Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעה אלטרנטיבית טיפה מוזרה אבל אולי תעזור לך.

מאחורי הסופרלנד יש שם חניה שניה עם כמה מדשאות ותאורה בלילה + חולות וכו בקטנה מעבר לכביש למקרה שרוצים מדורה וכו.

לא יודע מה קורה שם בלילות בימינו אבל בזמנו היינו עושים שם על האש מדי פעם / מפגשי רכב.

(יש לבדוק מה קורה שם היום לפני - עברו לפחות 5 שנים אם לא יותר מאז פעם אחרונה שהייתי שם)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קשה לי להאמין שאפשר למנגל בפארק הזיכרון .

בבצעה על האיזור שליד הסופר לנד מעניינת , זכור לי שראיתי שם כמה אנשים ממנגלים אך לא פותחים קמפינג .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כמו ששמתם לב אני לא ממש מקפיד להגיב חזרה, אין זמן וכח (יומיים לסוף הפאקינג חופש גדול).

התחלנו עם חורשת המלבי, ויתרנו ,המשכנו לפלמחים במטרה להישאר באזור עם הדשא, ויתרנו עקב חוסר תאורה, המשכנו לחוף ראשון לצד עם הדשא , הרמנו אוהל, שמנו מחצלת , על המדורה ויתרנו אז הסתפקנו בשיפודי מרשמלו על גזיה, תה לבנות, קפה לי ולאשתי, עוד סיבוב בטיילת עם העגלה והקטנצ'יק בתוכה, קצת משחקי חברה, קצת לשכב על הגב להיסתכל על הכוכבים והעננים ואז התחילו הניג'וסים "חם באוהל", "אני מזיעה", " לא נח לי" , הבנתי, 12 בלילה, יאללה מתקפלים חזרה הביתה וישנים במיטות שלנו, למחרת קמו ב7 כאילו לא קרה כלום, ולנו הלך כל היום שישי כי היינו עייפים פצצות לגבות.

האמת שהיה כיף, פעם הבאה נזמין חברים. :-)

פורסם

צפיתי בכם כל הערב.

אחת הטעויות הנפוצות באוהל זה לא לתת 2 פתחים בשביל שהאוויר יזרום.

בחרתי לא להגיד כלום כדי לא להפריע.

• תוכן חדש...