Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפלקטור לסופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

משהו אולי יודע איפה אפשר לקנות רק רפלקטור לסקודה סופרב 2007?

אני לא רוצה להחליף את כל הפנס כי הוא עולה מלא כסף (במיוחד בגלל שזה גרסת הקסנון) וראיתי באינטרנט שאפשר לקנות רק את החלק שמחזיר אור! אבל אני לא מוצא דבר כזה בשום מקום (כולל איביי).

אשמח אם משהו יוכל לעזור\ליעץ לי מה לעשות. אופציה של חידוש אם יש כזאת גם תתקבל בברכה!

תודה.

נ.ב אני רוצה להחליף\לחדש את הפנסים כי הם מאירים ממש חלש במיוחד יחסית לקסנון מקורי!

פורסם

לא נראה לי שיש לך בעיה בריפקטור

תבדוק כיון אורות

הפנים עכורים מבחוץ? (סימני דהייה צהובים כאלה)

תמונה של הפנסים ותמונה של התאורה בלילה תעזור

פורסם

בדקתי כיוון אורות ועשיתי פוליש לפנסים הכל פיקס ועדין זה מאיר חרא!

אפילו החלפתי מנורות וזה טיפה שיפר את הבעיה אבל עדין לא קרוב לאיך שזה צריך להיות.

היה לי מכוניות עם קסנון בעבר אני יודע איך זה אמור להאיר וזה פשוט לא מתקרב אפילו ללהיות קרוב לזה!

אחרי הרבה חפירות באנטרנט הגעתי למסקנה שזה כנראה הרפלקטור בגלל זה אני מחפש איפה אפשר לקנות\לחדש אותם.

פורסם

החלק שהוא רוצה לקנות לא ניתן לרכישה בנפרד. בזמנו היה ביפו (אולי עוד קיים) עסק לשיפוץ וציפוי מחדש של רפלקטורים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ניסיתי לפרק אותו ויש שם רפלקטור הבעיה היא שמאיפה שמחליפים מנורה אי אפשר להוציא אותו כי החור קטן מידי.

יש למשהו מושג איך אפשר לפרק את הרפלקטור מהפנס?

פורסם

גבר אף אחד לא מזלזל בך! הכוונה שלי הייתה שזה לא כל כך משנה מה השם של זה אלה איך אני מחליף את זה אם זה אפשרי בכלל להחליף את זה! לעומת זאת לרשום "גבר" זה זלזול אמיתי!

אז אם אתה יכול לעזור תעזור ואני יודה לך במקום להעלב בגלל חוסר הבנה של מה שרשמתי!

• תוכן חדש...