Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון חשוב !

היום בשעה טובה נפגשתי עם אסף מהכנופייה בבית שלי, לאחר הרבה חודשים.

החלפנו את הנוזל קירור (או הסלט פירות ) שהיה לי ברכב לנוזל מקורי של טויוטה שמתאים לדגם שלי (אדום).

אני רוצה לומר שוב ושוב תודה רבה לאסף על ההקשבה, על ההסברים ועל העבודה הנעימה והקלילה והמהירה!

בנוסף, לא היה בתכנון, אך גם המיכל עיבוי פורק, נשטף היטב ומולא גם שם נוזל קירור (היה בו בוץ).

בסופו של דבר אסף לא לקח לי שקל על הגלון והשאיר לי אותו באוטו עם מספיק מים למקרה חירום.

קבענו להיפגש לטיפול 10K עוד איזה תקופה וכרגיל הוא מציע את עזרתו לכל שאלה.

תבורך אתה והחבר'ה שלך!

יום טוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

-עדכון-.

בוצעה החלפת כל ה4 של KYB-קייבה-בולמים במוסך שעבדתי בו, במקצועיות ובזריזות יחסית. לאחר מכן ניגשתי לכיוון פרונט שנמצא ממש באיזור המוסך, בוצע הכיוון במלואו גם אחורי וגם קדמי במחיר סביר מאוד בשבילי וגם הכל יצא ירוק לפי הדגם שלי ולא כמו כמה פעמים שמתבלבלים כי יש דגם אחר עם אותה צורה...

בקיצור, לאחר ההחלפה של הבולמים אני חייב לומר שלא השתנה משהו מיוחד. כאילו, מרגישים בסיבובים שהוא דביק לכביש אבל חוץ מזה אין איזה "וואו". לפחות לא ב5 דקות שעשיתי איתו קצת סיבובים.

בנוסף הפלקן Z912 תמיד מפרפרים אצלי מקדימה וזה מעצבן.

סך הכל אני מבסוט על הבולמים כי טוב זה בטוח, אבל כרגע אני לא רואה איזה שינוי מיוחד.

מה אתם אומרים, זה צריך "להתבשל" באוטו תקופה ?

כשאני ארצה למכור את הרכב, אין ספק שהלקוח יהיה מבסוט עם כל הדברים היוקרתיים שהחלפתי לה:lol:

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

סך הכל אני מבסוט על הבולמים כי טוב זה בטוח, אבל כרגע אני לא רואה איזה שינוי מיוחד.

מה אתם אומרים, זה צריך "להתבשל" באוטו תקופה ?

כן.

תן לזה כמה מאות קילומטרים ואז תדין את איכות הבולמים.

בכל מקרה, בנסיעה רגילה אתה עובד על חלק קטן מאוד מיכולות הבולמים ולכן ייתכן שלא תחוש באיזה הבדל מהותי. ההבדל בנהיגה מהירה או במצבי חירום - ניכר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

ביצעתי בחזור כמה סיבובים, אין ספק שהוא מרגיש דביק יותר, אבל עדיין משהו "חסר " שם.

כנראה שזה עדיין רק משפחתית ישנה בת 16 או שבאמת הבולמים מאוד חדשים.

אשתדל לעדכן בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

גם עכשיו נסעתי והאוטו קצת מקפץ, אבל מרגישים יציבות גדולה יותר.

הבולמים מקפצים טיפה, אני מקווה שזה יסתדר.

עוד דבר ששמתי לב שאני מרגיש כאילו בסיבוב חד שמאלה ההגה נתקע קצת, מה זה ?הוא לא באמת נתקע, יש תחושה שאין קשר בין ההגה לבולמים O.O , אתה מסובב שמאלה חזק והאוטו מרגיש דביקי מאוד כאילו ההגה רוצה לחזור והתחת של הרכב נדבק לכביש, לא יודע איך להסביר את זה.

אני חושב שבאמת נסעתי על בולמים גמורים מאוד מקודם...

ולבחור שמעליי, אני עבדתי במוסך הזה ואני די חבר של הבעלים לכן הסתדרתי על מחיר.

הפרונט עצמו עלה לי קצת יותר מעל 200 כולל כיוון אחורי.

פורסם

כשאני ארצה למכור את הרכב, אין ספק שהלקוח יהיה מבסוט עם כל הדברים היוקרתיים שהחלפתי לה:lol:

יש לי כזה רכב. אני לא מרשה לך למכור אותו :lol:,הוא אחלה רכב סע בו עד שימות.

פורסם (נערך)

עוד דבר ששמתי לב שאני מרגיש כאילו בסיבוב חד שמאלה ההגה נתקע קצת, מה זה ?הוא לא באמת נתקע, יש תחושה שאין קשר בין ההגה לבולמים. אתה מסובב שמאלה חזק והאוטו מרגיש דביקי מאוד כאילו ההגה רוצה לחזור והתחת של הרכב נדבק לכביש, לא יודע איך להסביר את זה.

אם אתה לא יודע להסביר את התחושה אז יש לך שתי אפשרויות: לעלות לרגל לאנגליה לפגוש את דון פלמר או לעלות לרגל לקליפורניה לפגוש את אד דליס. תם שיפור הרכב - הגיע הזמן לשפר את הנהג! :wink:

וברצינות, קשה להבין מהתיאור שלך מה העניין, אבל אם הייתי צריך לנסות לנחש הייתי אומר שאתה מרגיש זה יותר מומנט מחזיר בהגה שנובע מאחיזה טובה יותר בקדמיים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אז לצערי המשיכות לצד שמאל וימין לא נעלמו והרכב ממשיך למשוך גם עם פרונט 100 תקין בולמים תקינים עוד שטויות מסביב תקין.. ימח שמם של הצמיגים כנראה האשמים. אגב, סוף סוף הרכב יציב בסיבובים ובנוסף בולם מעט טוב יותר. חוץ מזה כשאני עולה על באמפרים והכל התחושה דומה למקודם. קשיח בבורות ורועש קצת. חבל שהרכב ממשיך למשוך לקראת החורף...

פורסם

אין בעיה עקרונית להחליף כיוון נסיעה בצמיגים א-סימטריים.

יש דופן שמסומנת כ-Outside והיא נשארת כזאת גם בהעברת צד.

יש מעין המלצה כללית לא לעשות זאת אם הצמיגים עברו כבר הרבה קילומטרים כשהם מתגלגלים לכיוון מסויים, אבל לפחות לצורך זיהוי הבעיה לא צריכה להיות בעיה.

לחילופין, אתה יכול לפעול כעצת יגאל.

• תוכן חדש...