Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חדשים לפוקוס 2007 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאתה לא יודע להבין תשובות ציניות.

מן הסתם "הכי טוב" זה לפי מבחנים (לכאורה לא משוחדים) שנעשו לצמיגים במידה הזו. ADAC לדוגמה. כלומר אם תקנה צמיג שבאופן עקבי זוכה באחד מ-3 המקומות הראשונים במבחנים שונים באותה מידה אז סביר שקנית את הכי טוב שאתה יכול.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

עכשיו הבנתי את כוונתך, כשמסבירים לי לאט אני מבין מהר...

יש לסייג את דבריך ולכתוב "קנה את הצמיג הכי טוב לפי מבחני ה-ADAC".

באופן אישי אני לא מסכים עם הטענה הזו אך עכשיו היא מובנת ולגיטימית.

פורסם

באירופה בשונה מבארץ מודעים מאוד לחשיבות הצמיגים ולכן ממש לא קשה למצוא אתרים שעושים כאלה מבחנים עם דירוג מפורט של ביצועי הצמיג.

ADAC זה רק אחד מהמוכרים ביותר ובאנגליה יש עוד לא מעט כאלה. חיפוש קל יביא אותך למבחנים עדכניים כאלו.

אם כבר, באמצעות חיפוש גם תמצא כתבות שצמיג V מחזיק לכאורה פחות מצמיג H מבחינת שחיקה. :wink:

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

צודק, טעות שלי.

לפי אחד המבחנים שם, במידה שלך הצמיגים הגיעו למקום ה-6.

מיקום מכובד אבל יש את ההנקוק והגודייר שניצחו אותו ולדעתי ההנקוק אפילו יותר זול ממנו.

פורסם

עדכון.

הותקנו Pirelli CINTURATO P1 VERDE 195/65R15 91V.

מנסיעה ראשונה ארוכה עולה שהם נוחים לנסיעה ושקטים (טוב אני משווה לסיניים שהיו לי לפני:-)).

אגב , מישהו יודע היכן הם מיוצרים?

חיפשתי על הצמיג ולא מצאתי כלום.

פורסם

אם אכן לא רשום בשום צד, סיכוי טוב שב...סין!

פירלי העבירו מספר קווים שלהם לשם וטוענים שהמפעלים בסין מתקדמים יותר מאלו באיטליה (כך לפחות ע"פ ממצאי גוגל).

כל זה לא ממש משנה כל עוד יש עין מפקחת טובה וזו גם דוגמה טובה, מאחר שהצמיג מקבל ביקורות חיוביות בסה"כ עד כה.

הזדמנות זאת, וודא שהצמיגים הותקנו בכיוון הנכון. מדובר בצמיג א-סימטרי וצריך להיות סימון Outside שנראה לעין.

סע בדרכים טובות. :-)

פורסם (נערך)

יש לי אותם ב195/65/15.

קח את הביקורות בערבון מוגבל, במיוחד כשיש מספר חד ספרתי של מבקרים. הצמיגים שרכשת בסדר גמור. גם טויו וגודייר ובלה בלה [כל הצמיגים הקבועים שממליצים פה] - כולם בסדר גמור.

בחיפש בפורום היית מוצא אינספור שרשורים שבכולם ממליצים על אותם הצמיגים וכולם בסדר גמור. אני קניתי את הכי זול ממה שהיה במלאי, הפירלי. 325 לצמיג.

במקרה קראתי ב-ADAC מבחן עליהם מלפני שנה בערך למי שזה חשוב לו. 5/6 כוכבים. ציון בסדר גמור.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...