Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מי

Shiri1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אחרי השוואות ולבטים החלטתי ללכת על סיאט מי שבאופן כללי די מתאימה לדרישות שלי.

התחלתי לחפש ביד 2 ומצאתי מודעה שדי קרצה לי שפורסמה על ידי סוכנות מסוימת בנתניה (מורשים משרד התחבורה עד כמה שזה רלוונטי)

נתונים כללים על הרכב:

יד פרטית

שנה :2014

אחריות יבואן עד 04/2017

קילומטרז 14000

* יש לציין שקראתי לפני את כל האזהרות לגבי מקומות כאלה או אחרים ,אני לא מחפשת אטרקציות וממש לא רוצה להסתבך .

-השאלה האם כדאי ללכת לסוכנות לבדוק את הרכב או שאתם מציעים לפסול מראש בגלל שזה מגרש?

-האם הרכב הזה סחיר ? אם אקנה וארצה למכור בעתיד אוכל למכור בקלות?

תודה מראש .

פורסם

כמובן שאת צריכה בכל מקרה לעשות בדיקה לרכב במכון שאת בוחרת.

אם מדובר בגיר הרובוטי תדעי שהוא לא הכי נעים בלשון המעטה. דבר חשוב נוסף זה שאין פתחי אוורור של המזגן במרכז, אלא רק בצדדים, מה שעלול להפריע מאוד לסובלים מחום.

פורסם

גם חברי הנתנייתים המליצו לי בחום להתרחק ממגרשי הרכב בנתניה, אמליץ גם לך.

אלא אם הם מוסיפים לך שנת אחריות מטעמם (הדבר האחרון שהייתי סומך עליו), לא יתכן שהרכב שנת 2014 עם אחריות עד 2017. מדובר בסיאט והאחריות היא לשנתיים בלבד. הינה לך נורת אזהרה ראשונה.

• תוכן חדש...