).

תאוצה יחסית איטית. איך אתה חווה את סחיבת הרכב?

איך אתה חווה את העניין עם מירכוז ההגה? (דובר כאן וגם במקומות אחרים קראתי, שההגה חשמלי ויש איזה חופש או תגובת יתר באזור מרכז ההגה).

תודה.

יצא לי פה ושם לנהוג בסוזוקי הזאת בגיר הרציף של חבר, והיא סוחבת בסדר. בהתחלה היא יוצאת מהוסס אבל לאחר מכן יש לה סחיבהנ חזקה מאוד יחסית.

אני לא מסכים עם העובדה שבגלל שזה מנוע 1.6 היא לא צריכה לחסוב, יש מכוניות שמספיק עושות את העבודה וקלילות על הכביש גם במנוע "פשוט" אוטומטי 1.6

פורסם

מה לגבי נושא ההגה החשמלי והעניין סביב נקודת המרכז שלו?

הבנתי שהיא קצת רגישה וכל נגיעה שם גורמת לשינוי לא קטן בגלגלים.

מישהו חווה איזה "קושי" עם תגובת ההגה?

פורסם

כשאני נהגתי בה, היא אכן תזיתית עם ההגה ונגיעה קטנה והרכב ממשיך לצדדים.

מצד שני, יצא לי לנסוע בה שוב באותו אוטו של חבר ויישרתי את ההגה וראיתי שהרכב מושך לצדדים.

אני כבר לא יודע אם יש לו בעיה באוטו או שזה משולב, שכן יש תלונות של אנשים כאן על התיזתזיות של ההגה החשמלי.

פורסם

מאחר וביצעת נסיעת מבחן ברכב באחת מהסוכנויות של סוזוקי.

במהלך נסיעת המבחן ניתנה בידך האפשרות

להתרשם מ"ההגה החשמלי והעיניין סביב נקודת המרכז שלו".

לדעתי חוות דעתם של אחרים לא יכולה להשליך

על אופן ההתאמה ההגה לצורת הנהיגה שלך.

שתיהיה לך רכישה מוצלחת.

פורסם (נערך)

אני כבר לא יודע אם יש לו בעיה באוטו או שזה משולב, שכן יש תלונות של אנשים כאן על התיזתזיות של ההגה החשמלי.

קראתי פעם איפשהו שהאינרציה של רכיבי מנגנון ההיגוי, מתפרשת על ידי המנוע החשמלי כפעולת היגוי וזוכה לתגבור.

אד דליס טען שנסיעה במכונית עם הגה כזה (לא זוכר אם מדובר בקרוסאובר) עייפה את הידיים עד שהוא נאלץ להיעזר בברך.

כמובן שתחושת תזזיתיות נובעת לא רק מכיול מנגנון ההיגוי אלא מתגובת ההגה בפועל, שמושפעת מכיוון הגלגלים, כיול המתלים ומקדם תת-ההיגוי של השלדה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מדובר בהגה חשמלי יחסית רגיש שמגיב די בחדות, זה נכון.

אם הייתה לי האפשרות לבחור, בהחלט הייתי בוחר בהגה קצת פחות "רגיש". עם זאת, לא כצעקתה.

אני מציע פשוט לגשת לסוכנות ולבקש נסיעת מבחן.

פורסם (נערך)

נוסע כבר 5 שנים ב-SX4 - אותו מנוע, משקל דומה, תיבה פלנטרית ותיקה, הגה חשמלי.

המנוע סוחב מצויין, יתכן שהתיבה הרציפה קצת פוגעת בביצועים (אין לי נסיון, זו ספקולציה).

עם ההגה החשמלי אין לי שום בעיה, שם אותו במרכז ואם אין איז שיבושים בדרך או רוח צד הרכב ממשיך ישר כסרגל. שוב, מדובר בגרסת 2010, יתכן שמשהו השתנה. ד"א - הדבר נכון גם בסויפט 2013 שלי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעייתה של התיבה הרציפה, כל התיבות הרציפות בעצם, אינה בביצועים אלא בדרך בה הם מושגים.

בלחיצה מלאה על הדוושה, המנוע מטפס לסל"ד גבוה ונשאר "תקוע" בו, בעוד המהירות עולה בהתמדה.

בנוסף, ישנה יבבה מעצבנת בתאוצות חזקות.

בכל התיבות הרציפות החדשות ישנו ממיר מומנט, שגורם לכך שבתאוצה רגועה הן יתפקדו כתיבה פלנטארית "רגילה".

לדעתי, תיבות רציפות מתאימות בעיקר למכוניות היברידיות או למכוניות קטנות, שם יחד עם הטרטור האופייני למנוע 3 בוכנות, הן איכשהו טיבעיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...