Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה האחרונה הנושא הזה מקבל ממש חשיפה גדולה מאוד (אלהורות) ופתאום אנשים שחשבו שנים שהם בודדים בהחלטתם להיות אלהורה מגלים שהם מגיעים לאחוזים ניכרים באוכלוסיה

למי שמציע להתחיל מחתול או כלב אני חושב שאלהורה שיגדל חיה (והאמת לא עשיתי סטטיסטיקה אבל אני חושב שלרובם יש חיה אחת לפחות) יגלה שהם מספקים לו את כל מה שהוא צריך ויותר ורק יחזקו אצלו את תחושבת האלהורות.

לכל מצב בחיים יש יתרונות וחסרונות ושכל אחד יבחר מה שטוב לו, להגיד לאחר "אתה מבלבל את השכל ועד שלא יהיו לך ילדים לא תדע מה אתה מפסיד" ("ואני יודע יותר טוב ממך", אבל את זה הם נמנעים מלהגיד בד"כ) זו סתם יהירות.

הבעיה שלא תמיד יכולים להחליט על סמך כל הנתונים, ויש לי לפחות חבר אחד אמיץ שמודה שאם היתה מכונת זמן הוא היה חוזר אחורה ובוחר בלי ילדים (והוא מת על הילדים שלו, ועדין)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נדמה לי שזה היה גראצו מרקס (ממש לקראת סוף חייו) שכשעיתונאי שאל אותו "אם היית יכול לחיות את חייך מחדש, מה היית עושה שונה?"

אז הוא ענה "קונה קונדומים מאיכות טובה יותר...":lol:

את הפרסומת הזו בטח אתם מכירים:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה עניין מעניין לנסות ולחשוב על מה אני אתחרט בסוף חיי

האם אצטער שהקדשתי הכל לעבודה ולא לבילויים?

האם אצטער שהתגרשתי? שלא התגרשתי?

שלא הייתי עם ילדיי מספיק?

שלא היו לי ילדים?

http://www.lifehacks.co.il/%D7%97%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9E%D7%A6%D7%98%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%94%D7%9D-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A4/

תקציר - 5 הדברים שאנשים רבים הצטערו עליו בסוף החיים:

1. הלוואי שהיה לי את האומץ לחיות את החיים כפי שאני רוצה, לא את החיים שאנשים אחרים ציפו ממני לחיות (עשיתי ילדים כשלחצו עלי ולא באמת רציתי?)

2. הלוואי שלא הייתי עובד כל כך קשה

(אלה שיש להם ילדים אבל לא רואים אותם!)

3. הלוואי שהיה לי את האומץ להביע את הרגשות שלי

(חסרים פה טרדים בנושאי אהבה בפורום? רק היום שמתי לב לזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?576540-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%97%D7%96%D7%A8%D7%95-%D7%9C%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C%D7%94%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9D-%D7%A2%D7%A9%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%96%D7%94

4. הלוואי שהייתי שומר על קשר עם החברים שלי

(עבודה וילדים הפריעו לזה?)

5. הלוואי שהייתי נותן לעצמי להיות מאושר יותר

(איך? זו שאלת השאלות היום, מה גורם לנו להיות מאושרים, זו לא כזו שאלה פשוטה)

בגדול כל אחד יכול לחשוב שאומרים לו עכשיו שיש לו חודשיים לחיות, איך הוא ירגיש עם זה?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה סתם בולשיט פסיכולוגי. אתה תתחרט על זה שלא בחרת בדרך שאת התוצאות שלה אתה לא יכול לדעת, כי ככה זה. תמיד רוצים מה שאין או כבר אי אפשר להשיג.

1. רוב האנשים לא רוצים להיות מנודים חברתית ואם הם יעשו מה שבא להם בלי לשים על אף אחד הם כנראה לא היו מגיעים לחצי ממה שהגיעו בחיים.

2. ובטלנים שלא עבדו קשה כל החיים יוכלו לממן לילדים שלהם חיים טובים? לא בטוח.

3. רגשות זה לא דבר שצריך להיות גלוי לכולם. זה יכול להביא להרבה צרות ובטוח לא לאושר.

4. אם לא שמרת על קשר אבל החברים האלה גם לא ניסו לשמור על הקשר איתך, כנראה שעדיף ככה.

5. זה כמו להגיד "הלוואי והייתי נותן לעצמי להיות מליונר". אי אפשר להיות מאושר סתם ככה. זה לא שהאושר לא בא אליך לבד ואתה מגרש אותו. כדי להיות מאושר צריך לעשות דברים שגורמים אושר וזה קשה. בגלל זה אנחנו תמיד רודפים אחרי אושר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה העיקרית עם הטיעון "עד שלא יהיו לך ילדים לא תבין" היא לא נכונתו - שאינני מטיל בה ספק - אלא הישימות שלו. כלומר, הבעיה שאם אתה חושב שאתה נגד ילדים, מנסה ילדים כדי לראות איך זה ומגלה שדעתך המקורית לא משתנה, אין דרך חזור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לרצות להיות מאושר זה כמו לנסות לדגדג את עצמך, זה לא עובד. כשזה בא, זה בא. נכון שיש סיטואציות שבהן הסיכוי שזה יקרה אפסי (נניח, כשאתה ליד קו ייצור במפעל טקסטיל בשעה הרביעית מתוך 12 שעות עבודה, כנראה שזה לא עומד לקרות בשעות הקרובות). אבל לרובנו, בחיים נורמליים, זה יכול לתפוס אותך פתאום ברגע אחד של הרמוניה לא מופרעת. לא קשור לילדים, זה יכול לקרות איתם או בלעדיהם.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

2. ובטלנים שלא עבדו קשה כל החיים יוכלו לממן לילדים שלהם חיים טובים? לא בטוח.

