Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקלה שאמנם נגרמה בגלל חוסר היכרות עם הרכב אבל עדיין: בזמן התקנת מתאם aux בסיוויק, בזמן סגירת פלסטיק שנמצא ליד ההגה הופעל חיישן התהפכות והרכב לא הניע (משבית משאבת דלק). הרכב נגרר למוסך הונדה ותמורת 205 ש"ח ו5 דק עבודה , המכונאי הדגול לחץ על הכפתור (בשביל לבטל את הניתוק) והרכב חזר לחיים.

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה כמה מקרי מרפי משלי:

1. בערב שבו אשתי, גיסי (בעלה של אחותה הגדולה של אשתי) ואנוכי חתמנו על חוזה הדירה שלנו - נסענו על הדרך להקפיץ אותו הביתה לחולון והחלטנו לעצור לאכול ארוחת לילה באווזי (1 בלילה) איך שמטפסים עם הרכב על המדרכה - בורג 10 ישר לתוך הצמיג.

לא נורא - רכב ליסינג בזמנו לשמחתי.

2. בערב שנסענו לסגור עולם לבריתה של הבת הבכורה - איך שמגיעים לחניון אני בולם את הרכב בחניה והוא פשוט מדומם את עצמו - WTF! - מצבר.

3. אשתי בתקופה שעבדה מגדל לידי ברמת החיל קוראת לי לבוא להחליף צמיג יש לה תקר - בסוף התברר שכשהיא מילתה אוויר בבוקר היא לחצה חזק כל כך על הוונטיל שהיא עשתה בו חור - לצמיג שלום והוא גם נמכר ביחד עם הרכב - הצמיג היה בערך בן חודש באותו היום - הייתי בהלם.

אבל כאן מרפי היה עדין ונחמד איתי.

במקרה שהוא אנס בלי קונדום זה היה עם הדייהו לאנוס האגדית שבגללה הכינוי שלי הונצח כאן בפורום - יוצאים לסרט לדיזינגוף סנטר - ברכב כבר פעמיים תיקנו מחזיר שמן שהתפוצץ (כל שלושה חודשים) ואז באמצע העליה לכוון דיזינגוב עומדים ברמזור והמנוע כבה.

הלכה שרשרת טיימינג רק שאני, טירון - ניסיתי להתניע

טלטלים, נדנדים, מכסה ראש, אטם ראש אתם כבר מבינים את הסיפור

חודשיים אחרי זה - נשבר הקאמשאפט רק אלוהים יודע איך - חזרה למוסכניק - צעקות, איומים - כתב תביעה - הרכב מגיע על חשבונו למוסך ראשי דייהו שם אני משלם רק על החלק והתיקון כבר בחינם.

כמה ימים אחרי זה - הרכב נמכר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אז בימים עברו עם הפיגו 206cc, בנסיעה לדייט, אוסף את הבחורה ועוצרים בתחנת דלק, לתדלק ולקנות בקבוק מים.

מסיים תדלוק מניע את האוטו, באם! אחרי 2 שניות הרכב נכבה, הלכה משאבת דלק והעברתי את הלילה בתחנת דלק עם גרר בעודי מזמין מונית לגברת... אנחנו יחד עד היום:lol:

וואלה שחר בחורה זהב אם היא נשארה איתך חחח

פורסם

ואו.. המקרה שלך לא כל כך נורא כי התקלה לא משביתה בסה"כ, נסעתי עם אקסנט שנתיים , ושלושה קייצים רותחים ללא מזגן.

התקלה הכי נוראה באקסנט הייתה שנשרף לי מחשב מנוע עקב אלטרנטור תקול שזרק מלא מתח.

מסיים פניית השתלבות, פתאום בום, רעש הקאמשאפט הסורר של האקסנט כבר לא נשמע , רק נורות האיתות מרעידות בדממת האלחוט.

גורר אותו הצידה ומסתדר ללא רכב שבוע, סיוט, שעלה לי בנוסף בסביבות ה900 שח.

בגטס תקלה באותו סגנון כביש, יורד מכביש מהיר, משתלב וחותך דרך סמטה צרה (מאחורי תחנת "דלק" במחלף הסירה שמתחבר עם משכית)

האוטו נכבה.. נקרע טיימינג + הלכו 8 שסתומים מתוך ה12.

