Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעות מבחן בחו״ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר׳ה, חלקכם בטח זוכר אותי מהשרשור הקודם שפתחתי, אחזור בקצרה על הפרטים למי שלא. אני נמצא בחודשיים הקרובים בסן חוזה, עיירה ליד סן פרנסיסקו. שאלתי על חוויות מוטוריות והומלץ לי ללכת לסונומה, עדיין לא הייתי שם אבל אני עובד על זה ;).

חוץ מזה שאלתי גם על השכרת רכבים. לצערי גיליתי היום שלא ניתן להשכיר בגיל 18 בשום צורה, מבחינה חוקית אבל מצאתי אלטרנטיבה אחרת, נסיעות מבחן. היום הייתי בכמה סוכנויות והצגתי עצמי כתייר שרוצה לנסות את המכוניות, לא לקנות.

חלק הרימו גבה אבל כשהגעתי לסוכנות של פורד קיבלו אותי בשמחה והנציג הציע לי לבחור על מה אני רוצה לנהוג, בחרתי במוסטנג GT שעל החוויה הזאת צריך לפתוח שרשור נפרד, זה היה פשוט מדהים.

ובחזרה לעניינו רציתי להתייעץ איתכם בקשר ל״סיפור״ שלי. מצד אחד אני לא רוצה להציג עצמי כקונה גם כי זה לא אמין בגלל הגיל הצעיר וגם כי אני לא רוצה לנטוע תקוות שווא בסוכנים. באיזה עילות נוספות אפשר לקבל רכבים לסיעת מבחן? מה אוכל להגיד להם כדי לקבל נסיעת מבחן על הרכבים שלהם?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

לא יודע לתת לך תירוצים לנסיעת מבחן אבל אני כן אזהיר אותך-

אתה בחור צעיר וללא נסיון עשיר בנהיגה, תוודא שאתה לא קופץ מעל הפופיק ברכבים שאתה נוהג, מוסטנג GT זה רכב די חזק שיכול להעניש על טעויות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא מאמין שהסוכן שיצא איתו לנסיעה יתן לו לקשקש בזנב בסיבובים, לדעתי פות"ש פשוט רוצה להנות מהחוויה של הנהיגה ברכב.

ולפות"ש, אני לא רואה איזה סיבות תוכל להציג מלבד להתעניין כ"רוכש פוטנציאלי". הרי מטרת הסוכנות בסופו של דבר למכור רכבים.

אני לא יודע איך זה עובד עם עיתונות / כתבים אבל אולי תנסה להסביר שאתה מעוניין לכתוב חוות דעת וסיקור על הרכב והסוכנות בפורום רכב גדול ורציני במדינה שלך (ואתה באמת יכול לשתף אותנו כאן בפורום).

אגב, החבר'ה בפורד שיחקו אותה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
לא יודע לתת לך תירוצים לנסיעת מבחן אבל אני כן אזהיר אותך-

אתה בחור צעיר וללא נסיון עשיר בנהיגה, תוודא שאתה לא קופץ מעל הפופיק ברכבים שאתה נוהג, מוסטנג GT זה רכב די חזק שיכול להעניש על טעויות.

תודה על הדאגה, האמת שאני זהיר מאוד במיוחד בגלל שהסוכן שנותן לי לבצע את הנסיעה ״עושה לי טובה״ ואני לא רוצה לסבך אותו. הכיוון שלי הוא לא ללכת על רכבים כאלה, יש לי פטיש למכוניות קטנות וקלות, אז כרגע מיני קופר ומיאטה על הכוונת.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
לא מאמין שהסוכן שיצא איתו לנסיעה יתן לו לקשקש בזנב בסיבובים, לדעתי פות"ש פשוט רוצה להנות מהחוויה של הנהיגה ברכב.

ולפות"ש, אני לא רואה איזה סיבות תוכל להציג מלבד להתעניין כ"רוכש פוטנציאלי". הרי מטרת הסוכנות בסופו של דבר למכור רכבים.

אני לא יודע איך זה עובד עם עיתונות / כתבים אבל אולי תנסה להסביר שאתה מעוניין לכתוב חוות דעת וסיקור על הרכב והסוכנות בפורום רכב גדול ורציני במדינה שלך (ואתה באמת יכול לשתף אותנו כאן בפורום).

אגב, החבר'ה בפורד שיחקו אותה.

האמת שמאוד, לא האמנתי שיתנו גרסה כל כך חזקה ובכזאת קלות, הנציג גם דרבן אותי ללחוץ את הרכב בזמן הנסיעה ונתן כל מיני פרטים עליו, באמת חוויה בלתי נשכחת. אמרת נכון, אני באמת רוצה לחוות סוגי רכבים שבארץ לא הייתה לי ההזדמנות להכיר, לחוות את הרכב, לא את המגבלות שלו.

לדעתך כדאי להגיד שאני מעוניין לכתוב חוות דעת באתר/ פורום בישראל? זה לא יגרור כל מיני שאלות?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם (נערך)

הרי אתה לא משקר, גם אם ישאלו באיזה אתר וכדומה פשוט תפנה אותם אלינו, מאמין שההנהלה תשמח לספונסרים מחו"ל :wink:.

קח איתך מצלמה ותצלם קצת תמונות יפות של הרכב והסוכנות (גם אנחנו נשמח להנות מהחוויה שלך) והופ, אתה כתב למהדרין.

עריכה: אם אתה רואה שזה הולך לך תפתח שרשור מתעדכן וכל פעם תעדכן אותנו במה נהגת ואיפה...

