Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש בבעלותי מאזדה 6 שנת 2006 מנוע 2000 147 כוח סוס עשה 250 אלף ק"מ 5 אחוז ירידת ערך של תאונה

המחירון שלה הוא 36500 אחרי שקלול 34600

אני רוצה לקנות את המאזדה 3 החדשה מנוע 2000 דגם spirit 165 כוח סוס

1.מי תיהיה יותר חזקה? (הבנתי שהמנוע החדש עובד לאט מאוד)

2.כמה יתנו לי על המאזדה 6 במאזדה?

פורסם
אני לא חושב שמישהו ייתן לך 34k עבור מאזדה 6 שעברה תאונה, השוק מוצף במאזדות.

אני חושב שהתאונה טופלה זה סתם אחוזים בגלל שזה קרה

השאלה מה מאזדה יתנו

פורסם (נערך)

סתם לצורך השוואה, לפני כמעט שנה מכרנו מאזדה 6 של בן משפחה, יד2 במשפחה, עם 120-130 אלף קמ שנת 2004 ב25 אלף, הרכב היה בלי תאונות, מחירון היה 31 בערך.

פה מדובר ברכב צעיר יותר, אל עם כפול קילומטראז'+תאונה שגוררת ירידת ערך. לדעתי האישית, לא תקבל יותר מ25. התואנה אומנם תוקנה אבל אתה לא יכול להשוות רכב אחרי תיקון לרכב ללא תאונות כלל, ככה שזה לא "סתם" כי זה קרה.

יש חבר פורום שקיבל 7% ירידת ערך בהונדה סיוויק שלו שבעת המכירה קיבלו ביטוי מסחרי של קרוב ל30%.

עריכה: עכשיו רק שמתי לב ששאלת כמה יתנו במאזדה, אני התכוונתי למכירה בשוק הפרטי.

במאזדה זה תלוי במבצע שיהיה להם, אבל קח בחשבון שזה בוודאות יבוא על חשבון הנחה משמעותית יותר ברכב החדש, אף טרייד אין לא באמת סופג את ההפרש בשביל הלקוחות.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אולי תקבל סביב 19~20ש"ח.

לפני כ10 חודשים ניגשתי לסוכנות מזדה לברר לגבי טרייד אין.

היתה לי סיוויק 2007 ,אני נהג יחיד וללא תאונות רכב עבר 120000 ק"מ מחירון שלו היה 55000 ש"ח,הם נתנו לי 38000 ש"ח גג.

ורכב שלי היה במצב מעולה.

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אל תכנס לטרייד אין, תמכור בשוק הפרטי, ההצעה שתקבל בטרייד תהיה מאוד מעליבה .

כשרכשתי את הספיריט שלי ( הבחור שקניתי ממנו רצה לעשות טרייד לספיריט חדשה) המחירון שלה היה 65 אש"ח הציעו לו בטרייד 46 (והרכב היה עם 70 אלף ק"מ בן 4 בלי תאונות כלל מטופל במורשה נראה כמו חדש!) הוא החליט שייפרסם ויתן אותו לראשון שייקנה ביקר יותר רק כדי שלא ירוויחו, לבסוף אני קניתי אותה ב15 אלף שקל מתחת למחירון ( רק אחרי שסגרנו הוא סיפר לי כמה שילמו לו).

לגבי הספיריט החדשה.

אוטו מ-ע-ו-ל-ה חבר טוב שלי רכש כזאת לפני שנה וחודשיים אוטו מאוד נוח חסכוני מאוד לעומת הדורות הקודמים בנסיעה לאילת האוטו עשה 16 ק"מ לליטר מהצפון ( בזמן שהספיריט שלי עשתה 12 ק"מ לליטר ונסענו יחד ).

מבחינת מנוע אין מה לעשות צריכת דלק באה על חשבון מנוע רגוע יותר ואפילו שהגיר הוא שונה ומתקדם יותר, בפתיחות ברמזור הספיריט דור ראשון לוקחת ( לא בהרבה אבל פותחת מהמקום וממשיכה קדימה מהר יותר).

בשורה התחתונה לא חסר לרכב הזה כוח

אני חובב מאזדות ( לדעתי זה היפנית הכי יפה, והכי מהנה לנהיגה ) זה אוטו מעולה ממליץ בחום, אם אתה עובר ממאזדה 6, אתה תרגיש בבית!

בהצלחה

פורסם
אל תכנס לטרייד אין, תמכור בשוק הפרטי, ההצעה שתקבל בטרייד תהיה מאוד מעליבה .

כשרכשתי את הספיריט שלי ( הבחור שקניתי ממנו רצה לעשות טרייד לספיריט חדשה) המחירון שלה היה 65 אש"ח הציעו לו בטרייד 46 (והרכב היה עם 70 אלף ק"מ בן 4 בלי תאונות כלל מטופל במורשה נראה כמו חדש!) הוא החליט שייפרסם ויתן אותו לראשון שייקנה ביקר יותר רק כדי שלא ירוויחו, לבסוף אני קניתי אותה ב15 אלף שקל מתחת למחירון ( רק אחרי שסגרנו הוא סיפר לי כמה שילמו לו).

לגבי הספיריט החדשה.

אוטו מ-ע-ו-ל-ה חבר טוב שלי רכש כזאת לפני שנה וחודשיים אוטו מאוד נוח חסכוני מאוד לעומת הדורות הקודמים בנסיעה לאילת האוטו עשה 16 ק"מ לליטר מהצפון ( בזמן שהספיריט שלי עשתה 12 ק"מ לליטר ונסענו יחד ).

מבחינת מנוע אין מה לעשות צריכת דלק באה על חשבון מנוע רגוע יותר ואפילו שהגיר הוא שונה ומתקדם יותר, בפתיחות ברמזור הספיריט דור ראשון לוקחת ( לא בהרבה אבל פותחת מהמקום וממשיכה קדימה מהר יותר).

בשורה התחתונה לא חסר לרכב הזה כוח

אני חובב מאזדות ( לדעתי זה היפנית הכי יפה, והכי מהנה לנהיגה ) זה אוטו מעולה ממליץ בחום, אם אתה עובר ממאזדה 6, אתה תרגיש בבית!

בהצלחה

תודה רבה

פורסם

סתם נק' למחשבה, אני גם הייתי חושב על ההפרש שצריך להוסיף עבור רכישת הרכב החדש. במידה ותקבל 30K (ואין סיכוי שזה יקרה בעסקת טריידאין) על שלך, אני מאמין שמדובר על סביב ה 100K ש"ח אולי קצת יותר של מצלצלין.

אם יש ברשותך הממון, תתחדש תהנה , וסע בדרכים טובות.

אם לא, הייתי שוקל זאת שנית, ומנסה למצוא רכב בשנתון חדש יותר ממה שברשותך אך בתקציב שמתאים ליכולת. לא חסר.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

הספיריט החדשה לדעתי היא ההגדרה למכונית מושלמת בקטגוריה, האמירה על המנוע לא נכונה, מנוע חזק וגמיש שפועל עם תיבה אוטומטית משובחת וחסכונית.

• תוכן חדש...