מה זה חיים טובים?

רוב מוחלט של ילדים יהנה יותר מההורים שלו ויהיה מאושר יותר אם ההורים שלו ישקיעו בו חצי מכמות הכסף שהם משקיעים בו היום וימירו את זה בפי שניים יותר זמן עם הילדים.

כסף לא באמת קונה הכל בחיים, הרבה דברים, אבל לא הכל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כסף קונה דברים כמו השכלה והזדמנויות לעתיד. עם כסף קל יותר להרחיק ילד מהשפעות שליליות.

צעצועים ושטויות זו לא הכוונה. ילד שמקבל כל מה שהוא רוצה מההורים זה לא באשמת הכסף, זה באשמת ההורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
(נניח, כשאתה ליד קו ייצור במפעל טקסטיל בשעה הרביעית מתוך 12 שעות עבודה, כנראה שזה לא עומד לקרות בשעות הקרובות)

גם כשאתה בשעה העשירית במשרד הממוזג תחת אורות הפלורסנטים ועם מסכים בתוך הפנים, הסיכוי אפסי (אולי אולי אם פתאום יכריזו על אקזיט ויחלקו מיליונים לכולם... אבל זה זניח)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ילדים זה שמחה אצל - אחותך/ אצל השכנה / בחוץ גינה / רחוק מביתך.. השלם ככל העולה על דעתך.

לכל אלו עם הילד הראשון. חכו, חכו. הילד השני זה הבום האמיתי (ולא במובן החיובי של המילה).

מי שמגדל כלב או חתול וחושב שזה (סוג של) הכנה לילד לעתיד לא מבין כמה הוא טועה,

למרות שכן ראיתי בריטים וסקוטים שמים רצועה על הילדים שלהם.

חוץ מזה מדובר בתענוג גדול.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תסלחו לי שלא קראתי כל אחד ואחד מההודעות פה, קצת ארוך.

את הרוב קראתי, אני רואה שהרוב המוחלט הוא כן אוהב את העובדה שהוא הורה וזה ברור.

אבל למה רובכם לא יכולים להבין את ה"שונה", נכון, אנחנו (כן, אני גם נגד ילדים) במיעוט, זה לא הופך אותנו ללא בסדר.

אני אף פעם לא רציתי ילדים, בגלל כל מני סיבות שבסופו של דבר לקרוא את כל מה שאתם כותבים פה מצדיק אותי לחלוטין, החיים משתנים ברגע למשהו שאין לך 100% שליטה עליו.

אתמול אפילו גיליתי שיש כמה קבוצות בפייסבוק של "אל-הורות", מסתבר שיש עוד הרבה כמוני, שוב זה מיעוט, אבל למה לשפוט? זה דיעה ובחירה, וזכותנו לבחור כך.

אני יודע שאם יהיה לי ילד, אעשה הכל שיהיה לו טוב, אבל מה עם מה שאני רוצה? יש לי שאיפות בחיים, על חלקם אני יודע שאצטרך לוותר מסיבות זמן / כסף, מה אם אני לא רוצה לעשות את זה?

כל מי שהורה פה ואוהב את החיים שלו, אני שמח בשבילו, הוא שכח כבר את התחביבים עליהם וויתר או הוריד בכמות, הוא כבר לא יקנה את רכב החלומות שלו (אולי במשבר גיל העמידה יהיה לו רק כסף לזה), אני רוצה לחיות את החיים שלי עכשיו, התחביבים שלי יקרים (כמו שלכם), אני רוצה רכב רציני, אני רוצה לצאת לאי אלו קורסי נהיגה בחול, ואני יעשה את זה!, אם יהיה לי ילד, זה כנראה לא יתאפשר כי אין כסף להכל, מה לעשות אני ריאלי, כנראה עשיר מאוד כבר לא אהיה.

בקיצור, כל מה שאני אומר, שכל הנושא הזה הוא בחירה, קבלו דיעות שונות גם אם אתם לא מסכימים איתם.

פורסם

כמו שאמרו, ילד זה נקודת אל חזור. וואנס יש ילדים הההככככלללל משתנה בחיים שלך.

לא משנה אם רצית, מה חשבת, מי מה ומו... הכל משתנה.

הסוד הוא לאהוב את הילדים ואת ההורות, עם כל הקשיים והדאגה לשלומם ולעתידם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבעיה המהותית עם אל-הורות היא, כמו שציין כמדומני בגירה, שזה מנוגד לציווי הביולוגי של כל אחד ואחד מאתנו, שלא לדבר על הבנייה דתית וחברתית בת אלפי שנים. אתם בהחלט החריג - לא בקטע רע, אלא כעובדה. מעבר לכך - כמו שכתבתי. מי שלא רוצה להיות הורה - שלא יהיה. טוב לא יצא מזה, לרוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
טוב לא יצא מזה, לרוב.

איך הגעת למסקנה הזו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לדעתי, מי שלא רוצה להיות הורה לא יוכל להקדיש את מיטב האנרגיות שלו ואתה יודע מה? את אהבתו, שהיא מצרך די נחוץ, כמה שזה בנאלי, להורות. במקרה זה הילדים עלולים לגדול בסביבה שרחוקה להיות מכזו שמשדרת יחס נאות. שוב - דעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...