זה הכל :(

פורסם
נזכרתי בעוד אחת רעה, רעה ביותר אפשר לומר:

חורף 2013 יצא בדיוק ההוביט השני לקולנוע, הזמנתי כרטיס ל YES PLANET עם חבר להקרנה עמוסה שנפלה בדיוק על דצמבר, יום חמישי בערב, כשבמקרה גם יצא היום הכי קר בשנה עם סופות ברד שלג וכל שאר הבלאגן + 0 מעלות.

חבר הציע לאסוף אותי עם הרנו קליאו 94 שלו, הסכמתי ברוב טיפשותי (במקום לבוא עם הרכב שלי).

בדיוק בכביש בכניסה דבילים מהעירייה החליטו יום או יומיים לפני להשאיר חור ענקי בכביש שלא תוקן, שרואים רק כאשר אתה מגיע מהרמזור על 50-60 קמ"ש, יצא ככה שעלינו על הבור עם הרנו כמו עוד עשרות אחרים, וכשהגענו לחנייה החבר אומר לי שהוא מרגיש הגה קצת קשה.

לא חשבתי על מה שזה אומר - זרקתי לו "בטח הלך הגה כוח" (אם יש אחד כזה ברכב הזה, אפילו מזגן אין!)

הגענו רטובים כמו סחבה בשטיפה מרוקאית, איחרנו לסרט ב 20 דק' אחרי הכתוביות ובנוסף כשהסרט נגמר (בשעה 2 וחצי לפנות בוקר) הגענו לרכב, התחלנו בנסיעה כשההגה מושך כל מטר ימינה ויש קפיצה, יצאנו מהחניה ובדיוק בעליה לקראת הרמזור שמתחלף כל שניה ביציאה מהקולנוע עלינו על זה שיש פאנצ'ר, ניסינו במשך חצי שעה לדרדר אחורנית כי אין איפה לעשות פרסה.

עד שכל הרכבים עברו הצלחנו לבסוף בשעה 3 להגיע חזרה לחניה! (לא להוסיף את האדים ברכב כי אין מזגן ולא רואים כלום בחלונות)

0 מעלות מבול וברד בחוץ ואנחנו מוצאים את עצמנו מנסים להחליף גלגל במשך חצי שעה כדי לגלות שהברגים של הגרוטאה הזו אכולים, הלכו הידיים מכאבים ומהקור כבר לא הרגשתי אצבעות.

אמרתי לחבר - תעזוב את הגרוטאה הזו כאן אנחנו מזמינים מונית.

10 חברות שהתקשרנו אליהם בראשל"צ ואף אחת לא מוכנה לשלוח מוניות ליס פלאנט בגלל מזג האוויר!

החבר כבר אומר - "עזוב בוא נישן ברכב", מה לישון?! אני רטוב כמו סחבה

סחבק לא מוותר - טלפון לנהג מונית נוסף ועוד לפני שהוא הספיק לדבר ולומר לי "לא" - יריתי עליו מכל עבר תוך כדי בכי שאנחנו תקועים בלי דרך לחזור לבית :-( - זה עבד, לבחור היה לב טוב אז הוא הסכים להגיע - ישועה.

בשעה 05:00 דרכתי בבית, רטוב מלא בבוץ מהג'אנט ברזל שהשאיר עלי חלודה.

למחרת אגב הגענו עם עוד ח'ברה כדי לפתוח את הברגים ולהחליף גלגל, גם זה לקח שעה של עבודה.

מזכיר לי שקניתי את האקסנט ב7\1\2013 שזה היה היום הכי גשום באותה שנה, איילון הוצף לראשונה מאז המון שנים, ואני נהג חדש שלא נהג בחיים - מתמודד עם רכב שהוישרים שלו , בגלל הרוח, נתקעים בצד השמשה בכל סבב.

ככה זה המשיך בלי קשר למגבים אלא בעקבות המנוע של הוישרים הדפוק.

עוד סיפור ששכחתי לספר - לפני שנה, עם האקסנט גם כן, מקפיץ ידידה מהעבודה הביתה ב3 בבוקר, עולים אליה קצת לשבת ולדבר.

