Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מס' ימים רכשנו סקודה פאביה שנת 2014 בעלת גיר dsg.

הרכב מאוד שמור, גם לפי הבדיקה, גם לפי הקילומטראז (24000) וגם לפי אישיות המוכר.

עם זאת, אני מקבל תחושה שכאשר אני מעוניין להאיץ, אני צריך ללחוץ יחסית "עמוק" על הדוושה על מנת שהאוטו יעלה סל"ד.

אינני יודע אם זה נורמלי, זאת הפעם הראשונה שאני נוהג על גיר מהסוג הנ"ל, והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להזיק לרכב.

רק לשם הבהרה- לרכב לא חסר כוח, כאשר הרכב מגיע לסלד גבוה הוא מאיץ יפה מאוד!

 

האם זה פשוט כי אינני רגיל לגיר, וזה בסדר ללחוץ עמוק על הדוושה?

האם זה בגלל שיש 7 הילוכים לגיר, וכנראה שההילוך השביעי חלש?

תודה!

פורסם

ועוד שאלה אם יורשה לי,

אנחנו בונים על הרכב לטווח הארוך, האם כדאי לעשות טיפול כל 10000 ק"מ במקום כל 15000? או שאין בזה טעם?

תודה

פורסם

עקומת המומנט של המנוע הזה אמורה להיות "ישרה", כלומר מרבית הכח אמורה להגיע כבר מכ-1500 סל"ד. נראה מוזר שאתה צריך ללחוץ חזק על הדוושה כדי לקבל כח.

 

אין הוכחה שהגדלת תדירות הטיפולים שומרת על הרכב יותר מאשר תדירות רגילה, אבל זה בטוח לא מזיק. אני נוהג כך וכמו כן כמה מחברי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם
עקומת המומנט של המנוע הזה אמורה להיות "ישרה", כלומר מרבית הכח אמורה להגיע כבר מכ-1500 סל"ד. נראה מוזר שאתה צריך ללחוץ חזק על הדוושה כדי לקבל כח.

 

אין הוכחה שהגדלת תדירות הטיפולים שומרת על הרכב יותר מאשר תדירות רגילה, אבל זה בטוח לא מזיק. אני נוהג כך וכמו כן כמה מחברי.

תודה, גם אני אנהג ככה

 

הdsg נוטה להעלות הילוכים אולי בגלל זה הוא מרגיש ככה.

יכול להיות, אני שם לב שבמהירות 60 האוטו כבר בהילוך שביעי

×
×
  • תוכן חדש...