Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב תקציב של כ-20 אלף +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רציתי להתיעץ עם אנשים שבאמת מבינים עניין מה עדיף לי ?

1. לקנות רכב בכ17-20 אלף ש"ח רכב יחסית ישן ואם כן איזה אתם הייתם ממליצים לי ? (לא צרפתי ושלא ישתה יותר מדי דלק )

2. לקנות רכב בתקציב יותר גבוה של כ 30 אלף ש"ח (מה שאומר לקחת הלוואה נוחה מהבנק של כ10 אלף ש"ח )

כמו כן רכב בסיגנון סוזוקי אלטו שנת 2009 עם מחירון בסביבות ה 30 היום .

עכשיו אני באמת לא יודע מה לעשות , אני חייל משוחרר שמחפש רכב ראשון לתקופה של כ שנתיים .

משהו שיהיה נחמד לנסיעה חסכוני במידה ו אפשר ופשוט רכב כיפי

אשמח לשמוע דעות , העדפות וכמובן רכבים מומלצים (למרות שבגדול אני די יודע איזה רכבים אפשר למצוא במחירים האלה אבל תמיד נחמד לשמוע עוד דעות )

תודה , אליה

פורסם

את מחפש אוטומט או ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה סוג רכב אתה מחפש? צריך מרווח או שאפשר מיני/סופר מיני?

תוכל לעשות רשימה של מה שאתה מחפש ברכב (ביצועים, צריכת דלק, מרווח, אמינות...)

פורסם

אז ככה ידני או אוטומט לא משנה לי , וסופר מיני ו מיני זה כן הכיוון שלי כי אני מעדיף לוותר על מרווח בשביל צריכת דלק בוא נגיד ככה שאם לדרג מ אחד עד ארבע מבחינת חשיבות זה יהיה ככה

אמינות

צריכת דלק

ביצועים

מרווח .

פורסם

ידני יהיה חסכוני יותר וקל לאחזקה .

חפש גטס ברמות גימור גבוהות GLX /GLS GLi.

יש גם כמה פיאט פנדה שנכנסות בתקציב.

בשני המקרים מדובר במכוניות עם מכלולים פשוטים ואמינים.

פורסם

לדעתי הפנדה בהחלט אופציה טובה,חיסכונית וזולה לאחזקה,אמינות טובה,הייתה לי חדשה במשל 3 שנים הייתי מאוד מרוצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה שלא תחליט, אל תיקח הלוואה מהבנק. זה פתח לצרות, האמן לי.

פתח לצרות זה אם אתה לוקח הלוואה בלי לחשוב ובלי שיש לך הכנסה קבועה.

הלוואה של 10 אש"ח לא בעיה להחזיר תוך שנה בתשלומים של 800 ומשהו - 900 ומשהו שקלים אם אתה עובד, אפילו בשכר מינימום.

חייל משוחרר שלוקח הלוואה של 100 אלף שקל (וראיתי כאלה, איך אישרו להם זה נשגב מבינתי) וקונה איביזה חדשה, אייפון 6 פלוס, ויוצא לטיול אחרי צבא זה אכן פתח לצרות. כי הטיול יסתיים, האייפון יישבר, האיביזה תתקלקל, ואתה עדיין תהיה חייב טון כסף.

הכל צריך לקחת בפרופורציה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

תודה על התגובות , תצאו מנקודת הנחה שאני חייל משוחרר וההלוואה שאני יקח גג תהיה 15 אלף , אני כרגע עובד בעבודה מסודרת שמכניסה לי סכום די מכובד כל חודש אז זה באמת שטויות , ועוד נקודה כרגע יצרתי קשר עם בחורה שמוכרת יונדאי גטס הצורה החדשה שנת 2006 ק"מ 96,000 בעלות קודמת ליסינג , טוענת שהרכב עבר טיפול טיימינג ב 86,000 ק"מ במחיר באמת טוב (15 ) מה אתם אומרים ? שווה לבדוק ? ואם הוא לא טופל במוסך מורשה לרדת מזה ?כי שאלתי אותה אם יש לה קבלות וכאלה היא אמרה שלא כי הוא לא טופל במוסך של יונדאי .

עריכה אחרונה על ידי Ilya Melihov
  • תוכן חדש...