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מצד אחד אני לא רוצה להציג עצמי כקונה גם כי זה לא אמין בגלל הגיל הצעיר וגם כי אני לא רוצה לנטוע תקוות שווא בסוכנים.

לגבי הגיל לא מסכים אתך כי אתה בארה״ב ולא בישראל כך שבחור בן 18 שמחפש לקנות רכב כזה, זה לא תלוש מהמציאות.

לגבי הנקודה השניה, מבטיח לך שהם רגילים מאוד לראות אנשים מבצעים נסיעות מבחן ולא רוכשים בסופו של דבר, אבל יפה מאוד על המחשבה - לא מובן מאליו בכלל. [emoji106]

פורסם

קח איתך מצלמה ותצלם קצת תמונות יפות של הרכב והסוכנות (גם אנחנו נשמח להנות מהחוויה שלך) והופ, אתה כתב למהדרין.

אין ספק שזו פחות או יותר ההכשרה של רוב רובם של אלא שמגדירים עצמם כתבים מוטוריים היום במדינת ישראל, כך שכנראה אתה צודק...

פורסם

מבטיח לעדכן, מחר אחפש אבארט׳ ומיני קופר, אם אגי לשלוש נסיעות מבחן לפחות אפתח שרשור מתעדכן כדי לשתף בחוויות.

תודה על ההמלצות חבר׳ה!!

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

כמדומני, לפני נסיעת מבחן, הקונה הפוטנציאלי יושב עם סוכן המכירות ונבדקת יכולת האשראי(כלכלית) של הקונה, כך הסיכוי לנסיעה פוחת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כמדומני, לפני נסיעת מבחן, הקונה הפוטנציאלי יושב עם סוכן המכירות ונבדקת יכולת האשראי(כלכלית) של הקונה, כך הסיכוי לנסיעה פוחת.

באיזו צורה? נשמע הזוי לגמרי וקשה לי להאמין שהם מבצעים חקירת יכולת ובודקים את דירוג האשראי שלו לפני שנותנים לבן אדם לנהוג ברכב.

באנגליה בכל אופן זה ממש לא כך.

פורסם
אהלן חבר׳ה, חלקכם בטח זוכר אותי מהשרשור הקודם שפתחתי, אחזור בקצרה על הפרטים למי שלא. אני נמצא בחודשיים הקרובים בסן חוזה, עיירה ליד סן פרנסיסקו. שאלתי על חוויות מוטוריות והומלץ לי ללכת לסונומה, עדיין לא הייתי שם אבל אני עובד על זה ;).

חוץ מזה שאלתי גם על השכרת רכבים. לצערי גיליתי היום שלא ניתן להשכיר בגיל 18 בשום צורה, מבחינה חוקית אבל מצאתי אלטרנטיבה אחרת, נסיעות מבחן. היום הייתי בכמה סוכנויות והצגתי עצמי כתייר שרוצה לנסות את המכוניות, לא לקנות.

חלק הרימו גבה אבל כשהגעתי לסוכנות של פורד קיבלו אותי בשמחה והנציג הציע לי לבחור על מה אני רוצה לנהוג, בחרתי במוסטנג GT שעל החוויה הזאת צריך לפתוח שרשור נפרד, זה היה פשוט מדהים.

ובחזרה לעניינו רציתי להתייעץ איתכם בקשר ל״סיפור״ שלי. מצד אחד אני לא רוצה להציג עצמי כקונה גם כי זה לא אמין בגלל הגיל הצעיר וגם כי אני לא רוצה לנטוע תקוות שווא בסוכנים. באיזה עילות נוספות אפשר לקבל רכבים לסיעת מבחן? מה אוכל להגיד להם כדי לקבל נסיעת מבחן על הרכבים שלהם?

למיטב הבנתי אתה זקוק להשכיר רכב אבל לא יכול עקב גילך הצעיר. אם כך, פרט להנאה המאוד גדולה בנסיעות מבחן על רכבים יוקרתיים,(ואני לא מזלזל- בהחלט יש כבוד) מה בעצם אתה מחפש?

האם זה רק להתנסות? או סתם להעביר את הזמן בכייף באמתלה שאתה מתעניין ברכישת רכב?:lol:

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
למיטב הבנתי אתה זקוק להשכיר רכב אבל לא יכול עקב גילך הצעיר. אם כך, פרט להנאה המאוד גדולה בנסיעות מבחן על רכבים יוקרתיים,(ואני לא מזלזל- בהחלט יש כבוד) מה בעצם אתה מחפש?

האם זה רק להתנסות? או סתם להעביר את הזמן בכייף באמתלה שאתה מתעניין ברכישת רכב?:lol:

קודם כל זה מאפשר לי להרגיש באמת את ההבדלים והתחושות במכוניות שונות, דברים שעד היום הייתי לומד רק מסרטונים ביוטיוב.

דבר שני, אני נהנה מזה בצורה בלתי רגילה, גם אם לא הייתי מפיק שום תועלת ההנאה מהנסיעה הייתה מספיקה לי.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

הרגע חזרתי מנסיעת מבחן על המיני קופר S, האמת שהיה קצת מאכזב, היא הייתה אוטומאטית והנסיעת מבחן הייתה קצרה יחסית עם הרבה תנועה אז לא יצא לי ממש להרגיש את הרכב... לקחתי את המספר של אחד העובדים בסוכנות ואמרתי לו שיעדכן אותי כשמגיעה קופר S ידנית או אבארט׳ 500. אחרי שתי הנסיעות האלה אני אפתח שרשור שיתוף בחוויות :)

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...