Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת הונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק הצורה החדשה סדאן 4 דלתות 2012, מסוכנות טרייד אין ויש לי כמה שאלות:

מחירון של הרכב הוא 93800 ומורידים לי עליו אחרי מאמץ רב 16.5 אחוז - משמע 78500 -- האם זה נשמע לכם סביר/זול/יקר?

עוד כמה שאלות: מה דעתכם על הדגם? האם היא זללנית בדלק? כמה היא תהיה שווה בעוד 3 שנים? (מהי ירידת הערך בעצם ברכב כזה)

הרכב נסע 83 אלף ק"מ ושמור מאוד.

אשמח לתשובות :)

פורסם

83K לשנת 2012 זה לא מעט. תוודא מה המחירון לפי לוי יצחק, מה המחירון אחרי שקלול,

תבדוק אם יש היסטוריית טיפולים מלאה, מתי הטיפול הבא ומה העלות שלו,

תבדוק אם הרכב עבר תאונות ואם כן כמה ירידת ערך נקבעה.

צריכת הדלק של הסיויק טובה מאוד ביחס למשפחתיות אחרות כמו מאזדה 3 ופורד פוקוס (היו לי 2 סיויק אחת מהצורה של 2006-2012 ואחת 2004).

בנוגע לשמירת ערך - את זה צריך לשאול מגדת עתידות/קוראת בקפה וכו'.

היו מכוניות מאוד "סחירות" שהתרסקו כמו סובארו למשל.

פורסם

אם אתה חובב הונדה, ממליץ לך לשקול דווקא את גרסת החמש דלתות מהדגם שנמכר החל מסוף 2012 (והוא די מקביל לדגם שנמכר היום, למעט שינויים קלים), שהיא איכותית יותר ברוב הפרמטרים מגרסת הסדאן. מיוצרת בבריטניה, כוללת בידוד טוב יותר, פלסטיקה איכותית בהרבה, שימושיות טובה, התנהגות מוצלחת יותר ועוד.

זאת מניסיון עם 3 הונדה האצ'בק - 2009, 2010 ו - 2013.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

צריכת הדלק של הסיויק טובה מאוד ביחס למשפחתיות אחרות כמו מאזדה 3 ופורד פוקוס (היו לי 2 סיויק אחת מהצורה של 2006-2012 ואחת 2004).

מחזק. הסיוויק זה אוטו יחסית חסכוני למשפחתיות, אבל המחיר קצת גבוהה לשנת 2012 (לדעתי). תבקש חוות דעת מקצועית אולי

פורסם

היי, הורידו לי בסביבות ה15 אחוז. הטיפול הבא הוא עוד 12 ק"מ וטסט עשו עכשיו עכשיו.

אני זוכר מהסיוויק שהיתה לי 2008 שהיא עושה 1 ל9 בערך.

הרכב לא עבר תאונות אלא רק צביעת דלת וכנף - ללא החלפת מרכב.

• תוכן חדש...