Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
ההתנהגות המפחידה בסיבובים עם הטויוטה. הלכתי לכיווני פרונט, היו מכוונים לי, הייתי עובר טסט רגיל, לא היה שום דברים מוזרים.

החלפתי על הדרך גם בוקסות משולש ושום דבר לא עוזר, הרכב המשיך להיות מפחיד בסיבובים, אבל נזילות?לא היה בבולמים מעולם.

כנראה שעכשיו הם נוזלים וזה מסביר את החופשים שיש לי בבולמים וגם חוסר יציבות ברוחות או בגשם...

כנראה שהבולמים שלך כבר היו "עייפים" הרבה לפני שהם התחילו לנזול, ו/או שלקח לך זמן לשים לב לנזילה...

ההשפעה של כיוון גלגלים ושל מצב התותבים על האחיזה והתנהגות הכביש היא כאין וכאפס לעומת ההשפעה של מצב הבולמים, ולכן מסתמא לא הרגשת שינוי גם כשסידרת את כל מה שמסביב לבעיה האמתית...

בקיצור, תחליף לבולמים חדשים ונורמליים, ויפה שעה אחת קודם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני לא מבין או שאתה לא קורא את ההודעות שרושמים לך פה, או שאתה לא רוצה להקשיב לאף אחד, אתה חוזר על אותם השאלות אחרי שענו לך כמה פעמים עליהם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
...מונרו בולם קשיח ורך בו זמנית בדיוק היכן שצריך זאת בעזרת הגז, ה-KYB ממולאים רק בשמן.

...

KYB לא קשים מדי אלה בדיוק ההפך הם רכים מדי לעומת MONROE

אלה ציטוטים הקודמים שלי בשרשור הזה שעונות לך על השאלות ששאלת כבר מקודם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כל השרשור הזה מרעיש במוח :brickwall:

אולי זה גם בגלל החום ואולי לא.

עד עכשיו לא הבנתי מדוע פתחת את הנושא. מה רצית שיאמרו לך ? שניתן ליסוע ביודעין עם בולמים גמורים ונוזלים ?!

ניתן אבל זה לא זה.

אנשים מחכים שהרכב שלהם ייפסל בטסט ואז יהיו חייבים לתקן. הבעייה היא שעם מצב מכוני הטסטים הרכב שלך יכול עוד לצלוח את הרישוי :cry:

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
הם מרעישים לך הבולמים?

לא כל כך, אם בכלל.

אבל זה כבר לא רלוונטי, ברגע שהם נוזלים ומתפתחים אצלי חפשים צריך להיפטר מהם.

אני בשוק איך התפתח אצלי פעמיים חופשים בבולם, פעם אחת סכנה ממשית והיה ממש רעשים ועכשיו לפני ההכנה לטסט, פתאום השתחרר שם משהו.

יש למישהו מושג אם אני צריך לנקז אוויר בבלמים לאחר ההחלפה מאחורה והאם צריך לפרק מושבים אחוריים:?? (על הדרך אני צריך להחליף ריפודים:lol:).

איך שתיכנס לי המשכורת אני אלך להחליף בלי נדר.

תודה לכולם !!!

מקווה לפתוח שרשור לאחר מכן שהרכב מתנהג נפלא.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

אז הנה, משכורת הגיעה והגיע הזמן לטפל בנסיכה היפנית הפצועה שלי...עכשיו, דיברנו כל הזמן רק על בולמים.

(אני רוכש KYB כמובן).

אני, מההסתכלות שלי, רואה שהגומיות אבק תקינות (מקוריות). אך מה עם הכריות בולמים?רואים בבירור שהן סדוקות ויבשות אם כי אין מהם רעשים חריגים או משהו.

מצד אחד, אם אני אחליף לזבל סיני זול, יכול להיות שהכריות עצמן ייהרסו מהר ואז עוד פעם עבודה.

מצד שני, משהו מקורי ואיכותי זה מייקר את כל העסק שגם ככה יקר לי מאוד.

מה דעתכם?מה לעשות עם הכריות והגומיות אבק?

ואשמח להסבר אחת ולתמיד, מדוע בולמי זעזועים מגיעים "עירומים", בלי כריות, בלי גומיות?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

ואשמח להסבר אחת ולתמיד, מדוע בולמי זעזועים מגיעים "עירומים", בלי כריות, בלי גומיות?

מדוע קוייל מגיע בלי פלאג? מדוע ג'אנט מגיע בלי צמיג? מדוע רכב מגיע בלי סאבוופר? או לא הבנתי את השאלה?

לנושא הכריות, בעצמיך אמרת שהן במצב רע, תחליף. יחד עם מיסבי בולם.

יום טוב גם לך

פורסם

יגאלוש, בסופו של דבר הכריות קשורות לבולם והן יושבות מעליו ובעיה בהן, מצריך פירוק הבולם, לכן לא מן ההגיון שזה יגיע עם הבולם עצמו במעמד הרכישה:lol:?

אני לא מאשים את אף אחד, פשוט במקום שזה יהיה כלול במחיר צריך לרכוש את זה בנפרד.

פורסם

במקום לפתוח עוד שרשור, אשמח לעזרה קטנה.

מאחר ונהיה לי בחודשים האחרונים ערבוב של נוזל קירור ברכב, זה מתחיל להדאיג אותי מעט למרות שהמערכת נראית נקייה. החלטתי, על הדרך עם ההחלפה של הבולמים להעיף את הנוזל (או נוזלים) שיש בפנים.

רכשתי היום בחנות מכובדת בעיר שלי את הנוזל הזה 653409.JPG

בעבר השתמשתי בפרסטון אדום עם אריזה צהובה והמפורסמת.

הבנתי שזה מיוצר בשביל רכבי GM אך בפועל מתאים לרוב המכוניות.

קצת מדאיג שזה כתום, האם להחזיר את הנוזל ? מה דעתכם?

להחזיר ולהחליף אין לי בעיה.

התרכיבים שלו נראים מתאימים אבל אני רוצה להיות בטוח .

• תוכן חדש...