אחרי שעה וחצי כבר אני מתחיל להתעייף, רוצה לנסוע הביתה, שואל אותה אם היא זוכרת איפה הנחתי את המפתחות, כי אני לא מוצא אותם בכיס.

הופכים את כל הדירה, מסתבר שכמובן - שכחתי אותם בסטרטר.

לא התייאשתי, לא חיכיתי לחולץ , היא השאילה לי כמה קולבים שהרסתי די מהר, עד שהצלחתי להשחיל מהגומי של דלת הנהג קולב שמסולסל כלולאה על מנת לפתוח את הכפתור של הדלת ( זה לקח לי עד 9 בבוקר ביום שישי).

חזרתי הביתה, וסוף סוף ישנתי, זה היה יום מתיש מאוד, ולמען האמת נעזרתי בבחור אחד מהרחוב שעבר שם פעם ראשונה ב7 בבוקר ובפעם השניה ב9 ולא האמין שאני עדיין שם, אופטימי.

*אין לי אפשרות לערוך את התגובה

פורסם

מקרה שקרה לי עכשיו.

חזרתי מנסיעה ארוכה מאוד כולי ממוטט מעייפות רק מחכה לשכב ולהירדם, נעלתי בשלט את הרכב, ואני שם לב שאורות הבלם עדיין עובדים.

כולי בעצבים מה עכשיו 2 בלילה תקלות אין לי כח יגמור לי את המצבר. מחר בבוקר אני חייב לעוף לעבודה אין לי זמן להיתקע ועוד במוסכים.

מנסה לבדוק מה הבעיה. נשכבתי מתחת לבלם לוחץ עליו משחק לא משתנה שום דבר. רק מצאתי גומייה עגולה מתחת לדוושה. מפה לשם חשבתי לנתק את המצבר בסוף ניתקתי את 3 אורות הבלם, והגעתי הביתה. התיישבתי על הפורום ונרגעתי. התקלה לא כזו מסובכת יכול להיות שלא צריך מוסך, רק לחבר את הגומייה (כנראה).

קיצור, עכשיו אני ערני ומשוטט בפורום במקום לישון.

פורסם (נערך)

IMG_1258 low.jpg

:?

IMG_1247.jpg

:cry:

הראשון אוגוסט 2013, אין צורך להרחיב..

השני מאי 2014, לילה לפני ביקרתי חבר שעבד בתחנת דלק. מפה לשם כל החבר'ה היו שוטפים שם את הרכבים עם זרנוק מים שהיה שם. יצא ששטפתי את הרכב פעם ראשונה בעצמי, עם שמרטוט והכל. השקעתי מאוד ועברתי על כל פינה שזכרתי שבמכונים תמיד מחפפים, הרגשתי שהתקרבנו ועלינו דרגה בקשר. הרכב היה כלכך מבריק ויפה שהיה בא לאנוס אותו.. כנראה נהג המונית למחרת בצהריים לקח את זה ברצינות כשנסע באדום והשבית לי את הרכב.

הוא הודה באשמה במשפט נגדו, ואף על פי זאת עד היום לא קיבלתי את כל הסכום מהביטוח שלו. העניין עדיין מטופל אצל עורך דין.. :roll:

לפחות יצא לי להפרד ממנו כמו שצריך :cry:

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

הלכה שרשרת טיימינג רק שאני, טירון - ניסיתי להתניע

טלטלים, נדנדים, מכסה ראש, אטם ראש אתם כבר מבינים את הסיפור

חודשיים אחרי זה - נשבר הקאמשאפט רק אלוהים יודע איך - חזרה למוסכניק - צעקות, איומים - כתב תביעה - הרכב מגיע על חשבונו למוסך ראשי דייהו שם אני משלם רק על החלק והתיקון כבר בחינם.

גם לי קרה דבר כזה בדייהו נובירה, טיימינג נקרע בגלל משאבת מים תפוסה, ולקח ראש מנוע איתו.

התקלה לא סודרה במלואה אף פעם, כי כל פעם התגלו נזילות פה ושם, התגלו דברים ש"תוקנו" עם סיליקון, נאלצתי להחליף מוסך, האוטו כל הזמן קירטע, וככל הנראה נזקק לראש מנוע שוב.

אבל את זה לא זכיתי כבר לגלות, כי האוטו הועף לסוחר ב1200 שקל.

ברוך שפטרנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...